Νέα

Alcatraz

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lemonias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 401K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.125
Πόντοι
5.916
Ε αυτές οι Λατίνες είναι για να φύγουν τα χοντρά (συνήθως). Εγώ μάλλον θα προτιμήσω το σταντραράκι τη Ναταλία στο Kinky για το στριπογαμησάκι αυτής της εβδομάδας. Δοκιμασμένα πράγματα.
Την "πορνοστάρ" του sugar babes που εργαζόταν και στο golden μέχρι πριν 12-15 μήνες?

JiBdr

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2024
Like
28
Πόντοι
0
Πήγα πρόσφατα το μαγαζί έχει γίνει για ματακηδες. Μακριά από τις Ουκρανές δεν σε αφήνουν να πιάσεις ούτε στήθος . Έχει κάποιες πολύ όμορφες που κάνουν μόνο σόου

Αυτή τη στιγμή το μόνο που αξίζει είναι το golden

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.125
Πόντοι
5.916
Πήγα πρόσφατα το μαγαζί έχει γίνει για ματακηδες. Μακριά από τις Ουκρανές δεν σε αφήνουν να πιάσεις ούτε στήθος . Έχει κάποιες πολύ όμορφες που κάνουν μόνο σόου

Αυτή τη στιγμή το μόνο που αξίζει είναι το golden
ξεκάθαρα θα συμφωνήσω!!!!!!

Slavrlfucker

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
851
Πόντοι
81
Σάββατο πέρασμα από το μαγαζί.
Ως συνήθως απίστευτα μουνια κυρίως από Ουκρανία.
Υπάρχουν αρκετές πιτσιρίκες που και με απλό χορό αφήνουν χαιδεμα στήθος.

Ξεχώρισα τις εξής γκόμενες:
-Σαμπρινα, Ουκρανή 21 χρονών και ίσως η πιο ψηλή γκόμενα εκεί μέσα με απίστευτο βυζί, φάτσα, κώλο. Στο διπλό χορό πιάνεις στήθος φουλ.
- Μία: Ελληνίδα πετιτ πανέμορφη κοπελίτσα
- Εβα: Γκανεζα μαύρη νεαρή γαζέλα με πολύ καλό σώμα και όχι τυπικό σώμα με κωλάρες αφρικανικές
- 2 πιτσιρίκες Βραζιλιάνες, αλλά δε θυμάμαι ονόματα

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.986
Πόντοι
1.686

-Σαμπρινα, Ουκρανή 21 χρονών και ίσως η πιο ψηλή γκόμενα εκεί μέσα με απίστευτο βυζί, φάτσα, κώλο. Στο διπλό χορό πιάνεις στήθος φουλ.
- Εβα: Γκανεζα μαύρη νεαρή γαζέλα με πολύ καλό σώμα και όχι τυπικό σώμα με κωλάρες αφρικανικές
Φίλε, η Ουκρανή κοπέλα αυτή είναι πράγματι πολύ όμορφη,
αλλά ξέχασες και κάποιες άλλες Σλάβες όμορφες και πήγες
κατευθείαν στην Ελληνίδα και τη Γκανέζα και τις Βραζιλιάνες :2funny:
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Χωρίς παρεξήγηση, αλλά είτε δεν θυμάσαι τις άλλες Σλάβες , πιθανώς από κέφι
να ήπιες , δεν πειράζει,
είτε .... διαφημίζεις την ωραία Ουκρανή.
Πράγματι, είναι πολύ όμορφη και πολύ γλυκιά κοπέλα.

Στο μαγαζί όμως υπάρχουν πολλές Σλάβες μουνάρες, ιδίως
Πέμπτη , Παρασκευή , Σαββάτο ( τις άλλες ημέρες κα΄ποιες
παίρνουν ρεπό - τη Κυριακή είχε πάρει ρεπό μια φοβερή κάβλα
ονόματι Λίλια ή κάπως έτσι).

Να είσαι καλά και να διασκεδάζεις :rockon:

Slavrlfucker

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
851
Πόντοι
81
Φίλε, η Ουκρανή κοπέλα αυτή είναι πράγματι πολύ όμορφη,
αλλά ξέχασες και κάποιες άλλες Σλάβες όμορφες και πήγες
κατευθείαν στην Ελληνίδα και τη Γκανέζα και τις Βραζιλιάνες :2funny:
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Χωρίς παρεξήγηση, αλλά είτε δεν θυμάσαι τις άλλες Σλάβες , πιθανώς από κέφι
να ήπιες , δεν πειράζει,
είτε .... διαφημίζεις την ωραία Ουκρανή.
Πράγματι, είναι πολύ όμορφη και πολύ γλυκιά κοπέλα.

Στο μαγαζί όμως υπάρχουν πολλές Σλάβες μουνάρες, ιδίως
Πέμπτη , Παρασκευή , Σαββάτο ( τις άλλες ημέρες κα΄ποιες
παίρνουν ρεπό - τη Κυριακή είχε πάρει ρεπό μια φοβερή κάβλα
ονόματι Λίλια ή κάπως έτσι).

Να είσαι καλά και να διασκεδάζεις :rockon:
Ρε φίλε τι μου λες τώρα...
Έπρεπε να αναφέρω τις 30 κοπέλες με τα ονόματά τους;
Εδώ άλλοι βλάκες εδώ μέσα λένε ότι δεν υπάρχουν ωραίες κοπέλες στο Αλκα. Να κάθομαι τώρα να μιλάω για τα αυτονόητα;

Σαφώς και υπάρχουν δεκάδες όμορφες Σλαβες εκεί μέσα. Κάποιες είναι ίδιες εδώ και μήνες, άλλες νεώτερες.
Απλά ανέφερα κάτι διαφορετικό για τους υπόλοιπους σαν κάτι αξιοπρόσεκτο.

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
21

Οκ δεν αμφιβάλλω ότι έχει καλές γκόμενες στο αλκα.
Το θέμα είναι αν η συμπεριφορά τους είναι οκ και δεν είναι άρπα κόλλα το μενταλιτέ.
Γιατί εγώ αυτό είχα αντικρίσει την τελευταία φορά που πήγα.
Πριβέ μετρημένα με το σταγονόμετρο άσχημες συμπεριφορές από κοπέλες που σε άφηναν ενώ τους είχες κεράσει ποτό και πηγαίνανε σε αλλά τραπέζια χωρίς να σου πουν τπτ κτλπ.

• Like
Αντιδράσεις: sTeL77

JiBdr

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2024
Like
28
Πόντοι
0
Το θέμα είναι αν η συμπεριφορά τους είναι οκ και δεν είναι άρπα κόλλα το μενταλιτέ.
Πριβέ μετρημένα με το σταγονόμετρο άσχημες συμπεριφορές από κοπέλες που σε άφηναν ενώ τους είχες κεράσει ποτό και πηγαίνανε σε αλλά τραπέζια χωρίς να σου πουν τπτ κτλπ.
Πολύ κακή συμπεριφορά ειδικά από τις Ουκρανές , prive του 5λεπτου με νεύρα από αυτές

Slavrlfucker

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
851
Πόντοι
81
Πολύ κακή συμπεριφορά ειδικά από τις Ουκρανές , prive του 5λεπτου με νεύρα από αυτές
Πώς γίνεται το πριβέ να είναι 5λεπτο όταν ο μονός χορός είναι τόσο;
Τυπε σίγουρα μιλάμε για το ίδιο μαγαζί;
Και εγώ βλέπω χαμόγελα γενικά, μούτρα σπάνια.

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
21
Α μπράβο ρε φίλε σε ευχαριστώ πολύ.
Άρα τι να το κάνω που έχει καλές γκόμενες εκεί άμα το παίζουν σχεδόν όλες ντίβες εκεί και να δίνω και 200αρια.
Το έκανα μια το έκανα 2 κάπου μετά κούρασε...

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
21
Για το ίδιο λέμε τύπε.
Έχω πάει 3 φορές τον τελευταίο καιρό δεν έχει τζερτζελέ αυτό το μαγαζί.
Η μάλλον απευθύνεται σε ανθρώπους που δεν ξέρουν τι έχουν και το σέβομαι αυτό οκ.
Αλλά πολύ άρπα κόλλα και στην συμπεριφορά από προσωπικό και στους χορούς και στα απλά πριβέ και στα δίπλα

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
21
Opote δεν πα να έχει και την κλαοντια σίφερ αν δεν είναι καλές οι υπηρεσίες τι να το κανω

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.454
Πόντοι
206
Ρε φίλε πρέπει να καταλάβεις ότι όλος ο κόσμος δεν είμαστε τσοντάκηδες ώστε να μας αρέσουν πορνοσταρικές γυναίκες παραμορφωμένες, με βυζιά και χείλια πρησμένα από τις σιλικόνες. Πίστεψε με για πάρα πολλούς στο Bou αυτό είναι ομορφιά. Άλλων όμως μας αρέσουν γυναίκες με πιο φυσική εμφάνιση. Τώρα εκεί μέσα ίσως δεν έχουν και πολύ σκοπό να βγαίνει χρήμα από τα πριβέ. Μάλλον θέλουν άτομα που τις έχουν όλο το βράδυ και μετά τις πηγαίνουν σε κανένα ξενοδοχείο. Άντε και παρέες από κουτοζεύγαρα που κλείνουν μπουκάλι για να χαζεύουν τις σαλταπήδες των γυμνασμένων μπαμπουίνων επί σκηνής. Έτσι πηγαίνει η δουλειά. Χάνετε τον χρόνο σας εκεί μέσα. Αν μπεις με 300 ευρώ στην τσέπη χωρίς να έχεις κλείσει τραπέζι θα κάτσεις στο μπαρ και μετά από μισή ώρα θα βαρεθείς και θα φύγεις για να πας αλλού που θα την περάσεις μπέικα με αυτά τα λεφτά. Να μην ασχολείστε γιατί η ζωή είναι πολύ μικρή και περνάει πολύ γρήγορα. Βρες μια Ρωσίδα 1,80 σε πρακτορείο και κλείσε την για μια ώρα. Είναι απλό, ωραίο και σίγουρο. Αυτοί εκεί μέσα θέλουν το πολύ χοντρό χρήμα. Παράτα τους.

Τελευταία τροποποίηση:

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
21
Ρε φίλε πρέπει να καταλάβεις ότι όλος ο κόσμος δεν είμαστε τσοντάκηδες ώστε να μας αρέσουν πορνοσταρικές γυναίκες παραμορφωμένες, με βυζιά και χείλια πρησμένα από τις σιλικόνες. Πίστεψε με για πάρα πολλούς στο Bou αυτό είναι ομορφιά. Άλλων όμως μας αρέσουν γυναίκες με πιο φυσική εμφάνιση. Τώρα εκεί μέσα ίσως δεν έχουν και πολύ σκοπό να βγαίνει χρήμα από τα πριβέ. Μάλλον θέλουν άτομα που τις έχουν όλο το βράδυ και μετά τις πηγαίνουν σε κανένα ξενοδοχείο. Άντε και παρέες από κουτοζεύγαρα που κλείνουν μπουκάλι για να χαζεύουν τις σαλταπήδες των γυμνασμένων μπαμπουίνων επί σκηνής. Έτσι πηγαίνει η δουλειά.
Μα δεν είπα το αντίθετο ρε φίλε χαχα!
Τελικά όμως τι διαολο υπάρχει κανένα στριπ αυτή την στιγμή με σοβαρό ρόστερ?
Γιατί δυσκολεύομαι πολύ...

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
21
Ρε φίλε πρέπει να καταλάβεις ότι όλος ο κόσμος δεν είμαστε τσοντάκηδες ώστε να μας αρέσουν πορνοσταρικές γυναίκες παραμορφωμένες, με βυζιά και χείλια πρησμένα από τις σιλικόνες. Πίστεψε με για πάρα πολλούς στο Bou αυτό είναι ομορφιά. Άλλων όμως μας αρέσουν γυναίκες με πιο φυσική εμφάνιση. Τώρα εκεί μέσα ίσως δεν έχουν και πολύ σκοπό να βγαίνει χρήμα από τα πριβέ. Μάλλον θέλουν άτομα που τις έχουν όλο το βράδυ και μετά τις πηγαίνουν σε κανένα ξενοδοχείο. Άντε και παρέες από κουτοζεύγαρα που κλείνουν μπουκάλι για να χαζεύουν τις σαλταπήδες των γυμνασμένων μπαμπουίνων επί σκηνής. Έτσι πηγαίνει η δουλειά.
Εγώ είμαι μοναχικός καβαλάρης δεν είμαι για τραπέζια αυτά είναι για πριγκηπες...

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.454
Πόντοι
206
Εγώ είμαι μοναχικός καβαλάρης δεν είμαι για τραπέζια αυτά είναι για πριγκηπες...
Έτσι είμαι και εγώ γιατί οι φίλοι μου πια είναι όλοι παντρεμένοι με λίγα λεφτά ή με πολύ λίγα λεφτά και εργένηδες, αλλά δυστυχώς κάποια αθηναϊκά strip ακολουθούν τη σκατομόδα του club από το εξωτερικό και δεν είναι για μοναχικούς καβαλάρηδες. Πάντως υπάρχουν άλλα με κλασικό στυλ που κάνουν μια χαρά για τέτοια δουλειά. Το σημαντικό στην ζωή είναι να υπάρχουν επιλογές. Η παντελής έλλειψη επιλογών είναι το πρόβλημα.

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.454
Πόντοι
206
Μα δεν είπα το αντίθετο ρε φίλε χαχα!
Τελικά όμως τι διαολο υπάρχει κανένα στριπ αυτή την στιγμή με σοβαρό ρόστερ?
Γιατί δυσκολεύομαι πολύ...
Εντάξει δεν θα χουφτώσουμε και τα μοντέλα της Victoria Secret, συμπαθητικές έως αρκετά όμορφες Σλάβες. Τελευταία διαπίστωσα ότι τους δυο προηγούμενους μήνες υπήρχαν πολλές Σλάβες στα Βόρεια προάστια, Κηφισιά και Ν. Ηράκλειο. Τώρα στην άλλη άκρη της πόλης, ας πούμε στο Mousses δεν ξέρω τι γίνεται. Κάποιος έγραφε για πολλές Λατίνες, μπορεί να έλεγε την αλήθεια, αλλά εγώ είμαι ο άπιστος Θωμάς, αν δεν δω με τα ίδια μου τα μάτια, δεν πείθομαι. Πάντως στα Β.Π. τους δύο προηγούμενους μήνες, οι Ουκρανές πήγαιναν κορδέλα. Και στο Athens που λένε ότι είναι στην ίδια αλυσίδα, δεν ξέρω τι γίνεται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom