Ναι αλλα θελω να σου δειξω νοοτροπια. Ας πουμε οτι ο δικος μας εχει τσεπη 500 που εχει βαλει στην ακρη να τα χαλασει ετσι. Δηλαδη τι τον εμποδιζει να μπει με τουπε στο μαγαζι και να ακολουθησει ο παρακατω διαλογος (αληθινο περιστατικο Μουσσες)
Golemis (τηλεφωνο για κρατηση): Καλησπερα σας θα ηθελα να κλεισω ενα τραπεζι (με τρεις αλλους συναγωνιστες) και θελω μπουκαλι και την (ονομα κορασιδας) για ολο το βραδυ τι θα στοιχισει?
Μουσσες γαρσονομαιτροπουστας: Λυπαμαι κυριε Γκολεμη η Χ δεν ειναι διαθεσημη για ολο το βραδυ.
Golemis: Δεν ηταν αυτη η ερωτηση μου η ερωτηση μου ειναι τι θα κοστισει για τα γενεθλια μου να εχω την Χ ολο το βραδυ και τα σχετικα μπουκαλι τραπεζι κλπ. Α και θελω και ενα κοντα στην πιστα για να καθισει η ασφαλεια μου (ποια ασφαλεια τωρα 3 συναγωνιστες λιγο ευσωμοι με ακουστικα κλπ).
Μουσσες Μαιτρ: Αν ειναι ετσι κυριε Γκολεμη η Χ θα σας στοιχησει 350 ευρω το μπουκαλι Τσιβας 80 ευρω και απο εκει οτι χορους κλπ παρετε εξτρα.
Golemis: Η Χ πριβε χορους κλπ περιλαμβανονται στην τιμη.
Μουσσες Μαιτρ: Βεβαιως απεριοριστα πριβε και χορους για εσας μονο.
Σκαμε Μουσσες μπαινουμε θριαμβευτικη εισοδο ερχεται ο γκαρσονομαιτροπουστας 10 τεμεναδες "καλως ηρθατε κυριε Γκολεμη¨ στο τραπεζι απο το χερι ερχεται το μπουκαλι με τα παρελκομενα ξεσφραγιζει ο γκαρσονομαιτροπουστρας και σερβιρει το πρωτο ποτο ερχεται η Χ ¨ καλως το μωρο μου σε πεθυμησα (δε με ειχε ξαναδει ποτε) δινω το φακελο στο μαιτρ με 450 ευρω κανει 10 τεμεναδες φευγει. Τη Χ την γαμησα 2 φορες πριβε πεφτανε χοροι και γλωσσοφιλα ασταματητα εδωσα και αλλα 200 να κερασω τους συναγωνιστες και φιλους.
Συνολικο πακετο 650 κατοσταρικα και κατι ψιλα 220 το ατομο δηλαδη και ετσι ειναι. Αφου παει καποιος με φιλους με 220 ευρω ο καθενας παιχτε Golemis και γαματε γιατι χανομαστε. Αυτο εγινε το 2019 λιγο πριν το Κοβιντ