Νέα

Alcatraz

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lemonias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 402K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

speedius

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
1
6 ώρες την έβγαλες όρθιος;; :think:
Πού να σου άρεσε και όλο το πρόγραμμα δηλαδή..
Ναι 6 ώρες την έβγαλα όρθιος και θα μπορούσα να τη βγάλω άλλες 6. Είχα να βγω γενικά σε μαγαζί τύπου club με μουσική από το καλοκαίρι!

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.145
Πόντοι
5.916
χθες πηρα μια για χωρο και ξυγηθηκε πολυ ωραια αλλα δεν την βρισκω πουθενα ειπε πωσ την λενε τονια και εχει ενα μεγαλο ταττου στην πλατη εχει κανεισ καμια ιδεα μημπςσ μπορς να την βρω για cg?
όταν λές πολύ ωραία...τι εννοείς ακριβώς????μπορείς αν θες με pm
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πήγα χτες το βράδυ κατά τη 1 για να πιω ένα ποτάκι. Είχα να περάσω 3 χρόνια γιατί ήμουνα εκτός Αθήνας. Είχε πάρα πολύ κόσμο και αναγκάστηκα να στέκομαι όρθιος. Το καλό ήταν ότι μου είπαν να σταθώ ακριβώς απέναντι από τη σκηνή, αφού και στο μπαρ ήταν ο ένας επάνω στον άλλο. Το show ήταν γενικά πολύ καλών προδιαγραφών, αν και κάποιες φορές είχε κενά. Ο dj ήταν όλα τα λεφτά! Οι ατάκες του τρομερές. Το σπαστικό ήταν ότι έδιναν πολύ έμφαση στα νούμερα των αντρών, επειδή είχε πολλές γυναίκες στο μαγαζί και ήθελαν να διαφημίσουν το πρόγραμμα της Τρίτης που είναι αποκλειστικά για γυναίκες. Μέχρι τις 7 το πρωί που έφυγα πάνω στη σκηνή είχε δύο φορές show με live sex κανονικότατο. Προσωπικά το βρήκα εντελώς αδιάφορο, αλλά πιστεύω ότι αυτή ήταν μόνο η προσωπική μου άποψη. Στο χώρο κυκλοφορούσαν πάρα πολλά κορίτσια για όλα τα γούστα και όταν τελείωναν τα πριβέ με το "χορό" έβλεπες πολύ ευχαριστημένες φάτσες στους πελάτες. Οπότε μπήκα κι εγώ στο "χορό" και δεν το μετάνιωσα. Για τα ποτά δεν έχω άποψη, γιατί πάντα σε τέτοια μαγαζιά πίνω μόνο μπύρα. Η καλτ παρουσία της βραδιάς ήταν ο Ποτσέπης (ο "αγάπη μόνο") με αντροπαρέα.
δεν το μετάνιωσες???? ήτοι? στείλε μου σε pm Please more info...

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.955
Πόντοι
36.618
χθες πηρα μια για χωρο και ξυγηθηκε πολυ ωραια αλλα δεν την βρισκω πουθενα ειπε πωσ την λενε τονια και εχει ενα μεγαλο ταττου στην πλατη εχει κανεισ καμια ιδεα μημπςσ μπορς να την βρω για cg?
Τόνια ναι με μεγάλο τατουάζ σε όλη τη πλάτη μελαχρινη.
Χορεύει πάνω στον στύλο από τις πρώτες.
Βέβαια υπάρχει και μια πάλι με πολλά τατουάζ η Fernanda.Αλλα δε νομίζω να λες αυτή.

Johnmilfakias

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2018
Like
162
Πόντοι
0
Τόνια ναι με μεγάλο τατουάζ σε όλη τη πλάτη μελαχρινη.
Χορεύει πάνω στον στύλο από τις πρώτες.
Βέβαια υπάρχει και μια πάλι με πολλά τατουάζ η Fernanda.Αλλα δε νομίζω να λες αυτή.
Ναι ρε φιλε υην τονια λεω με σπαστο μαλλι ξερεις που μπορω να την βρω;

Johnmilfakias

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2018
Like
162
Πόντοι
0
Το τατουάζ ήταν φτερούγα αετού κ έτσι; Στα δεξιά, ωμοπλάτη;ολ
Το τατουάζ ήταν φτερούγα αετού κ έτσι; Στα δεξιά, ωμοπλάτη; Ειναι ολη η κλατη γεματη οχι μονο δεξια
Ειναι ολη η πλατη οχι μξνο δεξιά

Johnmilfakias

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2018
Like
162
Πόντοι
0
όταν λές πολύ ωραία...τι εννοείς ακριβώς????μπορείς αν θες με pm
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

δεν το μετάνιωσες???? ήτοι? στείλε μου σε pm Please more info...
Καθησε παραπανω ωρα και με αφηνε να κανω πολλα σε αντιθεση με την alice που εκατσε 2 λεπτα με το ρολοι και πονουσε με καθε απαλο χουφτωμα

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095

nescafe22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Κριτικές
10
Like
730
Πόντοι
371
Και εγω την εβγαλα στο ορθιο και η παρεα μου και πηρα μερικους χορους που οι κοπελες δεν με αφηναν να της ποιασω πουθενα και μια απο αυτες ηταν και το Αλικακι.στριγμενοι με πολυ κακο εξαρισμο δεν αξιζει σιγουρα τα χρηματα του.

Katia(2)

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2020
Like
20
Πόντοι
0
Κ οι άντρες του μαγαζιού κάνουν τους αντίστοιχους χορούς με τις γυναίκες πελάτισσες;

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Κ οι άντρες του μαγαζιού κάνουν τους αντίστοιχους χορούς με τις γυναίκες πελάτισσες;
Ναι. Δοκιμασμένο αρκετές φορές από γυναίκες που πήγαμε μαζί. Μερικές φορές έβρισκαν κ κάποια κοπέλα που τους άρεσε και κανονίζαμε όλοι μαζί πριβε. Επίσης με αγόρια που τους άρεσαν ( δεν ειναι πλέον στο μαγαζί ) μου έχουν ζητήσει να οργανώσω ένα ομαδικό εκτός Αλκα.

Katia(2)

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2020
Like
20
Πόντοι
0
Ναι. Δοκιμασμένο αρκετές φορές από γυναίκες που πήγαμε μαζί. Μερικές φορές έβρισκαν κ κάποια κοπέλα που τους άρεσε και κανονίζαμε όλοι μαζί πριβε. Επίσης με αγόρια που τους άρεσαν ( δεν ειναι πλέον στο μαγαζί ) μου έχουν ζητήσει να οργανώσω ένα ομαδικό εκτός Αλκα.
thx!!

Δλδ τιμές,ποτά,χοροί κλπ ολα είναι αντίστοιχα όπως με τις γυναίκες κ με τους άντρες χορευτές;;

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Και εγω την εβγαλα στο ορθιο και η παρεα μου και πηρα μερικους χορους που οι κοπελες δεν με αφηναν να της ποιασω πουθενα και μια απο αυτες ηταν και το Αλικακι.στριγμενοι με πολυ κακο εξαρισμο δεν αξιζει σιγουρα τα χρηματα του.
Ναι όντως δεν αξίζει.
Για αυτό είναι μόνιμα φισκα και δεν βρίσκεις άδεια καρέκλα να κάτσεις.

nescafe22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Κριτικές
10
Like
730
Πόντοι
371
Στο αλκατραζ ποιο πολυ πιθανο ειναι να χασεις τα χρηματα σου και να σπασεις τα νευρα σου παρα να περασεις καλα.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Στο αλκατραζ ποιο πολυ πιθανο ειναι να χασεις τα χρηματα σου και να σπασεις τα νευρα σου παρα να περασεις καλα.
Εκεί μέσα χάνει χρήματα μόνο όποιος δεν ξέρει γιατί μπήκε εκεί.
Όλοι οι άλλοι απλά περνάνε καλά.

Σκέψου το και ίσως καταλάβεις τι εννοώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom