olotyxeros
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.222
- Πόντοι
- 1.796
Έχει γυρίσει η Σόνια που είναι μεγάααααλη αγάπη!
Τη προηγουμενη Παρασκευη μονο ανδρικο προγραμμα. Δεν χωρουσε ο κοσμος, πηγαμε γυρω στις 2 και με το ζορι μπηκαμε, ποτε δεν εχω ξαναδει τοσο κοσμο και κατα 70% γυναικες. Ολες οι ηλικιες και εμφανισεις. Δεν μπορουσες να πλησιασεις ουτε στο μπαρ. Χοροι στη πιστα μονο απο αντρες και πολλα show που ανεβαζαν συνεχως πελατισες. Σε δυο περιπτωσεις ειχε αρκετο παιχνιδι με μεγαλη διαρκεια και ενταση! Πολλοι χοροι στα πριβε στις πελατισες, ο Kevin τα εδωσε ολα αλλα και ενας καινουργιος με γυμναστηριου σωμα ο οποιος εκανε πολλα πριβε full naked. Διαφορετικη και ενδιαφερουσα βραδια.
Έχει γυρίσει η Σόνια που είναι μεγάααααλη αγάπη!
Είχα πάει Σάββατο εκεί μετά από χρόνια σε στριπτιζάδικο. Έχουν προχωρήσει τα πράγματα και το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό. Γνώρισα και μια ωραία μουνα. Ερώτηση, παίζει να πηδήξεις έξω με γνωριμία από εκεί;
Παιδια καλησπερα.ειμαι καινουριο μελος συγγνωμη αν γραφω σε λαθος thread. Ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος αν υπαρχει σε αθηνα ή θεσσαλονικη στριπτιτζαδικο που να κανει live shows με αντρες χορευτες; ειχα βρει το women's toys αλλα δεν ειμαι σιγουρη αν ειναι ανοιχτο ακομα. (να διευκρινισω οτι ειμαι κοπελα στρειτ κ θελουμε με τον γκομενο μου σαν εμπειρια να παω σε κατι τετοιο.φανταζεστε μετα τι εχει ν γινει ;)
Ευχαριστω!!
Παιδια καλησπερα.ειμαι καινουριο μελος συγγνωμη αν γραφω σε λαθος thread. Ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος αν υπαρχει σε αθηνα ή θεσσαλονικη στριπτιτζαδικο που να κανει live shows με αντρες χορευτες; ειχα βρει το women's toys αλλα δεν ειμαι σιγουρη αν ειναι ανοιχτο ακομα. (να διευκρινισω οτι ειμαι κοπελα στρειτ κ θελουμε με τον γκομενο μου σαν εμπειρια να παω σε κατι τετοιο.φανταζεστε μετα τι εχει ν γινει ;)
Ευχαριστω!!
Βολτίτσα χθές από αλκατράζ!Ωραία υποδοχή από την κοπέλα στην υποδοχή με τη ρόγα της να αχνοφαίνεται! Είσοδος στο μαγαζί κατά τις 2,οπου ομολογουμένως είχε λίγο κόσμο για σάββατο..Είχε κάποιες κοριτσοπαρέες μπροστά κάτι που μου αρέσει στο μαγαζί αυτό γιατί δικαίωμα στην κάβλα έχουν και τα 2 φύλα.Γενικά πεσμένη διάθεση από τις κοπέλες λόγω της αναδουλειάς και τα σόου στην πίστα είχαν μια χρονοκαθυστέρηση.Κατά τα άλλα το μόνο αξιοσημείωτο για μένα από τη βραδιά ήταν η φάση που ενας χορευτής ανέβασε στην πίστα μια πελάτισσα-μελανούρι πανέμορφο με πολύ ωραιο πρόσωπο και σώμα- που φορούσε ένα άσπρο φόρεμα και την έκανε ότι ήθελε..καθιστή,στον αέρα,ανάσκελα,μπρούμητα γενικά την έκανε βόλτες..αναπόφευκτο ήταν να μας αποκαλύψει το άσπρο κυλοτάκι που φοραγε ,κάτι που με κάβλωσε άσχημα.Μπράβο της γιατί αν και μουνάρα,έδειξε ότι είναι ακομπλεξάριστη τελείως.Όσον αφορά τα υπόλοιπα σόου ήταν πολύ μέτρια,οι χοροί πίσω λιγοστοί και τα ποτά πεντακάθαρα.
Αυριο Τεταρτη ανοιγει Αλκατραζ και Καισσα...Θα τα επισκεφτω και τα 2!!!Εχουμε κανενα νεο απο το opening?