Επισκέπτης
μπαααααααα..Πάρε με στην πουλεθνική σου....
πάρε με αγάπη μου.........
Ερχομαι και με 700 ευρώ......
δεν σκοπευω να αποκτησω νεους ανταγωνιστες..
εσυ ηδη περνεις αρκετες στροφες..
μπαααααααα..Πάρε με στην πουλεθνική σου....
Ωχ και μετά θα μας τα πρήζεις για την γενιά των 700 ευρώ!!!Πάρε με στην πουλεθνική σου....
ρε μαγκα κοιτα λιγο πισω απο το πρωτο δεντρο..
οι 8 στην πορτογαλια κανουν την ιδια δουλεια που κανουν & οι 8 δικοι μας..οι αλλοι 2 κανουν κονε για τις πρωην αποικιες & οσους αλλους μιλανε την πορτογαλλικην..
ελεος..
ο βοθρος(& ο καθε βοθρος) εχει για πλακα τα μαλακιστηρια με τα πτυχια..κάνεις λάθος.....
Εχει πάει στν Αγλλία να πάρει διδακτορικό στις στριπτηζούδες....
Πλέον οι πορτιέρηδες ζητάνε μετεκπαίδευση στην πόρτα.
Οσο πιο πολλά έχεις τόσο πιο μαλάκα σε πιάνουν...........
φίλε αμπελοφιλόσοφε,αν και πλέον έχει ξεφτυλιστεί,τελείωσα το περίφημο ελληνικό πανεπιστήμιο....
ανεπιδεκτος μαθησεως..Αυτη τη μαλακια περι πρωην Ποτρογαλλικης αυτοκτρατοριας και αλλος μου την ειπε! Πορτογαλικα μιλανε οι Βραζιλιανοι και ....................τελος ειχαν και κατι εδαφη στην πολλα υποσχομενη κεντρικη Αφρικη το 1415!!!!
Εχει και στα Ελληνικα αν θες!!!!!!!!!!
έχω κάνει τετακέ με 7000 στροφές στο άπεξ......μπαααααααα..
δεν σκοπευω να αποκτησω νεους ανταγωνιστες..
εσυ ηδη περνεις αρκετες στροφες..
ο βοθρος(& ο καθε βοθρος) εχει για πλακα τα μαλακιστηρια με τα πτυχια..
Η μαλακία του συστήματος. Μη χαίρεσαι...οπως κ η λαχαναγοριτες εχουν για πλακα τον καθε πτυχιουχο ;) ...τρελα φραγκα βγαζουν
ο βοθρος(& ο καθε βοθρος) εχει για πλακα τα μαλακιστηρια με τα πτυχια..
μςτά την αποφοίτησή σου ξεφτιλίστηκε........
Χάος ένα πράμα...........
Ευτυχώς που κρύβεσαι στο Πανόραμα της Θεσ/νίκης
Η μαλακία του συστήματος. Μη χαίρεσαι...
Ωχ και μετά θα μας τα πρήζεις για την γενιά των 700 ευρώ!!!
Pleasure δώστου 750!
με αυτα επι 3,σου κανω ιδιαιτερα για ενα τριμηνακι..Πλέ....
Θέλω 100 χιλιάρικα γκρος το χρόνο, αυτοκίνητο εταιρικό τουλάχιστον 1600 σε σε και οπωσδήποτε τουρμπίσιο, βενζίνες πληρωμένες, να δουλεύω απ το σπίτι, να μη χτυπάω κάρτα, να έχω ιδιωτική ασφάλεια, λάπτοπ, κινητό πληρωμένα, Α δου σου λου δωρεάν για να μπαίνω στο μπουρδέλα τελεία κομ τζάμπα και 5 κουπόνια το μήνα σε κωλάδικο της αρεσκείας μου με πληρωμένα 3 πριβέ.
Ζητάω πολλά;
άμα ανέβω θα με φιλοξενήσεις;όντως το πέτυχες εκεί μένω...
λιγα πριβε εβαλες θα σε πιασει μαλακαΠλέ....
Θέλω 100 χιλιάρικα γκρος το χρόνο, αυτοκίνητο εταιρικό τουλάχιστον 1600 σε σε και οπωσδήποτε τουρμπίσιο, βενζίνες πληρωμένες, να δουλεύω απ το σπίτι, να μη χτυπάω κάρτα, να έχω ιδιωτική ασφάλεια, λάπτοπ, κινητό πληρωμένα, Α δου σου λου δωρεάν για να μπαίνω στο μπουρδέλα τελεία κομ τζάμπα και 5 κουπόνια το μήνα σε κωλάδικο της αρεσκείας μου με πληρωμένα 3 πριβέ.
Ζητάω πολλά;
μέσα.....με αυτα επι 3,σου κανω ιδιαιτερα για ενα τριμηνακι..
αν δεν τα αποσβεσεις μεσα στο επομενο ετος,στα επιστρεφω επι 10..