Νέα

Ακρίβεια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 317
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
  Ωραια το ξεκινησες αλλα το πηδησες ρε pleasure!!! Τελικα ποιος κερδιζει απο το νταλαβερι????  Τελικα μηπως οι ψηλες τιμες οφειλονται στο οτι ειμαστε ΜΙΚΡΗ ΑΓΟΡΑ και αντι απο κατι να παρουμε 1000 παιρνουμε 100!!! Γιατι δλδ μαλακας ειναι ο εισαγωγεας να δωσει εκπτωση στο σουπερ με πληρωμε μετα απο 12 μηνες αν μπορουσε να τα δωσει αλλου???? Απλα αν εχεις 3 σουπερ πελάτες (οι οποιο εχουν και αποθηκες και ραφια) κανεις την μεγαλη εισαγωγη τα σπρωχνεις σατ σουπερ αλλα μετα αυτα καθοοοοοοοοοοοντα στα ραφια χωρις να τα παιρνει κανεις!!!!!!!!!!!

Στην τελικη μονο τροφιμα αγοραζει ο Ελληνας (στα τροφιμα όμως ειναι συγκεκριμενη η παραγωγη και συγκεκριμενος ο χρονος κατανάλωσης) οπουτε μοιραια ανεβαινουν οι τιμές!!!
(πχ στα ηλεκτρικα και σε καποια αλλα ειδη δεν ειμαστε ακριβοι ή τουλάχιστον οι ΠΙΟ ακριβοι-τροφιμα και υπηρεσιες εχουμε πανάκριβα)
καταρχας μιλαω για τα τροφιμα που ΞΕΡΩ τον χωρο ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ..
για τα υπολοιπα οντως ειμαστε ακομη σε καλα επιπεδα(οπου δεν παρατηρειται συγκεντρωση της αγορας)..
εξαλλου δεν μιλαγε κανεις για την απλησιαστη τιμη του rolex & της slk..
το παραδειγμα που φερνεις με τον εισαγωγεα εχει παψει να ισχυει προ 10ετιας..
σημερα ακομη & ο τελευταιος πικραμενος εχει πεπειραμενους στην επιστημη του logistic.
το ζητημα μικρη αγορα & παλι δεν ισχυει γιατι ΠΑΝΤΟΥ μπορεις να πουλησεις τα παντα & να βγαλεις ενα καραβι χρηματα..
ολα ειναι θεμα οπτικης γωνιας..
οι πολυεθνικες αυτο πληρωνουν..
το think tank..
κατι μαλακες σαν τον περσονα δηλαδη..
τον γνωστο κλαψομουνη με τα 7 πτυχια που ολο κλαιει για τα 700 ευρω μισθο,τον εχουν για λεμονοκουπα & θεληματα..

Επισκέπτης
νάτος ο υπόνομος...ξεχείλισε πάλι...φίλε ότι είσαι άτομο χαμηλοτάτου επιπέδου φαίνεται από τη γλώσσα σου,το ποστ σου,το αβατάρ σου,τα πάντα...κάτσε εκεί στη χωματερή σου με τον πρωταθλητή συντροφιά...

όσο για μένα έχω πάρει μέχρι και διδακτορικό από αγγλικό καλό πανεπιστήμιο...μην κοιτάς που φαίνομαι ψιλοχούλιγκαν επειδή λέω ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ...
τα πτυχια,βαλτα στην μπουγατσοσουφρα σου..
δοξα τον γιαραμπι που δεν εχω πτυχιο..
σε ζηλευω για την βλακεια που σε δερνει & διαθετω 1.000 ευρω τον μηνα για ενα λιτρο αιματος σου,μηπως & ετσι καταφερω να φτασω καποτε το απυθμενο επιπεδο βλακειας που σε δερνει..

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
νάτος ο υπόνομος...ξεχείλισε πάλι...φίλε ότι είσαι άτομο χαμηλοτάτου επιπέδου φαίνεται από τη γλώσσα σου,το ποστ σου,το αβατάρ σου,τα πάντα...κάτσε εκεί στη χωματερή σου με τον πρωταθλητή συντροφιά...
όσο για μένα έχω πάρει μέχρι και διδακτορικό από αγγλικό καλό πανεπιστήμιο...μην κοιτάς που φαίνομαι ψιλοχούλιγκαν επειδή λέω ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ...

τοτε μην πεφτεις στο επίπεδο του!!!

και συνεχιζω αν πολας σουτιεν και εχεις παγια 1000€  αν για να καλυψεις πρεπει να πουλας 1000 σουτιεν με 1€ κερδος αν πουλας 500 πρπει να εχεις 2€ κερδος αλιως θα κλεισεις!! Εννοω οτι η μειωση της ζητησης ΔΕΝ οδηγει σε μειωση των τιμων!(ο νομος της π/ζ δεν λαμβανει υπόψη τα πάγια εξοδα θεωρει οτι ειναι καλυμμένα).

Με απλα λόγια εννοω οτι η οικονομια της Ελλαδιτσας για τα μπάζα ηταν παντα και αντιθετα με οτι πιστευουμε εχουμε ΧΑΜΗΛΗ κατανάλωση και δεν ειμαστε σπάταλοι απλα η ζωη ειναι ακριβη!!!

ΥΓ τι λες ρε ΤΙ θα ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ και σε ποιον να σου φερω 4 κονταινερ αυριο!!! Οτι θες φερνει και ο τελευταιος κατοχος υπολογιστη απο Κινα αλλα θα τα βαλει στον πωπο του!!!

Τι think tank και μπουρδες παιρνουνε κατι ξαδελφια και ανηψιους παιρνουν οι πολυεθνικες. Ασκουν μηπως καμια πολιτικη τα εδω παραρτηματα? Δουλειες ρουτίνας κανουνε!!!

Υγ3 ρε palermo οντως εβαλες και το 90 και καρφωνεσαι εκτος αν ειναι στρατολογικη κλάση!!1 :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καταρχας μιλαω για τα τροφιμα που ΞΕΡΩ τον χωρο ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ..
για τα υπολοιπα οντως ειμαστε ακομη σε καλα επιπεδα(οπου δεν παρατηρειται συγκεντρωση της αγορας)..
εξαλλου δεν μιλαγε κανεις για την απλησιαστη τιμη του rolex & της slk..
το παραδειγμα που φερνεις με τον εισαγωγεα εχει παψει να ισχυει προ 10ετιας..
σημερα ακομη & ο τελευταιος πικραμενος εχει πεπειραμενους στην επιστημη του logistic.
το ζητημα μικρη αγορα & παλι δεν ισχυει γιατι ΠΑΝΤΟΥ μπορεις να πουλησεις τα παντα & να βγαλεις ενα καραβι χρηματα..
ολα ειναι θεμα οπτικης γωνιας..
οι πολυεθνικες αυτο πληρωνουν..
το think tank..
κατι μαλακες σαν τον περσονα δηλαδη..
τον γνωστο κλαψομουνη με τα 7 πτυχια που ολο κλαιει για τα 700 ευρω μισθο,τον εχουν για λεμονοκουπα & θεληματα..

ρε πούστη πώς τα καταφέρνεις και όλα στο τέλος τα οδηγείς στο νούμερο 7 δεν μπορώ να καταλάβω............

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.089
Πόντοι
42.697

http://[URL unfurl="true"]www.actiongr.com/poiotikon/images/mp_krema.jpg[/img[/URL]]
:banghead:

Επισκέπτης
κι' ομως κυριοι αυτο το φυτο οντως εχει διαδακτορικο..αυτη ειναι η δυστηχια της εκπαιδευσης..
ορθια ζωα,απλα εξιδεικευμενα σε μια δουλεια..
πουτσες μπλε δηλαδη..
η ευρητητα του πνευματος,η εκπαιδευση τυπου carpe diem δεν υφιστανται εδω & ΠΟΛΛΑ χρονια..
χαζομαλακισμενα ρομποτακια παραγουν & τιποτε παραπανω..
εξαιρουνται 5 πανεπιστημια στην αμερικη..
τα εγγλεζικα ειναι εδω & χρονια της πουτσας..
πανε οι αγραμματοι ελληνες στο κωλονησο & στο τελευταιο ετος κανουν μαθηματικα που εδω τα μαθαινουμε στην πρωτη γυμνασιου..
μετα ερχονται & πιστευουν οτι κρατανε τον παπα απο τα αρχιδια..
κλασε μας μια μαντρα..
το γατονι που εγω εχω εκπαιδευσει,τους παει κωλοφεραντζα μεχρι να πεθανουν..
και κλαμαααααααααααααααααααααααααααααααααααα..
πικραααααααααααααααααααααααααα..
πεζοδρομιο ρε..
βγαλτε τα μαλακισμενα σας απο το κλουβι επιτελους..
οι σφαλιαρες σε κανουν να στιβεις πετρες,οχι τα μαστερ της πουτσας απο τα πρωην πολυτεχνεια(βλεπε τει) του σκατονησου..

Επισκέπτης
νάτος ο υπόνομος...ξεχείλισε πάλι...φίλε ότι είσαι άτομο χαμηλοτάτου επιπέδου φαίνεται [size=18pt]από τη γλώσσα σου,το ποστ σου,το αβατάρ σου,τα πάντα[/size]...κάτσε εκεί στη χωματερή σου με τον πρωταθλητή συντροφιά...

φαντασου εγω με ονομα ΄΄μου αρεσει η μουνιλα΄΄
             με αβαταρ πορνοσταρ
       κ με 2600 ποστ μπουρδας
     τι επιεπεδο εχω....υπο το [size=16pt]0[/size]

υσ--->παντως ο πλεζουρας εχει βαλει σε ολυς τα γυαλια κ νομιζατε ολοι οτι μονο στις τσοντες ειναι καλος...αμ δε  :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τι think tank και μπουρδες παιρνουνε κατι ξαδελφια και ανηψιους παιρνουν οι πολυεθνικες. Ασκουν μηπως καμια πολιτικη τα εδω παραρτηματα? Δουλειες ρουτίνας κανουνε!!!

Σωστός ο παίκτουρας...
Εχοντας ζητήσει δουλειά σε πολυεθνική στην Ελβετία σε ερώτησή μου γιατί δεν υπάρχει παράρτημα στην Ελλάδα η απάντηση ήταν
1.
Δεν ασχολούμεθα με ψιλικά.
2.
Οταν ασχοληθούμε (βλ Ελ. Βενιζέλος) παίρνουμε τη δουλειά και τη δίνουμε υπεργολαβία...............

Επισκέπτης
  τοτε μην πεφτεις στο επίπεδο του!!!

και συνεχιζω αν πολας σουτιεν και εχεις παγια 1000€  αν για να καλυψεις πρεπει να πουλας 1000 σουτιεν με 1€ κερδος αν πουλας 500 πρπει να εχεις 2€ κερδος αλιως θα κλεισεις!! Εννοω οτι η μειωση της ζητησης ΔΕΝ οδηγει σε μειωση των τιμων!(ο νομος της π/ζ δεν λαμβανει υπόψη τα πάγια εξοδα θεωρει οτι ειναι καλυμμένα).

Με απλα λόγια εννοω οτι η οικονομια της Ελλαδιτσας για τα μπάζα ηταν παντα και αντιθετα με οτι πιστευουμε εχουμε ΧΑΜΗΛΗ κατανάλωση και δεν ειμαστε σπάταλοι απλα η ζωη ειναι ακριβη!!!

ΥΓ τι λες ρε ΤΙ θα ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ και σε ποιον να σου φερω 4 κονταινερ αυριο!!! Οτι θες φερνει και ο τελευταιος κατοχος υπολογιστη απο Κινα αλλα θα τα βαλει στον πωπο του!!!

Υγ3 ρε palermo οντως εβαλες και το 90 και καρφωνεσαι εκτος αν ειναι στρατολογικη κλάση!!1 :2funny:
αλλου φαν παρκ..
συνεχισε..
οτι πεις μεγαλε..
δεν θα σου χαλασω την νιρβανα σου..
απλα καμια σχεση με τα κερασια..

OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
κι' ομως κυριοι αυτο το φυτο οντως εχει διαδακτορικο..αυτη ειναι η δυστηχια της εκπαιδευσης..
πουτσες μπλε δηλαδη..
η ευρητητα του πνευματος,η εκπαιδευση τυπου carpe diem δεν υφιστανται εδω & ΠΟΛΛΑ χρονια..
πανε οι αγραμματοι ελληνες στο κωλονησο & στο τελευταιο ετος κανουν μαθηματικα που εδω τα μαθαινουμε στην πρωτη γυμνασιου..
κλασε μας μια μαντρα..
πεζοδρομιο ρε..
οι σφαλιαρες σε κανουν να στιβεις πετρες,οχι τα μαστερ της πουτσας απο τα πρωην πολυτεχνεια(βλεπε τει) του σκατονησου..

που είναι ρε γαμώτο ο ΒΟΘΡΟΣ τελευταία χάθηκε....έχει πολλή δουλειά με τον αχόρταγο....σκατά...σκατά

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Πείνασα με τη μπουγάτσα που είδα αλλά με τέτοια ακρίβεια το σκέφτομαι να πάω να αγοράσω..

Y.Γ. Palermo χώσε..... :grin:

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
πουτσες μπλε δηλαδη..
κλασε μας μια μαντρα..
πεζοδρομιο ρε..

και γω παω στοιχημα οτι την δουλεια σου καποιος αλλος την "τρεχει"! Εσυ μαλλον παντελονιαζεις το βραδυ το ταμειο!!! Ελεος καπου το παρακανεις!!!!

ΥΓ δεν ειπα καμια φιλοσοφια σε μια  πολυεθνικη  εδω εχει 5 ατομα και στην Πορτογαλλία εχει 8.  η απαντηση ειναι οτι η Ελλαδα ειναι μικρη αγορα!! 10 εκατομυρια εμεις 10 και οι Πορτογαλοι!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πουτσες μπλε δηλαδη..
κλασε μας μια μαντρα..
πεζοδρομιο ρε..

πες τα γαμώ τον αντίχριστο μου γαμώ........
Εχει γιομίσει η ελλάδα με κωλόχαρτα που τυλίγουν μπουγάτσες με τυρί.........
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Επισκέπτης
Σωστός ο παίκτουρας...
Εχοντας ζητήσει δουλειά σε πολυεθνική στην Ελβετία σε ερώτησή μου γιατί δεν υπάρχει παράρτημα στην Ελλάδα η απάντηση ήταν
1.
Δεν ασχολούμεθα με ψιλικά.
2.
Οταν ασχοληθούμε (βλ Ελ. Βενιζέλος) παίρνουμε τη δουλειά και τη δίνουμε υπεργολαβία...............
μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια ρε μαλακοπιτουρα..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
που είναι ρε γαμώτο ο ΒΟΘΡΟΣ τελευταία χάθηκε....έχει πολλή δουλειά με τον αχόρταγο....σκατά...σκατά
κάνεις λάθος.....
Εχει πάει στν Αγλλία να πάρει διδακτορικό στις στριπτηζούδες....
Πλέον οι πορτιέρηδες ζητάνε μετεκπαίδευση στην πόρτα.
Οσο πιο πολλά έχεις τόσο πιο μαλάκα σε πιάνουν...........

Επισκέπτης
  και γω παω στοιχημα οτι την δουλεια σου καποιος αλλος την "τρεχει"! Εσυ μαλλον παντελονιαζεις το βραδυ το ταμειο!!! Ελεος καπου το παρακανεις!!!!

ΥΓ δεν ειπα καμια φιλοσοφια σε μια  πολυεθνικη  εδω εχει 5 ατομα και στην Πορτογαλλία εχει 8.  η απαντηση ειναι οτι η Ελλαδα ειναι μικρη αγορα!! 10 εκατομυρια εμεις 10 και οι Πορτογαλοι!!!
ρε μαγκα κοιτα λιγο πισω απο το πρωτο δεντρο..
οι 8 στην πορτογαλια κανουν την ιδια δουλεια που κανουν & οι 8 δικοι μας..οι αλλοι 2 κανουν κονε για τις πρωην αποικιες & οσους αλλους μιλανε την πορτογαλλικην..
ελεος..

OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
πες τα γαμώ τον αντίχριστο μου γαμώ........
Εχει γιομίσει η ελλάδα με κωλόχαρτα που τυλίγουν μπουγάτσες με τυρί.........
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

φίλε αμπελοφιλόσοφε,αν και πλέον έχει ξεφτυλιστεί,τελείωσα το περίφημο ελληνικό πανεπιστήμιο....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε μαγκα κοιτα λιγο πισω απο το πρωτο δεντρο..
οι 8 στην πορτογαλια κανουν την ιδια δουλεια που κανουν & οι 8 δικοι μας..οι αλλοι 2 κανουν κονε για τις πρωην αποικιες & οσους αλλους μιλανε την πορτογαλλικην..
ελεος..
η πορτογαλλικήν είναι σαν τα βραζιλιάνικα.........
τα ελληνικά σαν τα κυπριακά.....

οι αναγωγές στον παλέρμο...........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom