Νέα

Ακουστική απόλαυση...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duff
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 143
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
σκηνη μεγαλη με χωρισματα σαν δωματια
τετοια φαση οχι...

αλλα πολλες φορες σε καμπινγκ εχει κατσει να ακουσω και σε καποιο βαθμο να δω ατομα να πηδιουνται...

και σιγουρα με εχουν ακουσει/δει κι εμενα...

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
η ρωγα της αλλης θορ να δεις φωτιες που αναψε..

δεν λέει να ανάψεις κερια στο σκηνάκι... είναι έυφλεκτο το ύφασμα...καμιά λάμπα ίσως....

αλήθεια? καυλώσαν τόσο πολύ οι ρώγες της που φαινόντουσαν έξω σαν θέατρο σκιων που λέει ο φίλος?????

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
δεν λέει να ανάψεις κερια στο σκηνάκι... είναι έυφλεκτο το ύφασμα...καμιά λάμπα ίσως....

αλήθεια? καυλώσαν τόσο πολύ οι ρώγες της που φαινόντουσαν έξω σαν θέατρο σκιων που λέει ο φίλος?????

κρεμουσες και παλτο...χαχαχαχαχαχα κανονικοτατα τα παντα βλεπαμε. Κορυφαια εξυπναδα της κοπελας προφανως.

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
2.945
πωπω παραλιγο να το ξεχασω!!!λοιπον ακουστε πριν μερικους μηνες μαιο περιπου τι μου κατσε...απογευμα χτυπαει το τηλ μου απο κολλητο που χα μερες να τα πουμε..απανταω εγω κι αντι αποκρισης ακουω φιλια,γλυψιματα και τετοια!!!μεχρι να καταλαβω τι παιζει ακουω κατι ''μωρακι μου'',καυλα μου,τι μου κανεις κτλ..κι ενω παω να κλεισω, συνειδητοποιω οτι οι φωνες που ακουω ειναι του κολλητου,αλλα οχι της γυναικας του, αλλα απο μαλλον νεαρα εμοιαζαν!!!ακουω λιγακι ακομα μεχρι τη στιγμη που μαλλον ξεκινησε το σκληρο γιατι διακοπηκε αποτομα η κληση με θορυβο...εννοειται δεν του χω κανει ποτε κουβεντα!!!
για αυτο οχι κινητα στην κωλοτσεπη η στο πουκαμισακι... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Gamaomanoules2

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Κολλαει να ανεβασω ενα mp3 απο "σπιτι"?
Θεωρω οτι εχει πολλα στοιχεια απο αυτα που περιγραφει ο topic starter..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
καλά η πούτσα φαίνεται... αλλά να φαίνονται και οι ρώγες? καλά πόσο μεγάλες ρώγες είχε  :tits:???? :think: :think:

Ε τι να σου πω φαινονταν λεμε ορθιες και ο αλλος τις εγλυφε. Σου λεω μια βδομαδα με αυτο ασχολουνταν τα αγορακια της παρεας..

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Ε τι να σου πω φαινονταν λεμε ορθιες και ο αλλος τις εγλυφε. Σου λεω μια βδομαδα με αυτο ασχολουνταν τα αγορακια της παρεας..

χεχεχε... προφανως δεν τους προσφερατε καλυτερη εναλλακτικη....

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
έτσι έρι????

Συνημμένα

• 200134057-001.jpg
    200134057-001.jpg
    51,8 KB · Εμφανίσεις: 548

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Δεν ηταν δικη μου αρμοδιοτητα ... Η δικη μου αρμοδιοτητα ητο φανταρος χαχαχαχαχαχαχααχ

και οπως λεει και το ασμα.... "οχι δεν επρεπεεεε να τον πικρανεις το φανταρο το φαντααααρο..."

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
ειδες φαινοται και πιο μεγαλα απο οσο ειναι..

εξαρτάται... σε ορισμένες σκηνές δεν φαινονται αν ειναι το ύφασμα χοντρό όπως οι στρατιωτικές.. αλλά και γω νομίζω μεγαλώνουν οι σκιες...

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
εξαρτάται... σε ορισμένες σκηνές δεν φαινονται αν ειναι το ύφασμα χοντρό όπως οι στρατιωτικές.. αλλά και γω νομίζω μεγαλώνουν οι σκιες...
Φως-αντικειμενο και ειδωλο ειναι σε μια ευθεια. Οταν το αντικειμενο πλησιαζει στο φως το ειδωλο μεγαλωνει, και το αντιθετο αν το απομακρινεις. Απλη φυσικη λεμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom