Νέα

Ακουστική απόλαυση...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duff
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 143
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

duff

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους!
Είπα να γράψω αυτό το θέμα με την ευκαιρία που μου έδωσε μια γειτόνισα.Εχει κανένα 20λεπτο που τελείωσε και μαζί μ'αυτήν και όλοι η γειτονιά. Το θέμα τα λέει όλα πιστέυω...ακουστική απόλαυση!!! αφού βγαίναμε ο ένας ένοικος μετά τον άλλον να εξερευνίσουμε από πιό μπαλκόνι ακουγόταν αυτή η νεαρά και πολύ καυ**άρα δεδομένου οτι ο οργασμός της μας έκανε όλους να ανάψουμε τσιγάρο στα μπαλκόνια!!
Αχ ρε θεσσαλονίκη με τις γυναίκες σου και τα κοντινά διαμερίσματα!! Οποιος συναγωνιστής έχει καμιά ίδια εμπειρία τον προτρέπω να την μοιραστεί,έχει γέλιο η υπόθεση και πολλές φορες ατάκες που θα ζηλευαν οι cult ταινίες :)

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
Καλησπέρα σε όλους!
Είπα να γράψω αυτό το θέμα με την ευκαιρία που μου έδωσε μια γειτόνισα.Εχει κανένα 20λεπτο που τελείωσε και μαζί μ'αυτήν και όλοι η γειτονιά. Το θέμα τα λέει όλα πιστέυω...ακουστική απόλαυση!!! αφού βγαίναμε ο ένας ένοικος μετά τον άλλον να εξερευνίσουμε από πιό μπαλκόνι ακουγόταν αυτή η νεαρά και πολύ καυ**άρα δεδομένου οτι ο οργασμός της μας έκανε όλους να ανάψουμε τσιγάρο στα μπαλκόνια!!
Αχ ρε θεσσαλονίκη με τις γυναίκες σου και τα κοντινά διαμερίσματα!! Οποιος συναγωνιστής έχει καμιά ίδια εμπειρία τον προτρέπω να την μοιραστεί,έχει γέλιο η υπόθεση και πολλές φορες ατάκες που θα ζηλευαν οι cult ταινίες :)
ουυυ....παμπολλες σχετικες εμπειριες.....

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Απογευματινες ορεξεις εχει η κυρια..ποσο παει το εισιτηριο στο μπαλκονι :cum:

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
μια φορα γαμιοταν μια απο κατω σε γκαρσονιερα και οι φωνες φταναν στο αλλο τετραγωνο...τελικα οταν βγηκε να φυγει μετα απο καμια ωρα γιατι ηταν και παρανομο ζευγαρι σε γαμιστρωνα προφανως την περιμενε μια κλασικη θειτσα της γειτονιας να της τα ψαλλει για τα καλα...τι πουτανα την ειπε τι ανηθικη.....πολυ γελιο λεμε....

ο τυπος δεν ενεφανισθη παλι πουθενα... :sunglasses: :2funny: :2funny: :2funny:

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
σκεψου να ταν και ο γιος της θειτσας..... :2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Καλησπέρα σε όλους!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
D

duff

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
το γέλιο ήταν που άκουγες απο αλλου να ακουγονται ειδησεις,απο αλλου να πλενουν πιατα και η γκομενα τα εδινε ολα!! περιττο να σας πω οτι η φαντασιωση οργιαζε...

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
και μένα η γειτόνισσα μου είναι θορυβώδης όταν... :fuck2: :knockinb: :fuck2: αλλά εμένα ακούγεται καλύτερα από την κρεβατοκάμαρα... ειδικά όταν πάρεις και ένα ποτήρι και λιγάκι βρεγμένο και το κολλήσεις στον τοίχο (τοίχο όχι κολώνα) και το βάλεις στο αυτί σου και κρυφακούσεις μέχρι και το κρεβάτι που τρίζει και το νερό στο μπάνιο που τρέχει...  :jerking: :rockon: :fuck2: :fuck2:

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
μια αλλη φορα σε φοιτητικη γκαρσονιερα καλοκαιρι σε ψιλοαδεια πολυκατοικια λογω διακοπων....ή ο φοιτητης ηρθε εκτακτως για λιγο ή εδωσε το κλειδι σε παντρεμενο φιλο και ετσι....παντως μεσα επεφτε πολυς πουτσος.....

ανεβαινα απο τις σκαλες γιατι χαλασε το ασανσερ και οι φωνες ακουγονταν απο τον διαδρομο.....και ειχε και θωρακισμενη πορτα γαμω την τεχνολογια μου....ο τυπος εχυνε και ειχε μια γελοια χροια η φωνη του....πολυ γελιο.....η γκομενα παλι ελεγε κατι μαλακιες αναμεσα απο τα οχ και αχ του τυπου χυσε αγορινα μου και τετοια... :jerking: :jerking:

OP
OP
D

duff

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μπα περιοχη μακεδονια παλας :)

OP
OP
D

duff

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
και ουτε μια προσκληση ρε γαμωτο! χαχαχαχα :P

OP
OP
D

duff

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
3ος 4ος δεν παιζει ρολο αρκει να υπαρχει συγχρονισμος μην χασουμε τον μπουσουλα!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
παντως οταν γαμιεσαι ρε παιδια δεν σε νοιαζει αν ακουγεσαι :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories