Νέα

Αιματωμα πεους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα karakoum
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

karakoum

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
0
Καλησπέρα.
Μετά από σεξ με χρήση ελαστικού δακτυλίου, εμφανίστηκε ένα μικρό αιμάτωμα δίπλα σε μεγάλη αρτηρία με διάμετρο 0.5cm. Τετοιου είδους σπασίματα επουλώνονται χωρίς την μετάγγιση του αίματος από το εσωτερικό του δέρματος. Δεν πρόκειται να ξανά χρησιμοποιήσω αυτή την μαλακια ξανά!! :angry:

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.458
Πόντοι
2.487
Ανεβασε φωτο δεν καταλαβαμε τπτ

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.029
Πόντοι
216
[quote author=karakoum link= ]Καλησπέρα.
Μετά από σεξ με χρήση ελαστικού δακτυλίου, εμφανίστηκε ένα μικρό αιμάτωμα δίπλα σε μεγάλη αρτηρία με διάμετρο 0.5cm. Τετοιου είδους σπασίματα επουλώνονται χωρίς την μετάγγιση του αίματος από το εσωτερικό του δέρματος. Δεν πρόκειται να ξανά χρησιμοποιήσω αυτή την μαλακια ξανά!! :angry: [/quote]

Και τι περίμενες να γίνει ρε άρχοντα?Όταν πιέζεις το αιμοφόρο αγγείο,αυτό διαμαρτύρεται!Ότι μαλακία βλέπετε στις τσόντες πάτε και το κάνετε...

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.458
Πόντοι
2.487
Ανεβασε φωτο δεν καταλαβαμε τπτ
Δαχτυλίδι θα έβαλε. Κάτι τέτοιο.

Εννοουσα το αιματωμα του. Επισης το νοημα του νηματος ειναι μην πιανετε με δαχτυλιδι τα αρχιδια σας;
Ειναι εν τω μεταξυ κατι τυποι που κουμπωνουν και χαπακι και βαζουν κ αυτο. Για ατσαλενιες στησεις, θα τους εκραγει η πουτσα

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36
Μου σπάσε κ μένα αρτηρία στο πουτσο χωρις δακτυλίδι , λόγω του γρήγορου εμβόλισμου μαλλον ..το ειχα το αιμάτωμα 3-4 μέρες κ ειχα ψιλοφοβηθει . Ομως μετα απο 3-4 γαμησια που εκανα με την δικια μου , μου έφυγε εντελώς κ γλίτωσα την επίσκεψη στον ουρολόγο

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.773
Πόντοι
3.506
Εγώ την είχα πάθει από πολύ έντονο ρουφηχτό τσιμπούκι. Δεν είναι κάτι, σε 4-5 μέρες απορροφάται...

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
καλο ειναι η χρηση του δαχτυλιδιου να γινεται με μετρο και για μικρα χρονικα διαστηματα διαφορετικα τα σηραγγωδη σωματα σιγα σιγα καταστρεφονται.
ο πριαπισμος που ειναι η συνεχη στυση για μεγαλο χρονικο διαστημα ειναι επειγων περιστατικο για αυτον ακριβως τον λογο.

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.458
Πόντοι
2.487
Δλδ αυτη η μαλακια στον κρατα καυλωμενο ακομα
Και να απλωνεις ρουχα ή να πλενεις πιατα; Επειδη κρατα το αιμα εκει; (Απαξ κ καυλωσεις)

kerk99

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2020
Like
301
Πόντοι
21
Το εχω παθει παλια. Η κοπελια καθοταν πανω μου και κοπανιοταν οταν ξαφνικα βγηκε και χτυπησε δυνατα στα κωλομερια της. Ενιωσα εναν οξυ πονο αλλα δεν εδωσα σημασια. Την επομενη μερα εμφανιστηκε το αιματωμα. Πηγα σε δερματολογο - αφροδισιολογο και μου εδωσε μια αλοιφη. Απο τοτε εκοψα αυτη τη σταση καλου κακου.

KritiKos43

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
223
Πόντοι
21
Αν και πολύ παλιό το νήμα θα ήθελα.μια απάντηση από αυτούς που γνωρίζουν. Αν περνεις φάρμακα για την αραίωση του αίματος μπορείς να χρησιμοποιήσεις δακτυλίδι πεους?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom