Νέα

Aίμα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα silver_bullet
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Για να ρωτησω κατι μπας και εχετε καμια ιδεα...

Προσφατα γνωρισα ενα πιπινακι...το εχουμε κανει 2 φορες,αλλα και τις 2 βγαζει αιμα απο  κατω,χωρις να ειναι παρθενα και φυσικα χωρις να εχει περιοδο...Η κοπελια λεει πως ουτε ποναει ουτε την τσουζει, γενικα δε το καταλαβαινει οτι ματωνει...Λετε να ειναι καμια κυστη??Της ειπα να παει να το τσεκαρει σε γυναικολογο αλλα μεχρι τοτε για πειτε καμια ιδεα...Παιζει να ειναι συμπτωμα καμιας ασθενειας??Παντως καλου κακου το σκουφακι δουλευει...συννεφο!!Δεν ειναι να παιζεις μαυτα...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
παληκαρι, εχεις σκεφτει την περιπτωση το εργαλειο σου να εχει μεγεθος πυροσβεστηρα ??????  :grin: :grin:

Pistonizer

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
εξαρτάται πόσο έντονα γουστάρετε να το κάνετε.
Κι εμένα μου τυχαίνει με τη δικιά μου αλλά είμαι Βαμπίρ και το γουστάρω.

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Μου εχει συμβει και εμενα μονο που η κοπελα ποναγε αφορητα. Ο γυναικολογος διεγνωσε τραυματισμο στον τραχηλο απο την συνουσια.
silver_bullet, αναφερεις οτι ειναι πιπινακι, το εχετε κανει μονο 2 φορες... Μηπως τελικα η κοπελια ειναι ολιγον τι παρθενα αλλα ντρεπεται να στο πει; Το λεω αυτο διοτι το εχει παθει και ενας φιλος μου, με καποια η οποια ηταν μισοπαρθενα. Και αυτη δηλωσε μη παρθενα και οτι ειχε ολοκληρωσει πριν απο αυτον, αλλα ουσιαστικα ο προηγουμενος δεν ειχε κανει το καθηκον του ή η κοπελια ειχε χωσει κατι στο μουνι της απο μονη της και δεν ειχε παει με αντρα.
Το μεγεθος του οργανου σου παιζει μεγαλο ρολο σε τετοια περιπτωση.
Σε καθε περιπτωση πρεπει να επισκεφτειτε εναν γυναικολογο. Αν κανει την δυσκολη, τοτε 99% ηταν μισοπαρθενα.
Αααα και μην στεναχωριεσαι... το μουνι ειναι απο ανθεκτικοτερα οργανα... δεν παθαινει τιποτα. ;)  

OP
OP
S

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Oταν λεω πιπινακι μη φανταστεις 17 χρονο...25 χρονω ειναι...αλλα και παλι πιπινι!!
Τωρα για το πυροσβεστηρα χαλαρα ρε!!Δεν ειμαι και Τζον Χολμς!!!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
μα κι εσυ βρε παληκαρι μας μπερδεψες..
25 χρονων εν ετη 2007, δεν ειναι πιπινακι, μαυρη ζωνη με τρια νταν στα τσιμπουκια (λογικα) εχει..!!

OP
OP
S

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Ε αυτο σου λεω αδερφε...δε παιζει η παρθενια με την καμια ειναι εμπειρη...απλως τα πιπινακια κατατασσονται σε ευρεια γκαμα ηλικιων....(νομιζω μεχρι 26...αν και η δικη μου αποψη ειναι πως απαξ και η γυναικα βγαλει τα δευτερα δοντια παει...μπαγιατεψε...)

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
βάλτην σε καλαπόδι για μιά-δυό μέρες .. θα στρώσει.. θα φορμάριστεί..

giannis_peir

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Φίλε λογικά πρέπει να κάνει τεστ παπ. Το πιθανότερο είναι να πρόκειται για κάποιο ινομοίωμα. Τα ινομοιώματα είναι καλοήθη και δεν εμφανίζουν παρενέργειες. Ωστόσο όμως πρέπει να αφαιρεθεί γιατί μεγαλώνει και δημιουργεί προβλήματα στην μήτρα.Οσον αφορά το αίμα στην διάρκεια της επαφής είναι λογικό. Οταν υπάρχει ινομοίωμα αυτό πιέζεται χωρίς να προκαλεί πόνο και δημιουργεί ροή αίματος. Οχι πολύ αλλά αρκετό για να ανησυχεί.Αιμαι λογικά θα της εμφανίζεται και κατά την διούρηση.Πάντως ας κάνει και ένα τεστ εγκυμοσύνης για να αποκλείσετε 100% την πιθανότητα κύησης.Μπορεί με εσένα να το έκανε 2 φορές αλλά δεν ξέρεις τι έκανε πριν από σένα. Πάντως για να καταλήξω τράβατε σε ένα γυναικολόγο για τεστ παπ οπωσδήποτε.

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Περιεργο πραγμα το μουνι απο την μια σερνει καραβι και απο την αλλη ματωνει με ενα γαμησακι. Τι να πει κανεις...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
παιζει η κοπελιτσα να εχει κανενα εσωτερικο τραυματισμο...!!παντως αν ειναι 25 θα πρεπει να πηγαινει και τακτικα σε γυναικολογο..!!αν δεν πηγαινει εγκλημα...!!παντως ας το κοιταξει...

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
πέρα από την πλάκα καλό θα είναι να δείτε ένα γυναικολόγο.. η πρόληψη είναι καλύτερη από την θεραπεία

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom