You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αικατερίνη Πελέκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 27
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
machinehead 7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 533
- Πόντοι
- 2.137
...........που παω και τις βρισκω !!!............Μην μου πειτε ειναι για πολλα η συνεχεια παρακατω ,
Τυπε καλημερα! Βαλε ολη την φωτο αλλη φορα να ξερουμε τι παιζει! Μουτσουνα η κυρα!!!
machinehead 7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 533
- Πόντοι
- 2.137
http://[URL unfurl="true"]www.pressgr.com/wp-content/uploads/2010/09/katerina-peleki.jpg[/img[/URL]]
[img]http://2.bp.blogspot.com/-OFie8GecYgI/TaMX3rjPkgI/AAAAAAAAVQQ/Y6V6TS0qFjs/s1600/%25CF%2580%25CE%25B5%25CE%25BB%25CE%25AD%25CE%25BA%25CE%25B71.JPG
:S :S :S
koyiot1312
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 79
- Πόντοι
- 26
ανετα!!!!Εγώ πάντως της τον έδινα για μερικές
http://[URL unfurl="true"]www.pressgr.com/wp-content/uploads/2010/09/katerina-peleki.jpg[/img[/URL]]
[img]http://2.bp.blogspot.com/-OFie8GecYgI/TaMX3rjPkgI/AAAAAAAAVQQ/Y6V6TS0qFjs/s1600/%25CF%2580%25CE%25B5%25CE%25BB%25CE%25AD%25CE%25BA%25CE%25B71.JPG
:S :S :S
Πολύ ξυνή ΜιλΦ , αυτήν ούτε εγώ, μόνο ο Βουλγαράκης
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Το ποιο καλό της είναι η δηλώσεις της, συμμετείχε σαν συμβολαιογράφος, λέει, στην ανταλλαγή των εκτάσεων με την Μονή Βατοπαιδίου, λόγω της πίστης στην Παναγία ....
δηλαδή ρε φίλε ένας συμβολαιογράφος τι ακριβως συμμετοχή έχει σε μία δικαιοπραξία (πχ ανταλλαγή, αγοραπωλησία, γονική παροχή, δωρεά κλπ) εκτός από την καταγραφή της βούλησης και της συμφωνίας των δύο συμβαλομένων μερών ?????
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Το ποιο καλό της είναι η δηλώσεις της, συμμετείχε σαν συμβολαιογράφος, λέει, στην ανταλλαγή των εκτάσεων με την Μονή Βατοπαιδίου, λόγω της πίστης στην Παναγία ....
όπως επίσης να μας πείς τι ακριβώς κονόμησε η Πελέκη από την σύνταξη των συμβολαίων ανταλλαγής μεταξύ δημοσίου και μονής...
δηλαδή ρε φίλε ένας συμβολαιογράφος τι ακριβως συμμετοχή έχει σε μία δικαιοπραξία (πχ ανταλλαγή, αγοραπωλησία, γονική παροχή, δωρεά κλπ) εκτός από την καταγραφή της βούλησης και της συμφωνίας των δύο συμβαλομένων μερών ?????
τον έλεγχο των νομιμοποιητικών σύντροφε
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
τον έλεγχο των νομιμοποιητικών σύντροφε
εεεε και??
δεν είχαν νομιμοποιητικά εγγραφα??
είχαν και παραείχαν... η μεν μονή είχε τίτλους κυριότητας, το δημόσιο είχε τίτλους κυριότητας επίσης... από κει και πέρα η βούληση είναι ελεύθερη και το μόνο που έπρεπε να εξετάσει (και το εξέτασε) αν υπήρχε η σχετική εντολή από τον νόμιμο εκπρόσωπο του δημοσίου (η οποία επίσης υπήρχε)...
δεν είναι δουλεια του συμβολαιογράφου να εξετάσει αν προκύπτει ζημιά σε κάποιον από τους συμβαλλόμενους
εεεε και??
είχαν και παραείχαν... η μεν μονή είχε τίτλους κυριότητας, το δημόσιο είχε τίτλους κυριότητας επίσης... από κει και πέρα η βούληση είναι ελεύθερη και το μόνο που έπρεπε να εξετάσει (και το εξέτασε) αν υπήρχε η σχετική εντολή από τον νόμιμο εκπρόσωπο του δημοσίου (η οποία επίσης υπήρχε)...
δεν είναι δουλεια του συμβολαιογράφου να εξετάσει αν προκύπτει ζημιά σε κάποιον από τους συμβαλλόμενους
ρώτησες/αναρωτήθηκες τι κάνει ο συμβολαιογράφος
αν ήταν ρητορικό το ερώτημα επειδή είσαι του ευρύτερου χώρου, δεν το κατάλαβα και κακώς απάντησα
επειδή φεύγω, είναι πιστεύω άδικο να ανοίξω κουβέντα και να μην μείνω για να την συνεχίσω, οπότε δεν σου απαντώ, αν και έχω άλλη άποψη
εεεε και??
Το οτι η συζυγος υπουργου εβγαλε (στην "ελευθερη" οικονομια...) καμια 300ρια χιλιαρικα απο δουλεια του ΚΡΑΤΟΥΣ (του οποιου ηγειται ο αντρας της)σου φαινεται πολυ ΟΚ, ε??
Το οτι ειχε απο πριν διασυνδεσεις με το παπαδαριο και τα μοναστηρια σου φαινεται εξισου ΟΚ, ε?
Εγω που ειμαι αφελης, λεω να διερευνησουμε λιγακι την εμπλοκη του κυρίου και της κυρίας Βουλγαρακη στην ολη υποθεση...
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Το οτι η συζυγος υπουργου εβγαλε (στην "ελευθερη" οικονομια...) καμια 300ρια χιλιαρικα απο δουλεια του ΚΡΑΤΟΥΣ (του οποιου ηγειται ο αντρας της)σου φαινεται πολυ ΟΚ, ε??
Το οτι ειχε απο πριν διασυνδεσεις με το παπαδαριο και τα μοναστηρια σου φαινεται εξισου ΟΚ, ε?
Εγω που ειμαι αφελης, λεω να διερευνησουμε λιγακι την εμπλοκη του κυρίου και της κυρίας Βουλγαρακη στην ολη υποθεση...
(1) πόθεν προκύπτει ότι έβγαλε 300 χιλιάρικα??? αν θέλεις να ξέρεις (διότι προφανώς δεν ξέρεις) τα συμβόλαια στα οποία είναι αντισυμβλλόμενος το δημόσιο ΔΕΝ έχουν τέλη και αμοιβή συμβολαιογράφου εκτός από την υποχρεωτική εισφορά στο ταμείο ασφάλισης των συμβολαιογράφων... το μόνο έσοδο του συμβολαιογράφου από την υπόθεση είναι τα τέλη αντιγράφων τα οποία θα δώσει στους συμβαλόμενους και η οποία είναι 3-4 ευρώ το φύλλο (αν θυμαμαι καλα) δηλαδή για ένα συμβόλαιο 50 φύλλων θα κονομήσει ο συμβολαιογράφος μικτά κανένα διακοσάρι ευρώ και από τους δύο συμβαλλόμενους....
(2) το παπαδαριό είναι ιδιωτικός φορεας και μπορεί να έχει σχέση με όποιον γουστάρει και δεν θα ρωτήσει ουτε εσένα, ούτε εμένα και πολύ περισσότερο το δημόσιο ποιούς θα επιλέξει για να του παρέχουν υπηρεσίες..
samsung
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
(2) το παπαδαριό είναι ιδιωτικός φορεας και μπορεί να έχει σχέση με όποιον γουστάρει και δεν θα ρωτήσει ουτε εσένα, ούτε εμένα και πολύ περισσότερο το δημόσιο ποιούς θα επιλέξει για να του παρέχουν υπηρεσίες..
Νομίζω ότι το παπαδαριό (τόσο η εκκλησία της Ελλάδος όσο και κάθε μητρόπολη, ναός, κλπ) είναι ΝΠΔΔ και όχι ΝΠΙΔ, οπότε αυτό που λες δεν ισχύει.
Δεν είμαι σίγουρος για τα μοναστήρια.
pezoporos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.363
- Πόντοι
- 786
1. κρατικοδίαιτοι οι συμβολαιογράφοι και προεξάρχουσα αυτών η πελέκη (μια χαρά γυναίκα είναι),(1) πόθεν προκύπτει ότι έβγαλε 300 χιλιάρικα??? αν θέλεις να ξέρεις (διότι προφανώς δεν ξέρεις) τα συμβόλαια στα οποία είναι αντισυμβλλόμενος το δημόσιο ΔΕΝ έχουν τέλη και αμοιβή συμβολαιογράφου εκτός από την υποχρεωτική εισφορά στο ταμείο ασφάλισης των συμβολαιογράφων... το μόνο έσοδο του συμβολαιογράφου από την υπόθεση είναι τα τέλη αντιγράφων τα οποία θα δώσει στους συμβαλόμενους και η οποία είναι 3-4 ευρώ το φύλλο (αν θυμαμαι καλα) δηλαδή για ένα συμβόλαιο 50 φύλλων θα κονομήσει ο συμβολαιογράφος μικτά κανένα διακοσάρι ευρώ και από τους δύο συμβαλλόμενους....
2. νπδδ οι μονές, οι ενορίες, η εκκλησία της ελλάδος, νπιδδ τα ησυχαστήρια,
νομίζω όμως, δεν θυμάμαι καλά, ότι οι μονές του ΑΟ δεν έχουν νομική προσωπικότητα (μάλλον είναι επιλογή του νομοθέτη λόγω ρωσικής, σερβικής, βουλγαρικής)
και διαχειριστικός έλεγχος από οικονομική επιθεώρηση, βλ ΕΣ 753/2010: Ο Καταστατικός Χάρτης της Εκκλησίας της Ελλάδος (ν. 590/1977, ΦΕΚ 146, Α΄) ορίζει, στο άρθρο 1 παρ. 4, ότι: «Κατά τας νομικάς αυτών σχέσεις η Εκκλησία της Ελλάδος, αι Μητροπόλεις, αι Ενορίαι μετά των Ενοριακών αυτών Ναών, αι Μοναί, …, είναι Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου ………»
(1) πόθεν προκύπτει ότι έβγαλε 300 χιλιάρικα??? αν θέλεις να ξέρεις (διότι προφανώς δεν ξέρεις) τα συμβόλαια στα οποία είναι αντισυμβλλόμενος το δημόσιο ΔΕΝ έχουν τέλη και αμοιβή συμβολαιογράφου εκτός από την υποχρεωτική εισφορά στο ταμείο ασφάλισης των συμβολαιογράφων... το μόνο έσοδο του συμβολαιογράφου από την υπόθεση είναι τα τέλη αντιγράφων τα οποία θα δώσει στους συμβαλόμενους και η οποία είναι 3-4 ευρώ το φύλλο (αν θυμαμαι καλα) δηλαδή για ένα συμβόλαιο 50 φύλλων θα κονομήσει ο συμβολαιογράφος μικτά κανένα διακοσάρι ευρώ και από τους δύο συμβαλλόμενους....
ΟΚ, αρα γιατι ενας μεγαλο-συμβολαιογραφος να κατσει να δουλεψει για μια δουλεια εκατονταδων εκατομμυριων ευρω, παιρνοντας 200 ευρω ο ιδιος, στην τσεπη του?
Μηπως για να ενισχυσει το ταμειο ασφαλισης??
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 105
- Εμφανίσεις