Νέα

Άγριος φόνος χθες-ακούσατε κάτι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 205
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
ναι ο xp ανοιξε νεο λογαριασμο! ρε φιλε xp τι μανια σε εχει πιασει? Ναταν και κανενα πολιτικο σαιτ θα ελεγα οκ, αλλα εσυ δεν παιζεσαι!

καλα εκανε και ανοιξε ρε!εσεις τι ζορι τραβατε?
warnwarn.gif
 [/color[/URL]]

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Ρε συ Πανος πλακα μου κανεις τωρα που το εσβησα εγω;

Eskiya,

Έλα στη θέση του moderator (και δε το λέω για τον Πάνο τώρα - του ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ mod):

Διαβάζει ένα κατεβατό posts, και όσα τα βλέπει υβριστικά, τα σβήνει.
Αν δεν αρκεστεί στο σβήσιμο, προχωράει σε warn, moderate, κλπ (όπως έκανα εγώ τώρα με τον EΘNIKO STAR). ΔΕΝ μπορώ να θυμάμαι τι ΑΚΡΙΒΩΣ έσβησα, πάντως για να το έκανα, εκείνη τη στιγμή είδα κάποιο λόγο.
Όλες αυτές οι ενέργειες είναι χρονοβόρες, παίζει κανείς σε πολλά παράθυρα (για να κερδίσει χρόνο), και πάντα υπάρχει περίπτωση να κάνει και ένα λάθος.
Δεν ξέρω τι έγινε, δε λέω ότι είναι λάθος, και δεν μπορώ να επιμείνω ότι το έσβησες μόνος σου. Ότι και να έγινε πάντως, δεν υπάρχει κακή πρόθεση.

Γενικώς:
Προσπαθούμε να μην επεμβαίνουμε στα threads.
Προσπαθούμε να μην μοιράζουμε παράσημα.
Προσπαθούμε να παραμένει το site όσο πιό ελεύθερο γίνεται.
Σε αυτό εδώ όμως το thread, έχει γίνει ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ (από 2-3 μέλη μόνο) και οπωσδήποτε έπρεπε να μπει μια τάξη.
Όσο μπόρεσα έβαλα και εγώ, σβήνοντας τώρα, σήμερα, βρισιές και μαλακίες, και απονέμοντας και ένα moderated στον κύριο. Ίσως έκανα και εγώ κάποιο λάθος μέσα σε αυτές τις ενέργειες.
Δεν είμαστε 24/7 πάνω απ το site, ΔΕΝ παίρνουμε από πίσω τα μέλη να δούμε τι γράφουν κάθε στιγμή, και τελικά έχουμε και άλλες δουλειές να κάνουμε στη ζωή μας. Θέλω να πω ότι ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ κι αν κάνουμε και ένα λάθος.

Έχεις γράψει πολλές φορές το κείμενο "Γιατί μου σβήσατε το post μου?", αλλά ΜΙΑ ΦΟΡΑ δεν έγραψες ΠΟΙΟ ποστ (date και time που το έγραψες) να πάω εγώ στο αρχείο log να το βρω, και αν είναι λάθος σβήσιμο, να το επαναφέρω. Έτσι, θα μου πάρει 10-15 λεπτά. ΧΩΡΙΣ αυτά τα στοιχεία, θα μου πάρει 3-4 ώρες. Δεν τις έχω, φίλε.
Η διαφορά υπάρχει επειδή είναι ΠΟΛΛΑ τα σβησμένα post, και πρέπει να κάνω το μάντη για να καταλάβω ποιο εννοείς.

Ελπίζω να σου είναι χρήσιμα τα στοιχεία αυτά που σου λέω.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Άσχετες ειδήσεις από το σημερινό δελτίο:
Εξαρθρώθηκε μεγάλη σπειρα αλλοδαπων που είχε ρημαξει τα νότια προάστια...
Πυροβολισμοι χθες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης σε συμπλοκη ανάμεσα σε 2 ομογενεις και 5 αλλοδαπους  :uzi:
Ξεκίνησαν από την Άθωνος, και κατέληξαν Αριστοτέλους και Εγνατία...

Δεν θυμάμαι ρε παλικάρια ποτέ άλλοτε να χαμε τέτοια χάλια... και μη με πει κανεις ρατσιστή...

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Αφησα ανοιχτο το παραθυρο του μπαλκονιου μου για να κοιμηθω το μεσημερι και ειχα αναπαντητη με αποκρηψη στο σταθερο τηλεφωνο μου..περυσι τετοια εποχη μου εγινε διαρηξη τετοια εποχη απο το μπαλκονι..εχουν σχεση αυτα ??

Proximo

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
αμα το κουβαλας,το τραβας & πυροβολεις κιολας..ΝΟΜΟΣ..ειδαλλως στο βαζουν στον κωλο..οσο για τους λογους,κανεις δεν τους ξερει πλην των εμπλεκομενων..το τι λεει ο οδηγος το γραφω στα παλια μου τα παπουτσια..σχετικα με την εκπληξη που διακατεχει τα μελη & τους αφορισμους τυπου "σικαγο γιναμε"(ενω στην υπολοιπη ευρωπη-υφηλιο τα ποσοστα εγκληματικοτητας ειναι υπερδιπλασια),ειναι κατ' ελαχιστον για γελια..το εχετε κανει χειροτερο & απο κοσμοπολιταν το site με αυτα που γραφετε..δεν υπαρχει περιπτωση να μπει καποια γκομενα & να διαβασει την κλαψομουνιαση σας & να μην της γεννηθει ευλογα το ερωτημα που στα διαλα πηγαν οι αντρες..κουλαρετε λιγακι ρε μαγκες..κι' αμα φοβοσαστε τοσο πολυ για την ασφαλεια σας μην διαχεετε τον τρομο σας στο νετ για να τον ξεπερασετε..ετσι κι' αλλιως δεν θα αλλαξει τιποτε,παρα μονο η ταση προς ακομη περισσοτερη καταστολη απο την πλευρα του κρατους & την εκαστοτε υπερσυντηριτικη κυβερνηση που οσονουπω μας ερχεται με χιλια..
Πολύ σωστά! άλλωστε όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται!

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Αφησα ανοιχτο το παραθυρο του μπαλκονιου μου για να κοιμηθω το μεσημερι και ειχα αναπαντητη με αποκρηψη στο σταθερο τηλεφωνο μου..περυσι τετοια εποχη μου εγινε διαρηξη τετοια εποχη απο το μπαλκονι..εχουν σχεση αυτα ??

Εσυ τι λες?
Στην σεντρα σ εχουν
Για κανε κουμαντο γιατι δεν σε βλεπω καλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom