sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
τον κουφανες δηλαδη
δε σου λεω εγω...
τον κουφανες δηλαδη
δε σου λεω εγω...
Δηλαδη αν δεν ειχες μητρωο θα σε αθωωνανε?πριν λιγο καιρο εβρισα μια κωλογρια..γιατι εριχνε νερα απο πανω..μου εκανε μηνυση..επειδη ειχα μητρωο ενοχος παλι! 6 μηνες την μια φορακαι 2 την αλλη
ε ναι!Δηλαδη αν δεν ειχες μητρωο θα σε αθωωνανε?
Πώς δεν το ηθελες τύπε, μονο του εφυγε το χερι σου?περασε με στοπ ενας τρακαραμε και μουκανε και τον τσαμπουκα..του εσπασα το τυμπανο με μια σφαλιαρα δεν τοθελα παντως
Μπα?ε ναι!
τον κουφανες δηλαδη
δε σου λεω εγω...
δεν ηταν κωφαλαλη ρε ενα τσουλι ηταν αυτη
ρε τυπε φοβαμαι μην με πανε για καταχρηση σε ασελγεια> γκε γκε?
δεν εχει κρεββατια εκει τυπε..γεματο ειναι! ξερω τι σου λεω!Πήγες με μια κωφάλαλη που δεν κατάλαβες στο 20λεπτο ας πουμε που την είδες πριν τη γαμήσεις ότι έχει πρόβλημα.
Δεν έκανες τίποτα άλλο ούτε πίπα ούτε χάιδεμα ουτε τίποτα μόνο κώλο μπάμ.
Είδες ότι έβγαλε ΜΕΡΈΝΤΑ και ΑΙΜΑ και ΈΣΠΑΣΕ Η ΚΑΠΌΤΑ!!!
Αντί να σου κοπούν τα πόδια από την αγωνία και να τρέξεις να κάνεις εξετάσεις ή να πας σε ένα γιατρό τέλοσπαντων ενδιαφέρεσαι για την ψυχολογία σου και το κατά πόσο είσαι κάθαρμας που βίασες μια κωφάλαλη.
Για να αποφορτιστείς ψυχολογικά ρωτάς τη γνώμη τη δική μας που είμαστε άρρωστοι με το μουνί και συμμετέχουμε σε ένα μπουρδελοσάιτ.
Βλέπεις και νεκρούς;
Φίλε ξερώ ένα καλό ίδρυμα Δρομοκαιτειο λέγεται.Αν δυσκολεύεσαι να συντηρηθείς σου έχει κρατημένο δωμάτιο και ζεστό φαγητό, μη διστάσεις!!!!
δεν χαμπαριαζει απο τετοια ο τυπος...Είσαι ένα ελεεινό σκουλίκι, το λέω τόσο για την ιστορία που αναφέρεις όσο και για το ποστ σου που παρέθεσε ο Άλεξ. Είσαι ένα άρρωστο, ελεεινό σκουπίδι, οι κατσαρίδες και οι αρουραίοι είναι πολύ πιο χρήσιμοι στον άνθρωπο από 'σένα. Ψόφα να ξεβρωμίσουμε, κάνε αυτή τη χάρη στην ανθρωπότητα.
ωπα ρε αναμαρτητε εσυ!Είσαι ένα ελεεινό σκουλίκι, το λέω τόσο για την ιστορία που αναφέρεις όσο και για το ποστ σου που παρέθεσε ο Άλεξ. Είσαι ένα άρρωστο, ελεεινό σκουπίδι, οι κατσαρίδες και οι αρουραίοι είναι πολύ πιο χρήσιμοι στον άνθρωπο από 'σένα. Ψόφα να ξεβρωμίσουμε, κάνε αυτή τη χάρη στην ανθρωπότητα.
πριν λιγο καιρο εβρισα μια κωλογρια..γιατι εριχνε νερα απο πανω..μου εκανε μηνυση..επειδη ειχα μητρωο ενοχος παλι! 6 μηνες την μια φορακαι 2 την αλλη
αχαχα κεντας χασοδικηΔηλαδη αν δεν ειχες μητρωο θα σε αθωωνανε?
το πιθανοτερο ειναι να απαλλαγει λογω βλακειαςalex υπάρχει κάποιο νομικό παράπτωμα στην ιστορία του τύπου ?
δεν ηθελα να του κανω ζημια εννοωΠώς δεν το ηθελες τύπε, μονο του εφυγε το χερι σου?
Οπως το διαβαζω, οχι.alex υπάρχει κάποιο νομικό παράπτωμα στην ιστορία του τύπου ?