You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
αγριο σεξ με κωφαλαλη πορνη..σιχαθηκα τον εαυτο μου..
- Μέλος που άνοιξε το νήμα takaros28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 459
- Εμφανίσεις 49K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Αρχίδια ενοχές.και τα 2 αλλα οι ενοχες με βασανιζουν
Ειπαμε αν εχεις ενοχες παρε τηλεφωνο την αστυνομια.
sarouman
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 69
- Like
- 535
- Πόντοι
- 7.125
Εγω θα σου έλεγα κατι άλλο...
Εχεις ενοχες, αλλα έκανες σεξ. Πιστεύω σε εξίταρε κατα βάθος το γεγονος ότι ήταν κωφάλαλη, οτι θα είχες μια διαφορετική εμπειρία στο σεξ.
Απλα όταν είδες τις αντιδράσεις της κώλωσες και το μετάνιωσες.
Τωρα φοβάσαι μην μπλέξεις με μαφία και δεν πας στην αστυνομια.
Ηταν άνανδρο αυτο που έκανες, άνανδρο και οτι δεν πας στην αστυνομία.
Πολλοι όμως φοβουνται, δε θα είσαι ο πρωτος ουτε ο τελευταίος.
Και μοιράζεσαι την πράξη σου εδω μεσα για να αποενοχοποιηθείς κάπως.
Εγω θα σου έλεγα αυτο...
Πρόσφερε εθελοντική εργασία κάπου όπου υπάρχουν αυτα τα άτομα και χρειαζονται βοηθεια.
Ετσι θα ηρεμήσουν κάπου οι τύψεις σου.
Κανε μια καλη πράξη αντ'αυτου που έκανες.
Και μη μοιράζεσαι (αν είναι αληθινες φυσικά) τις ενοχες και τις αγωνίες σου εδω μεσα.
Δε θα σε βοηθήσει κάποιος, ίσως σε ειρωνευτουν πιθανότατα...
Εχεις ενοχες, αλλα έκανες σεξ. Πιστεύω σε εξίταρε κατα βάθος το γεγονος ότι ήταν κωφάλαλη, οτι θα είχες μια διαφορετική εμπειρία στο σεξ.
Εγω θα σου έλεγα αυτο...
Πρόσφερε εθελοντική εργασία κάπου όπου υπάρχουν αυτα τα άτομα και χρειαζονται βοηθεια.
Και μη μοιράζεσαι (αν είναι αληθινες φυσικά) τις ενοχες και τις αγωνίες σου εδω μεσα.
μπορω να παρ ανωνυμα? αν ναι παω απο τηλεκαρταδινω και το τηλ του μπεσα μιλαω τυποι..δεν ειμαι απανθρωπος..απλα αιφνιδιαστηκα δεν ηξερα τι να κανωΑρχίδια ενοχές.
Ειπαμε αν εχεις ενοχες παρε τηλεφωνο την αστυνομια.
kavliaris
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 285
- Πόντοι
- 2.287
Ε πήγαινε στην αστυνομια να το αναφερεις,δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο.Θα σου φύγουνε κ οι ενοχές,θα γλυτωσει κ η κοπελα απο τον νταβά(αν δεν ηταν ο πατερας κ η μανα της δλδ)και τα 2 αλλα οι ενοχες με βασανιζουν
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Τηλεφωνικη γραμμη 15900.O mr. Grey εισαι ρε τύπε?το ξεκώλιασες ασχημα το κοριτσακι.
Πάντως αφου ηρθε στο ξενοδοχειο ήξερε που πηγαινε,θα μπορουσε να την κοπανησει κ να φυγει αν δεν ηθελε.Απο την αλλη σκεφτομαι απο που θα μπορουσε να ζητησει βοηθεια;Υπαρχει υποδομή αραγε για τετοιες καταστασεις;Και δεν εννοώ καμμια ΜΚΟ της πούτσας,κρατική υποδομή,πρόνοια κι ετσι.Ξέρει κανεις πληροφοριες αμα μας τύχει καμμια περιπτωση τετοια?
Λειτουργει ολο το 24ωρο.
το πιο σωστο ποστ..ο αλλος με ειπε αθλιο..ποσοι δεν εχετε γαμισει χωρις να το ξερετε γυναικες θυματα τραφικινγκ? αν το θεμα ενοχλησε διαγραψτε το παιδια..οντως το ανοιξα για να ξαλάφρωσωΕγω θα σου έλεγα κατι άλλο...
Εγω θα σου έλεγα αυτο...
thourios
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
τυπε και αυτες που μιλανε και τις γαμαμε στα μπουρδελα και υτες μπορει ναναι θυματα τραφικινγκ γιατι με πετροβολειτε/
Θυμόσαστε την περίπτωση στο Κολοκυνθούς 38 όροφος που η «εργαζόμενη» την είχε κοπανήσει με το σεντόνι παρακαλώντας πελάτη να την βοηθήσει και περιφερόταν μέχρι να την μαζέψουν στους δρόμους; Τι έγινε η περίπτωση αυτή; Σε κάποιο ξενώνα την πήγαν στομ Καρέα αλλά το Κολοκυνθούς 38 συνέχιζε να δουλεύει από την επόμενη ημέρα κιόλα.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Μην πάρεις την αστυνομια. Παρε ανωνυμα το 15900.το πιο σωστο ποστ..ο αλλος με ειπε αθλιο..ποσοι δεν εχετε γαμισει χωρις να το ξερετε γυναικες θυματα τραφικινγκ? αν το θεμα ενοχλησε διαγραψτε το παιδια..οντως το ανοιξα για να ξαλάφρωσω
Αλλιως παψε να μας απασχολεις.
οκ αλλα να σου πω οτι ο νταβας εχει το τηλ μου και το μαιλ μου..αλλα δεν ξερει που μενω και πως με λενε..εκτος κι αν πηρε αριθμο αμαξιουΤηλεφωνικη γραμμη 15900.
Λειτουργει ολο το 24ωρο.
Kapsonis19891989
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 21
- Πόντοι
- 26
εβγαλε πολυ μερεντα? και εσυ αμεσως κωλο ρε τυπε?
παιδια μην λετε για μερεντες γιατι εχουμε και αλλους παθοντες εδω μεσα !!!
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Πάρε ΑΝΩΝΥΜΑ λεμε.οκ αλλα να σου πω οτι ο νταβας εχει το τηλ μου και το μαιλ μου..αλλα δεν ξερει που μενω και πως με λενε..εκτος κι αν πηρε αριθμο αμαξιου
manasou
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
Μ'αρέσει που ρωτάς γιατί, γιατί σε εξίταρε (αν δεν πουλάς φίδια ξαναλέω) και παραδέξου του. Δηλαδή ή τύπισσα απλά πονούσε του θανατά αλλά εσένα στ'αρχίδια σου. Εμείς εδώ γαμάμε κωφάλαλη πουτάνα είναι, ποιος νοιάστηκε.... Καλά στα λέει ο αντισθένης και λίγα σου λέει και όχι εμένα προσωπικά δεν μου χει τύχει θύμα τραφικινγκ το θύμα τράφικινγκ κάνει μπαμ.
ναι λεω μην το ψυλλιαστει..επισης συγγνωμην απο τους διαχειριστες του σαοτ που με φιλοξενουν αν το θεμα ηταν βαρυ..απλα ηθελα καπου να το πω...Πάρε ΑΝΩΝΥΜΑ λεμε.
kaboul
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
παιχτηκε τετοιο σκηνικο?Θυμόσαστε την περίπτωση στο Κολοκυνθούς 38 όροφος που η «εργαζόμενη» την είχε κοπανήσει με το σεντόνι παρακαλώντας πελάτη να την βοηθήσει και περιφερόταν μέχρι να την μαζέψουν στους δρόμους; Τι έγινε η περίπτωση αυτή; Σε κάποιο ξενώνα την πήγαν στομ Καρέα αλλά το Κολοκυνθούς 38 συνέχιζε να δουλεύει από την επόμενη ημέρα κιόλα.
νομιζα προσποιητο ρε συ η οτι ενιωθε ηδονη μετα οαν ειδα το αιμα καταλαβαΜ'αρέσει που ρωτάς γιατί, γιατί σε εξίταρε (αν δεν πουλάς φίδια ξαναλέω) και παραδέξου του. Δηλαδή ή τύπισσα απλά πονούσε του θανατά αλλά εσένα στ'αρχίδια σου. Εμείς εδώ γαμάμε κωφάλαλη πουτάνα είναι, ποιος νοιάστηκε.... Καλά στα λέει ο αντισθένης και λίγα σου λέει.
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.093
- Πόντοι
- 1.496
Το μονο κακο ειναι να προκειται για θυμα εξαναγκασμου.Κανεις δε θελει να το κανει αυτο ειτε σε μπουρδελο ειτε εξω.Οσο για το οτι ηταν κωφαλαλη,κι αυτες ανθρωποι ειναι.Εμενα παντως μ αρεσουν κατι γκομενιτσες που λενε τη νοηματικη στα δελτια ειδησεων.τυπε και αυτες που μιλανε και τις γαμαμε στα μπουρδελα και υτες μπορει ναναι θυματα τραφικινγκ γιατι με πετροβολειτε/
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Τα εχεις ξανακάνει βεβαια αυτα τύπε, τότε δεν ειδα καμια ιδιαιτερη ευαισθησιανομιζα προσποιητο ρε συ η οτι ενιωθε ηδονη μετα οαν ειδα το αιμα καταλαβα
ναι πριν περιπου 15 χρονια..γνωρισα μια κοπελα σε μια καφετερια καπου κοντα στα Εξαρχεια..τοτε ασχολιομουνα με την φωτογραφια ερασιτεχνικα και της προτεινα να την βγαλω φωτος..εκεινη την εποχη η ψηφιακη δεν ηταν στα φορτε της ουτε φυσικα οι σελφις φωτο..κανονισαμε ναρθει σπιτι οπου την εβγαλα περιπου 36 φωτος ενα φιλμακι δλδ..σε καποια φαση μαλιστα την εβγαλα και σχεδον γυμνη με το σλιπακι και τα βυζια εξω..οταν τελειωσαμε της ειπα αν θα την πειραζε να τις ανεβαζα στο ιντερνετ..εχασε το χρωμα της μου ειπε φυσικα και θα με πειραζε μην το κανεις αυτο...την πλησιασα και αρχισα να την χαιδευω..πηγε να απομακρυνθει και τις ειπα οτι αν δεν φερθει σωστα θα δει τις φωτο της στο ιντερνετ....αρχισε να μυξοκλαιει αλλα εγω την στριμωξα και μου λεει ενταξει αλλα θα μου δωσεις μετα το φιλμακι...λεω φυσικα...την σηκωσα αγκαλια και την πηγα στην κρεββατοκαμαρα...την εριξα στο κρεββατι της εβγαλα βιαια το σλιπακι και επεσα πανω της μουγκριζοντας σαν γουρουνι...σε καποια φαση της αλλαξα στασητην εβαλα στα 4 και την εσκισα απο τον κωλο..οι φωνες της και τα παρακαλετα της νασταματησω γιατι ποναγε με καυλωναν ακομα πιο πολυ..την πηδουσα αγρια απο τον κωλο σκιζοντας της την γυναικεια σεξυ κωλοτρυπιδα της..οταν τελειωσαμε ντυθηκε της εδωσα το φιλμακι και την πηγα λιγο πιο κατω με το αμαξι...την κοιταξα και ηταν χλωμη σαν το κερι...ειχε φαει μεγαλη ηττα..το τσουλακι νομιζε οτι θα γδυνοτανε μπροστα μου και θα με αφηνε με τον πουτσο στο χερι! με την ψυχολογια του νικητη πλεον την αποχαιρετησα και δεν την ξαναειδα απο τοτε...
dagger rough
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 11
Απ το στομα μου το πηρες...με 50 ευρω για 2 ωρες δεν παει να ναι και τυφλη μαζι λεει!!ΒΡΩ-ΜΙΑ-ΡΗΣΑν τρολάρεις, σάλτα και γαμήσου. Αν είναι αλήθεια, τράβα αυτοκτόνα ελεεινό και τρισάθλιο ζώο.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 101
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 96K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις