Νέα

αγριο σεξ με κωφαλαλη πορνη..σιχαθηκα τον εαυτο μου..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα takaros28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 459
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
εχω το τηλ του! δεν ειπα οτι σοκαριστικα..αν τον παρω θα ξαναβγει.μπεσα μιλαω αληθεια τυποι.

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Εγω θα σου έλεγα κατι άλλο...
Εχεις ενοχες, αλλα έκανες σεξ. Πιστεύω σε εξίταρε κατα βάθος το γεγονος ότι ήταν κωφάλαλη, οτι θα είχες μια διαφορετική εμπειρία στο σεξ.
Απλα όταν είδες τις αντιδράσεις της κώλωσες και το μετάνιωσες.
Τωρα φοβάσαι μην μπλέξεις με μαφία και δεν πας στην αστυνομια.

Ηταν άνανδρο αυτο που έκανες, άνανδρο και οτι δεν πας στην αστυνομία.
Πολλοι όμως φοβουνται, δε θα είσαι ο πρωτος ουτε ο τελευταίος.
Και μοιράζεσαι την πράξη σου εδω μεσα για να αποενοχοποιηθείς κάπως.

Εγω θα σου έλεγα αυτο...
Πρόσφερε εθελοντική εργασία κάπου όπου υπάρχουν αυτα τα άτομα και χρειαζονται βοηθεια.
Ετσι θα ηρεμήσουν κάπου οι τύψεις σου.
Κανε μια καλη πράξη αντ'αυτου που έκανες.
Και μη μοιράζεσαι (αν είναι αληθινες φυσικά) τις ενοχες και τις αγωνίες σου εδω μεσα.
Δε θα σε βοηθήσει κάποιος, ίσως σε ειρωνευτουν πιθανότατα...

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Αρχίδια ενοχές.
Ειπαμε αν εχεις ενοχες παρε τηλεφωνο την αστυνομια.
μπορω να παρ ανωνυμα? αν ναι παω απο τηλεκαρταδινω και το τηλ του μπεσα μιλαω τυποι..δεν ειμαι απανθρωπος..απλα αιφνιδιαστηκα δεν ηξερα τι να κανω

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
530
Like
75.469
Πόντοι
41.129
βλεπω να παιζει αυριο πρωτο θεμα στην Τατιανα και την μουτσουνα του τυπου στις εφημεριδες...

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
285
Πόντοι
2.287
και τα 2 αλλα οι ενοχες με βασανιζουν
Ε πήγαινε στην αστυνομια να το αναφερεις,δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο.Θα σου φύγουνε κ οι ενοχές,θα γλυτωσει κ η κοπελα απο τον νταβά(αν δεν ηταν ο πατερας κ η μανα της δλδ)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
O mr. Grey εισαι ρε τύπε?το ξεκώλιασες ασχημα το κοριτσακι.
Πάντως αφου ηρθε στο ξενοδοχειο ήξερε που πηγαινε,θα μπορουσε να την κοπανησει κ να φυγει αν δεν ηθελε.Απο την αλλη σκεφτομαι απο που θα μπορουσε να ζητησει βοηθεια;Υπαρχει υποδομή αραγε για τετοιες καταστασεις;Και δεν εννοώ καμμια ΜΚΟ της πούτσας,κρατική υποδομή,πρόνοια κι ετσι.Ξέρει κανεις πληροφοριες αμα μας τύχει καμμια περιπτωση τετοια?
Τηλεφωνικη γραμμη 15900.
Λειτουργει ολο το 24ωρο.

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Εγω θα σου έλεγα κατι άλλο...
Εχεις ενοχες, αλλα έκανες σεξ. Πιστεύω σε εξίταρε κατα βάθος το γεγονος ότι ήταν κωφάλαλη, οτι θα είχες μια διαφορετική εμπειρία στο σεξ.
Απλα όταν είδες τις αντιδράσεις της κώλωσες και το μετάνιωσες.
Τωρα φοβάσαι μην μπλέξεις με μαφία και δεν πας στην αστυνομια.

Ηταν άνανδρο αυτο που έκανες, άνανδρο και οτι δεν πας στην αστυνομία.
Πολλοι όμως φοβουνται, δε θα είσαι ο πρωτος ουτε ο τελευταίος.
Και μοιράζεσαι την πράξη σου εδω μεσα για να αποενοχοποιηθείς κάπως.

Εγω θα σου έλεγα αυτο...
Πρόσφερε εθελοντική εργασία κάπου όπου υπάρχουν αυτα τα άτομα και χρειαζονται βοηθεια.
Ετσι θα ηρεμήσουν κάπου οι τύψεις σου.
Κανε μια καλη πράξη αντ'αυτου που έκανες.
Και μη μοιράζεσαι (αν είναι αληθινες φυσικά) τις ενοχες και τις αγωνίες σου εδω μεσα.
Δε θα σε βοηθήσει κάποιος, ίσως σε ειρωνευτουν πιθανότατα...
το πιο σωστο ποστ..ο αλλος με ειπε αθλιο..ποσοι δεν εχετε γαμισει χωρις να το ξερετε γυναικες θυματα τραφικινγκ? αν το θεμα ενοχλησε διαγραψτε το παιδια..οντως το ανοιξα για να ξαλάφρωσω

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
τυπε και αυτες που μιλανε και τις γαμαμε στα μπουρδελα και υτες μπορει ναναι θυματα τραφικινγκ γιατι με πετροβολειτε/

Θυμόσαστε την περίπτωση στο Κολοκυνθούς 38 όροφος που η «εργαζόμενη» την είχε κοπανήσει με το σεντόνι παρακαλώντας πελάτη να την βοηθήσει και περιφερόταν μέχρι να την μαζέψουν στους δρόμους; Τι έγινε η περίπτωση αυτή; Σε κάποιο ξενώνα την πήγαν στομ Καρέα αλλά το Κολοκυνθούς 38 συνέχιζε να δουλεύει από την επόμενη ημέρα κιόλα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
το πιο σωστο ποστ..ο αλλος με ειπε αθλιο..ποσοι δεν εχετε γαμισει χωρις να το ξερετε γυναικες θυματα τραφικινγκ? αν το θεμα ενοχλησε διαγραψτε το παιδια..οντως το ανοιξα για να ξαλάφρωσω
Μην πάρεις την αστυνομια. Παρε ανωνυμα το 15900.
Αλλιως παψε να μας απασχολεις.

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Τηλεφωνικη γραμμη 15900.
Λειτουργει ολο το 24ωρο.
οκ αλλα να σου πω οτι ο νταβας εχει το τηλ μου και το μαιλ μου..αλλα δεν ξερει που μενω και πως με λενε..εκτος κι αν πηρε αριθμο αμαξιου

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Μ'αρέσει που ρωτάς γιατί, γιατί σε εξίταρε (αν δεν πουλάς φίδια ξαναλέω) και παραδέξου του. Δηλαδή ή τύπισσα απλά πονούσε του θανατά αλλά εσένα στ'αρχίδια σου. Εμείς εδώ γαμάμε κωφάλαλη πουτάνα είναι, ποιος νοιάστηκε.... Καλά στα λέει ο αντισθένης και λίγα σου λέει και όχι εμένα προσωπικά δεν μου χει τύχει θύμα τραφικινγκ το θύμα τράφικινγκ κάνει μπαμ.

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Πάρε ΑΝΩΝΥΜΑ λεμε.
ναι λεω μην το ψυλλιαστει..επισης συγγνωμην απο τους διαχειριστες του σαοτ που με φιλοξενουν αν το θεμα ηταν βαρυ..απλα ηθελα καπου να το πω...

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Θυμόσαστε την περίπτωση στο Κολοκυνθούς 38 όροφος που η «εργαζόμενη» την είχε κοπανήσει με το σεντόνι παρακαλώντας πελάτη να την βοηθήσει και περιφερόταν μέχρι να την μαζέψουν στους δρόμους; Τι έγινε η περίπτωση αυτή; Σε κάποιο ξενώνα την πήγαν στομ Καρέα αλλά το Κολοκυνθούς 38 συνέχιζε να δουλεύει από την επόμενη ημέρα κιόλα.
παιχτηκε τετοιο σκηνικο?

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Μ'αρέσει που ρωτάς γιατί, γιατί σε εξίταρε (αν δεν πουλάς φίδια ξαναλέω) και παραδέξου του. Δηλαδή ή τύπισσα απλά πονούσε του θανατά αλλά εσένα στ'αρχίδια σου. Εμείς εδώ γαμάμε κωφάλαλη πουτάνα είναι, ποιος νοιάστηκε.... Καλά στα λέει ο αντισθένης και λίγα σου λέει.
νομιζα προσποιητο ρε συ η οτι ενιωθε ηδονη μετα οαν ειδα το αιμα καταλαβα

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
τυπε και αυτες που μιλανε και τις γαμαμε στα μπουρδελα και υτες μπορει ναναι θυματα τραφικινγκ γιατι με πετροβολειτε/
Το μονο κακο ειναι να προκειται για θυμα εξαναγκασμου.Κανεις δε θελει να το κανει αυτο ειτε σε μπουρδελο ειτε εξω.Οσο για το οτι ηταν κωφαλαλη,κι αυτες ανθρωποι ειναι.Εμενα παντως μ αρεσουν κατι γκομενιτσες που λενε τη νοηματικη στα δελτια ειδησεων.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
νομιζα προσποιητο ρε συ η οτι ενιωθε ηδονη μετα οαν ειδα το αιμα καταλαβα
Τα εχεις ξανακάνει βεβαια αυτα τύπε, τότε δεν ειδα καμια ιδιαιτερη ευαισθησια

:think:

ναι πριν περιπου 15 χρονια..γνωρισα μια κοπελα σε μια καφετερια καπου κοντα στα Εξαρχεια..τοτε ασχολιομουνα με την φωτογραφια ερασιτεχνικα και της προτεινα να την βγαλω φωτος..εκεινη την εποχη η ψηφιακη δεν ηταν στα φορτε της ουτε φυσικα οι σελφις φωτο..κανονισαμε ναρθει σπιτι οπου την εβγαλα περιπου 36 φωτος ενα φιλμακι δλδ..σε καποια φαση μαλιστα την εβγαλα και σχεδον γυμνη με το σλιπακι και τα βυζια εξω..οταν τελειωσαμε της ειπα αν θα την πειραζε να τις ανεβαζα στο ιντερνετ..εχασε το χρωμα της μου ειπε φυσικα και θα με πειραζε μην το κανεις αυτο...την πλησιασα και αρχισα να την χαιδευω..πηγε να απομακρυνθει και τις ειπα οτι αν δεν φερθει σωστα θα δει τις φωτο της στο ιντερνετ....αρχισε να μυξοκλαιει αλλα εγω την στριμωξα και μου λεει ενταξει αλλα θα μου δωσεις μετα το φιλμακι...λεω φυσικα...την σηκωσα αγκαλια και την πηγα στην κρεββατοκαμαρα...την εριξα στο κρεββατι της εβγαλα βιαια το σλιπακι και επεσα πανω της μουγκριζοντας σαν γουρουνι...σε καποια φαση της αλλαξα στασητην εβαλα στα 4 και την εσκισα απο τον κωλο..οι φωνες της και τα παρακαλετα της νασταματησω γιατι ποναγε με καυλωναν ακομα πιο πολυ..την πηδουσα αγρια απο τον κωλο σκιζοντας της την γυναικεια σεξυ κωλοτρυπιδα της..οταν τελειωσαμε ντυθηκε της εδωσα το φιλμακι και την πηγα λιγο πιο κατω με το αμαξι...την κοιταξα και ηταν χλωμη σαν το κερι...ειχε φαει μεγαλη ηττα..το τσουλακι νομιζε οτι θα γδυνοτανε μπροστα μου και θα με αφηνε με τον πουτσο στο χερι! με την ψυχολογια του νικητη πλεον την αποχαιρετησα και δεν την ξαναειδα απο τοτε...

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
Αν τρολάρεις, σάλτα και γαμήσου. Αν είναι αλήθεια, τράβα αυτοκτόνα ελεεινό και τρισάθλιο ζώο.
Απ το στομα μου το πηρες...με 50 ευρω για 2 ωρες δεν παει να ναι και τυφλη μαζι λεει!!ΒΡΩ-ΜΙΑ-ΡΗΣ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom