Νέα

αγριο σεξ με κωφαλαλη πορνη..σιχαθηκα τον εαυτο μου..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα takaros28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 459
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
ΑΝΩΝΥΜΑ φίλε μου...την λύση στην έδωσε το παιδί με την γραμμή βοήθειας.Επίσης,πιστεύεις οτι ΔΕΝ αξίζει να κινδυνεύσεις για να σώσεις έναν άνθρωπο που μάλλον έχει μπλέξει σε κάτι που δεν θέλει?
Για αρκετα δευτερολεπτα σκεφτομουν ποιος ειναι το "παιδι"!!!
Μετα καταλαβα οτι μαλλον εννοεις εμενα... :2funny:

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
2 μηνες ειναι η κλασικη ποινη για μια εξυβριση. Αλλά εγω επιμενω να μου πει πότε καταδικαστηκε. Ετος αν γινεται.
κάτι προσπαθείς να μάθεις πονηρή ταραντουλα που έλεγε και ο κακαλος :grin:

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
2 μηνες ειναι η κλασικη ποινη για μια εξυβριση. Αλλά εγω επιμενω να μου πει πότε καταδικαστηκε. Ετος αν γινεται.

ναι αλλα τα πειστηρια για αυτο ποια ειναι? μαρτυρες μονο προφανως?

weft23

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ΑΝΩΝΥΜΑ φίλε μου...την λύση στην έδωσε το παιδί με την γραμμή βοήθειας.Επίσης,πιστεύεις οτι ΔΕΝ αξίζει να κινδυνεύσεις για να σώσεις έναν άνθρωπο που μάλλον έχει μπλέξει σε κάτι που δεν θέλει?

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.679
Πόντοι
2.606
οι νομοι είναι αυθαίρετοι αναπόδεικτοι και εφήμεροι
το δίκαιο είναι διαχρονικό και εν πολλοίς άγραφο

και ξανα ρωτάω πάλι:  

θεωρείς δίκαιο το γεγονός ότι ένας νταβατζής /προμότορας να βγάζει στο κλαρί και να εκμεταλλέυεται έναν άρρωστο άνθρωπο ?

το ερώτημα απευθύνεται σε όλους

για μένα είναι το άδικο είναι στον προμότορα και σε δεύτερο χρόνο στον "συναγωνιστή"
ρε παιδιά τι διαφορετικο εχει αυτός ο νταβατζής απο όλους τους άλλους ; Στην συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί οικειοθελώς η κοπέλα να έκανε την πορνη και αυτός να έκανε την τηλεφωνική  συνεννόηση που ήταν ανέφικτη για την κοπέλα

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
μακαρι ναχα τοση φαντασια..αν και με συμφερει να με περασετε για ψευτη..εφαγα ακυρο απ ολους εδω

Μη λες μακάρι την έχεις...Εμείς να λέμε μακάρι  να σε πιάσουν πριν πνίξεις κανένα γέρο δύστυχο συγγενή σου που σε συντηρεί με κανένα μαξιλάρι...

Όσο για το αν με συμφέρει έχω προσωπικό λόγο να με νοιάζει επειδή μου ξεκώλιασες τη βίζιτα και τώρα δε μπορεί να πάει για δουλειά :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
ναι ηρθαν κατι συγγενεις που ηταν σπιτι της αλλα και ενας καριολης γειτονας που δεν με χωνευε μαλλον
γιατι δεν τον παλακωσες στα μπουν ίδια και τον γείτονα τυπε ; :S

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Μη λες μακάρι την έχεις...Εμείς να λέμε μακάρι  να σε πιάσουν πριν πνίξεις κανένα γέρο δύστυχο συγγενή σου που σε συντηρεί με κανένα μαξιλάρι...

Όσο για το αν με συμφέρει έχω προσωπικό λόγο να με νοιάζει επειδή μου ξεκώλιασες τη βίζιτα και τώρα δε μπορεί να πάει για δουλειά :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
:2funny: :tooth:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Βιασμός απο πού κι ως που?

Αν το δεις απ' την ΜΗ νομική πλευρά, είναι. Αποκλείεται να μην κατάλαβε (ή ακόμα και να το ήξερε εκ των προτέρων) ότι ήταν κωφάλαλη, δεύτερον την έριξε και την κάρφωσε στεγνά από κώλο, τρίτον έβλεπε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά αλλά στ' αρχίδια του μέχρι που έχυσε και μετά ανησύχησε επειδή είδε την μερέντα και το αίμα. Είμαι σίγουρος ότι θα το ξαναέκανε αν δεν έβλεπε μερέντα και αίμα.

Καλά, για τον εκβιασμό στην φοιτήτρια, άστο καλύτερα. Σκουληκότερος των σκουληκιών.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Χαθηκε να παρεις καμια αναβολη? το 2012 βγηκε νομος που παρεγραψε ολα τα μικρα αδικηματα, μεταξυ των οποιων και τις εξυβρισεις που ηταν σε εκκρεμοδικία ως τοτε.

nutcase13

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Ρε ορισμένοι δεν πάτε καλά...πόσο ζωον είσαι συ ρε!Κατι τέτοιοι σαν και σένα θέλουνε τσο και λο να στρώσουν...παλιομαλάκα!Πως σου σηκώθηκε ρε μαλάκα?Εχεις καρδιά εσυ?Και την πόναγες καριόλη και συνέχιζες...Αν είσαι αντρας έστω 1% πάρε αστυνομία!Αντε ζωόν...!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom