You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αγρίνιο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antonis_p
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 73
- Εμφανίσεις 32K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)
Xristos274
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2024
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα θα μπορούσε να μου στείλεις DM για περισσότερες πληροφορίεςγεια σας αγόρια,Αυγουστο(να μαστε καλά μέχρι τότε),ίσως βρίσκομαι για 15 μερες στο studio vip,όσοι πιστοί προσέλθετε
lalalaalalal
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2024
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Παίζει καμία 25-35 χρονών ανεξάρτητη
Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 23.486
δεν βρίσκω το αντίστοιχο να μπορω να στειλωΚαλησπέρα θα μπορούσε να μου στείλεις DM για περισσότερες πληροφορίες
Διαγραμμένο μέλος 242305
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2024
- Like
- 7
- Πόντοι
- 0
Αγρίνιο υπάρχει τίποτα αυτή την στιγμή;
Διαγραμμένο μέλος 248083
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2024
- Like
- 5
- Πόντοι
- 0
Υπάρχει τίποτα αγρινιο?
Υπάρχει κάποιο site για το μαγαζί ?γεια σας αγόρια,Αυγουστο(να μαστε καλά μέχρι τότε),ίσως βρίσκομαι για 15 μερες στο studio vip,όσοι πιστοί προσέλθετε
Διαγραμμένο μέλος 248083
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2024
- Like
- 5
- Πόντοι
- 0
Αγρινιο υπάρχει τίποτα?
Triplonger44
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2025
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Τι παίζει καλό στο Αγρίνιο αυτές τις μέρες; Κανας σύντροφός να πει γνώμη
Ημεδαπος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.581
- Πόντοι
- 3.436
Από ότι ξέρω παίζουν 2 studio ένα στην αντιπροσωπεία Mercedes δίπλα κ ένα άλλο στην περιοχη Αμαλία το studio vip κ το paradise αντίστοιχα.Τι παίζει καλό στο Αγρίνιο αυτές τις μέρες; Κανας σύντροφός να πει γνώμη
Ακόμα υπάρχει ένα μπουρδελο στο χωριό Δοκιμη στο παλιό αεροδρόμιο, όλα συνήθως φέρνουν μπάζα ότι έχει περισσέψει από εδώ Αθήνα.
Παιζει κ ένα κωλομπαρο στην πλατεία χαντζοπουλου το λενε μεταξύ μας 35 ετών μαγαζί αλλά εκεί πρεπει να τα σκάσεις χονδρα...
Γενικα για έναν επισκέπτη διημέρου δεν μπορεί να βρει ένα αξιοπρέπες cal girl για νά παει σε ένα χοτέλι πίκρα.
John agri
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2024
- Like
- 440
- Πόντοι
- 21
Έτσι ακριβώς είναι όπως τα λες τυχαίνει να είμαι από εδώ και τα ξέρωΑπό ότι ξέρω παίζουν 2 studio ένα στην αντιπροσωπεία Mercedes δίπλα κ ένα άλλο στην περιοχη Αμαλία το studio vip κ το paradise αντίστοιχα.
Ακόμα υπάρχει ένα μπουρδελο στο χωριό Δοκιμη στο παλιό αεροδρόμιο, όλα συνήθως φέρνουν μπάζα ότι έχει περισσέψει από εδώ Αθήνα.
Παιζει κ ένα κωλομπαρο στην πλατεία χαντζοπουλου το λενε μεταξύ μας 35 ετών μαγαζί αλλά εκεί πρεπει να τα σκάσεις χονδρα...
Γενικα για έναν επισκέπτη διημέρου δεν μπορεί να βρει ένα αξιοπρέπες cal girl για νά παει σε ένα χοτέλι πίκρα.
Ημεδαπος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.581
- Πόντοι
- 3.436
Μια ζωή με αυτά ασχολούμαι....Έτσι ακριβώς είναι όπως τα λες τυχαίνει να είμαι από εδώ και τα ξέρω
Ακομα λένε ότι υπάρχει ένα συγκρότημα από ξενονες ημιδιαμονης πολλά κτίρια μαζί, κάπου ανάμεσα στα χωριά Ματσουκι κ Καστρακι αλλά λένε δεν έχει εκεί εκδιδομενες για να πάρει κάποιος, αλλά εκεί πηγαίνουν παράνομα ζευγάρια μόνο για γαμησι.
Αυτό δεν το έχω ανακαλύψει ακόμα που είναι.
Δεν είμαι σίγουρος τι παίζει εκεί για αυτο δεν το ανάφερα στο φίλο πριν που ρώτησε.
Αν κάποιος ξέρει για εκεί περισσότερες λεπτομέρειες ας μας πει.
John agri
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2024
- Like
- 440
- Πόντοι
- 21
Αυτό που λες υπάρχει και γνωρίζω και σε ποιον ανήκει έχω πάει αρκετές φορές παλιότερα με κοπέλες σε αυτούς τους ξενώνες , αλλά για εκδιδόμενες δεν ξέρω κάτι ούτε εγωΜια ζωή με αυτά ασχολούμαι....
Ακομα λένε ότι υπάρχει ένα συγκρότημα από ξενονες ημιδιαμονης πολλά κτίρια μαζί, κάπου ανάμεσα στα χωριά Ματσουκι κ Καστρακι αλλά λένε δεν έχει εκεί εκδιδομενες για να πάρει κάποιος, αλλά εκεί πηγαίνουν παράνομα ζευγάρια μόνο για γαμησι.
Αυτό δεν το έχω ανακαλύψει ακόμα που είναι.
Δεν είμαι σίγουρος τι παίζει εκεί για αυτο δεν το ανάφερα στο φίλο πριν που ρώτησε.
Αν κάποιος ξέρει για εκεί περισσότερες λεπτομέρειες ας μας πει.
Ημεδαπος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.581
- Πόντοι
- 3.436
Παιδιά καλημέρα, το χοτελι το σελήνη που είναι στο κέντρο του Αγρίνιου στην Παναγία από πίσω στο στενάκι τι ακριβώς παίζει;;
Είναι ημιδιαμονης;; ειναι εκπαιδευμένοι υπάλληλοι να χειριστούν μια τέτοια κατάσταση αν πας με μια κυρία η θα σε κοιτάζουν σαν εξωγήινο;;
Είναι ημιδιαμονης;; ειναι εκπαιδευμένοι υπάλληλοι να χειριστούν μια τέτοια κατάσταση αν πας με μια κυρία η θα σε κοιτάζουν σαν εξωγήινο;;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 155
- Εμφανίσεις
- 31K