Νέα

Αγρίνιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antonis_p
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 72
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Αγγελική

Call-Girl
Εγγρ.
16 Αυγ 2020
Κριτικές
1
Like
21.727
γεια σας αγόρια,Αυγουστο(να μαστε καλά μέχρι τότε),ίσως βρίσκομαι για 15 μερες στο studio vip,όσοι πιστοί προσέλθετε

Συνημμένα

• IMG_20230917_144643.jpg
    5,1 MB · Εμφανίσεις: 155

Xristos274

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας αγόρια,Αυγουστο(να μαστε καλά μέχρι τότε),ίσως βρίσκομαι για 15 μερες στο studio vip,όσοι πιστοί προσέλθετε
Καλησπέρα θα μπορούσε να μου στείλεις DM για περισσότερες πληροφορίες

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.468
Πόντοι
3.436
Τι παίζει καλό στο Αγρίνιο αυτές τις μέρες; Κανας σύντροφός να πει γνώμη
Από ότι ξέρω παίζουν 2 studio ένα στην αντιπροσωπεία Mercedes δίπλα κ ένα άλλο στην περιοχη Αμαλία το studio vip κ το paradise αντίστοιχα.
Ακόμα υπάρχει ένα μπουρδελο στο χωριό Δοκιμη στο παλιό αεροδρόμιο, όλα συνήθως φέρνουν μπάζα ότι έχει περισσέψει από εδώ Αθήνα.
Παιζει κ ένα κωλομπαρο στην πλατεία χαντζοπουλου το λενε μεταξύ μας 35 ετών μαγαζί αλλά εκεί πρεπει να τα σκάσεις χονδρα...
Γενικα για έναν επισκέπτη διημέρου δεν μπορεί να βρει ένα αξιοπρέπες cal girl για νά παει σε ένα χοτέλι πίκρα.

John agri

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2024
Like
159
Πόντοι
0
Από ότι ξέρω παίζουν 2 studio ένα στην αντιπροσωπεία Mercedes δίπλα κ ένα άλλο στην περιοχη Αμαλία το studio vip κ το paradise αντίστοιχα.
Ακόμα υπάρχει ένα μπουρδελο στο χωριό Δοκιμη στο παλιό αεροδρόμιο, όλα συνήθως φέρνουν μπάζα ότι έχει περισσέψει από εδώ Αθήνα.
Παιζει κ ένα κωλομπαρο στην πλατεία χαντζοπουλου το λενε μεταξύ μας 35 ετών μαγαζί αλλά εκεί πρεπει να τα σκάσεις χονδρα...
Γενικα για έναν επισκέπτη διημέρου δεν μπορεί να βρει ένα αξιοπρέπες cal girl για νά παει σε ένα χοτέλι πίκρα.
Έτσι ακριβώς είναι όπως τα λες τυχαίνει να είμαι από εδώ και τα ξέρω

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.468
Πόντοι
3.436
Έτσι ακριβώς είναι όπως τα λες τυχαίνει να είμαι από εδώ και τα ξέρω
Μια ζωή με αυτά ασχολούμαι....
Ακομα λένε ότι υπάρχει ένα συγκρότημα από ξενονες ημιδιαμονης πολλά κτίρια μαζί, κάπου ανάμεσα στα χωριά Ματσουκι κ Καστρακι αλλά λένε δεν έχει εκεί εκδιδομενες για να πάρει κάποιος, αλλά εκεί πηγαίνουν παράνομα ζευγάρια μόνο για γαμησι.
Αυτό δεν το έχω ανακαλύψει ακόμα που είναι.
Δεν είμαι σίγουρος τι παίζει εκεί για αυτο δεν το ανάφερα στο φίλο πριν που ρώτησε.
Αν κάποιος ξέρει για εκεί περισσότερες λεπτομέρειες ας μας πει.

John agri

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2024
Like
159
Πόντοι
0
Μια ζωή με αυτά ασχολούμαι....
Ακομα λένε ότι υπάρχει ένα συγκρότημα από ξενονες ημιδιαμονης πολλά κτίρια μαζί, κάπου ανάμεσα στα χωριά Ματσουκι κ Καστρακι αλλά λένε δεν έχει εκεί εκδιδομενες για να πάρει κάποιος, αλλά εκεί πηγαίνουν παράνομα ζευγάρια μόνο για γαμησι.
Αυτό δεν το έχω ανακαλύψει ακόμα που είναι.
Δεν είμαι σίγουρος τι παίζει εκεί για αυτο δεν το ανάφερα στο φίλο πριν που ρώτησε.
Αν κάποιος ξέρει για εκεί περισσότερες λεπτομέρειες ας μας πει.
Αυτό που λες υπάρχει και γνωρίζω και σε ποιον ανήκει έχω πάει αρκετές φορές παλιότερα με κοπέλες σε αυτούς τους ξενώνες , αλλά για εκδιδόμενες δεν ξέρω κάτι ούτε εγω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom