kiss-my-feet
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2023
- Like
- 1.558
- Πόντοι
- 206
εντάξει μπορεί να την εβρισκε να τρώει ξυλο.ντροπή δεν είναι.πόσοι "αρρενωποι¨ μου στέλνουν μυνηματα οτι θελουν ξυλο και μπουνίδια;
Εσύ σχεδόν σε κάθε νήμα πετάγεσαι με ένα προβοκατόρικο oneliner να μας διαβεβαιώσεις λίγο πολύ για το πόσο άνωμαλοι είμαστε όλοι μας σύμφωνα με τη δική σου εμπειρία.εντάξει μπορεί να την εβρισκε να τρώει ξυλο.ντροπή δεν είναι.πόσοι "αρρενωποι¨ μου στέλνουν μυνηματα οτι θελουν ξυλο και μπουνίδια;
Ξέρω τύπο που ήρθε με τα ΠΟΔΙΑ από τη Ρουμανία που σπούδαζε ψυχολόγος ( Έλληνας απλά δε ξέρει να οδηγάει και δεν είχε συγκοινωνία εκείνη τη περίοδο ) για να βρει τη κοπέλα που γνώρισε στο facebook.δεν ξέρω για σωματική βία, αλλά επειδή το έχω τσεκάρει...βλέπω συχνά άνδρες που ειδικά στην ομορφιά των γυναικών προσκυνάνε.
Άνδρες πολύ μέτριας εμφάνισης ή με χαμηλή αυτοεκτίμηση να το πω? έχουν όμορφες γυναίκες αλλά η χημεία τους ειναι : "γυναίκα μου βασίλισσα μου ,Θεά μου...μηηηη μη το κάνεις αυτό και κουραστείς!!! Εγω...εγω θα το κάνω...δώσε μου το κουτάλι να βάλω ζάχαρη στο καφε...."
Προσκύνημα κανονικό ,συχνά Και μόνιμα.
Οι μαζοχιστες εξαιρουνταιΚάτω η Μητριαρχία, να δοθεί ένα τέλος στις συνεχώς αυξανόμενες ανδροκτονίες και να πάψουν να μας τις βρέχουν, όποτε τους καπνίσει.
Μόνο όταν κάνουμε bdsm...
Το δευτερο τουλαχιστον για τα μελη αποκλειεται.να είμαστε ειλικρινείς : ο μέσος άνδρας παρακαλάει για να γαμήσει.Και τεράστιο ποσοστό ανδρών δεν έχει παει ποτέ σε πουτάνα.Συνδυάστε αυτα τα 2 στοιχεία και καταλαβαίνετε όλοι τι προκύπτει !!!!!!!!!!!!!!!
φιλος γνωρισε ουκρανη βιζιτα,την αγορασε,βιζιτα σε κλειστη κοινωνια η τυπισσα,εγω δεν την πηρα λογω φιλου,πηγε ουκρανια την παντρεψε με φιλο του,γυρισανε,την χωρισε χωρισε και αυτος,της αγορασε σπιτι και οταν μετα απο χρονια τους επισκεφτηκα ,ειχε κανει παιδι μαζι της,ηρθε μετα απο 2 ωρες σπιτι ,ηταν με φιλες βολτα ,και ακουω το ωραιο...ρωταει αυτη ,μαγειρεψες τιποτα?κοκκαλο εγω ,τελικα φαγαμε απ,εξω και ακουσα και διαλεξη εναντια των ρατσιστων ελληνων αντρων..μαιστα,φυσικα δεν ξαναπατησα...πηγαινε η παντοφλα συννεφο...!! ποιος εχει την ευθυνη?αυτος η αυτη?μουνοδουλος που ανεχεται το κερατο θα ανεχθει και την βια
μην μου πεις απο βορεια Ρουμανια!!Ξέρω τύπο που ήρθε με τα ΠΟΔΙΑ από τη Ρουμανία που σπούδαζε ψυχολόγος ( Έλληνας απλά δε ξέρει να οδηγάει και δεν είχε συγκοινωνία εκείνη τη περίοδο ) για να βρει τη κοπέλα που γνώρισε στο facebook.
Κατέληξε τα φτιάξει με τη παλαβή που τον έκανε ότι ήθελε , αυτός να δουλεύει σαν το σκύλο σε ότι δουλειά μπορεί να βρει και αυτή να παίζει λολ όλη μέρα.
Στη τελική χώρισαν αλλά ακόμα μένουν μαζί , και από ότι κατάλαβα πάλι μόνο αυτός δουλεύει.
Οκ δε μπορείς να τη διώξεις αλλά ρε φίλε βάλε την να σου δίνει ένα ποσό για τα νοίκια.
Όχι στο Βουκουρέστι ήταν το παιδί.μην μου πεις απο βορεια Ρουμανια
Ρε, χαμένα τα έχετε όλοι εδώ μέσα; Αυτή η Αγγλίδα έχει τεράστια απώλεια φαιάς ουσίας, τρομακτική εγκεφαλική βλάβη και κάθεστε και θεωρητικολογείτε όλοι για τους άνδρες που εκθηλυνθήκανε, γίνανε παθητικοί και τις γυναίκες που γίνανε πιο αρρενωπές; Και το πράμα του ακόμα θα μπορούσε να του είχε κόψει με το κουζινομάχαιρο, πάτε καλά;εντάξει μπορεί να την εβρισκε να τρώει ξυλο.ντροπή δεν είναι.πόσοι "αρρενωποι¨ μου στέλνουν μυνηματα οτι θελουν ξυλο και μπουνίδια;
Φίλε, όποιος παντρευτεί Ανατολική γυναίκα είναι βλάκας με περικεφαλαία, γιατί δεν έχουν καθόλου συναισθήματα, μόνο να φτιαχτούνε οικονομικά τις νοιάζει. Μακριά από τέτοιες. Άσε που μερικοί επειδή επίτηδες τους κάνουν αυτές καλό σεξ είναι πέσε πίτα να σε φάω. Πλήρωσε για ένα PSE ένα καλό call-girl και έληξε η υπόθεση. Τόσο απλό είναι. Αυτά βέβαια για τις νορμάλ Ουκρανές. Για όσες είναι βίζιτες αυτό που έχω να πω είναι ότι ο τύπος μπορεί να είχε την ανωμαλιούλα του, να ήταν από αυτούς που θέλουν τις γυναίκες πολυμεταχειρισμένες, έχουν και τίποτα βίτσια άλλα ίσως, τέλοσπαντων κλασσικά και γνωστά ήταν και είναι πάντα αυτά.φιλος γνωρισε ουκρανη βιζιτα,την αγορασε,βιζιτα σε κλειστη κοινωνια η τυπισσα,εγω δεν την πηρα λογω φιλου,πηγε ουκρανια την παντρεψε με φιλο του,γυρισανε,την χωρισε χωρισε και αυτος,της αγορασε σπιτι και οταν μετα απο χρονια τους επισκεφτηκα ,ειχε κανει παιδι μαζι της,ηρθε μετα απο 2 ωρες σπιτι ,ηταν με φιλες βολτα ,και ακουω το ωραιο...ρωταει αυτη ,μαγειρεψες τιποτα?κοκκαλο εγω ,τελικα φαγαμε απ,εξω και ακουσα και διαλεξη εναντια των ρατσιστων ελληνων αντρων..μαιστα,φυσικα δεν ξαναπατησα...πηγαινε η παντοφλα συννεφο...!! ποιος εχει την ευθυνη?αυτος η αυτη?μουνοδουλος που ανεχεται το κερατο θα ανεχθει και την βια