Νέα

Άγρια δολοφονία ιερόδουλης (Λιοσίων 67)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα miros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 246
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
δεν χριαζετε τιποτα να κανεισ με τα χερια σου φιλε αντωνη αλλες να της σικονησ ψηλα ...... καταλαβες τι ενοω
αντωνη? αυτη η κωνσταντινα ειναι μπανικια στιν μουρη η θα παμε εκει και θα κηταζομαστε μεχρι να ματιαστουμε?

barozo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
32
Like
0
Πόντοι
601
Σηκώνω τα χέρια ψηλά παίδες . Τι να πω έχω χάσει τα λόγια μου με αυτά που ακούω άμα είναι ψέματα τι να πω . :- :- :-

δε τρεχει man ;)
οτι ακουσες μας ειπες, δεν ειναι κακο.
Απο κονε μου παντως στο ανθροπωκτονιων ο βασικος τους υποπτος ειναι αντρας, ψηλος, νεαρος, μαυριδερος με κατσαρο μαλλι και κουρδικης καταγωγης.
μακαρι να γινει τσακωτος, οι τσεοι παντως το κυνηγανε το θεμα κ δεν τοχουν αφησει

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
δεν χριαζετε τιποτα να κανεισ με τα χερια σου φιλε αντωνη αλλες να της σικονησ ψηλα ...... καταλαβες τι ενοω
ρε μην λέτε μαλακίες μπορεί και αυτή να της είπαν ψέμματα και μετά να μου μετέφερε και σε εμένα έτσι . χαλαρώστε .

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Σαφώς, δεν είναι σωστό, ούτε και χρήσιμο να αμφισβητούνται πληροφορίες (ή και να διαδίδονται) πληροφορίες με "συνοπτική διαδικασία" ή "εκ του προχείρου"

Χρήσιμο και ορθό, είναι να επανεξετάζονται και να επαληθεύονται...

Με όλο τον σεβασμό, επαναλαμβάνω την αρχική μου θέση...

...μάλλον, έτσι πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα "γεγονότα"

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
το αν εγινε ή δεν εγινε λιγη ειναι η σημασια που πρεπει να δωσουμε αν και θελει λιγο προσοχη τι βαζουμε.......

καλο ειναι να ειμαστε ολοι σε επιφυλακη.....

αυτος ο πουτανας γιος ,σκατοψυχος,καριολης ειναι ελευθερος ακομα......

σκατα στον ταφο του θα εχει στο τελος ο πουστης ......

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
το αν εγινε ή δεν εγινε λιγη ειναι η σημασια που πρεπει να δωσουμε αν και θελει λιγο προσοχη τι βαζουμε.......

καλο ειναι να ειμαστε ολοι σε επιφυλακη.....

αυτος ο πουτανας γιος ,σκατοψυχος,καριολης ειναι ελευθερος ακομα......

σκατα στον ταφο του θα εχει στο τελος ο πουστης ......
παντος εγω παιδια αμα ξαναπαω δεν ξεντηνομε στο ορθιο η το πολυ πολυ καρεκλατο  :2funny:

Thanassis

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2006
Like
3
Πόντοι
0
Πάντως εγώ έβαλα στο Google "δολοφονία","ιερόδουλη","ιερά οδός" κτλ και δεν μου έβγαλε κάτι.Δεν θα είχε διαρρεύσει η είδηση κάπου μετά από τόσες ώρες;ΜΑΚΑΡΙ να είναι αρβύλα... :-

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
μακαρι να μην εχει γινει τιποτα,ειναι κριμα για αυτες τις κοπελες οπως και για τον καθε ανθρωπο να χανει την ζωη του ετσι!για εναν μαλακα

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
μακαρι να μην εχει γινει τιποτα,ειναι κριμα για αυτες τις κοπελες οπως και για τον καθε ανθρωπο να χανει την ζωη του ετσι!για εναν μαλακα
Παιδια καλυνιχτιζω και να θυμαστε παντ οτι...... ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
13 Γενάρη απόγευμα στο Διδύμου 8 ξαναχτύπησε ο ψυχάκιας.Ευτυχώς απέτυχε να φέρει την αποστολή του ως το τέλος.Οι περιγραφές των έντρομων μαρτύρων μιλάνε για έναν μεσήλικα γύρω στα 50, μαυριδερό και αλλοδαπό.Πάντως περιφέρεται ακόμα ελεύθερος ο ψυχασθενής και η αστυνομία κοιμάται κλασσικά.

• Θυμός
Αντιδράσεις: 968

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
τουλαχιστον υπαρχει μια περιγραφη του καραγκιοζη

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
13 Γενάρη απόγευμα στο Διδύμου 8 ξαναχτύπησε ο ψυχάκιας.Ευτυχώς απέτυχε να φέρει την αποστολή του ως το τέλος.Οι περιγραφές των έντρομων μαρτύρων μιλάνε για έναν μεσήλικα γύρω στα 50, μαυριδερό και αλλοδαπό.Πάντως περιφέρεται ακόμα ελεύθερος ο ψυχασθενής και η αστυνομία κοιμάται κλασσικά.

Eχουμε καμια παραπανω πληροφορια;

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Θελω να πιστευω οτι αρχιζει να χανει τον ελενγχο ο γαμημενος φονιας...
Απο εκει που πηγαινε σε απομακρυσμενα σπιτια πλεον εφτασε η γαμημενη χαρη του στην Διδυμου που ειναι πολυσυχναστος δρομος απο μπουρδελιαρηδες..οποτε δεν μπορει καποιος θα τον ειδε!Ισως και γι αυτο να μην βγηκε το συμβαν παραεξω για να νομιζει οτι κοιμαται ησυχος ο μπασταρδος  :idiot: :idiot:

ntaryl

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
Θελει σκοτωμα ο γαμιωλης 
να μην μπορουν να τον πιασουν 

kwstakis21

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2009
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
0
μεσήλικα γύρω στα 50, μαυριδερό και αλλοδαπό.

τι αλλο θαταν δηλ?
εχουμε πηξει στο αποβρασμα και στο κατακαθι της φυλετικης κλιμακας :ak:
απορω πως μερικα μπουρδελα και μερικες κοπελες τους δεχονται :jerking:

Επισκέπτης
Υπαρχει περιγραφη του τυπου η οποια εχει παει σε ολα τα μαγαζια οποτε εαν δεν ειναι προσεχτικος ολα ειναι θεμα χρονου !!
Ας ευχηθουμε οτι ολα θα εχουν αισιο τελος !!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom