Νέα

Άγρια δολοφονία ιερόδουλης (Λιοσίων 67)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα miros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 246
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

acabuddha

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μπορει η μανα του να ηταν ιεροδουλη και να του φεροταν ασχημα μπορει να ειναι τρελος μπορει μπορει μπορει....Ενας δολοφονος ειναι τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο!
Κι αν ειναι δυνατον επειδη δεν το εγραψε το zougla.gr η το arxidiamoukouniountai.com να αμφισβητησουμε καποια πληροφορια που μας εδωσε ενα απο τα αξιολογοτερα μελη του site!!

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Σαφώς, δεν είναι σωστό, ούτε και χρήσιμο να αμφισβητούνται πληροφορίες (ή και να διαδίδονται) πληροφορίες με "συνοπτική διαδικασία" ή "εκ του προχείρου"

Χρήσιμο και ορθό, είναι να επανεξετάζονται και να επαληθεύονται... 

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Ρε δεν πάτε καλά μου φαίνεται σαν λέω είναι αλήθεια αν δεν με πιστεύετε στα αρχίδια μου δεν θα κάθομαι να διαβάζω την μαλακία του καθενός συγνώμη κιόλας .

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Εγώ δεν έχω λόγους να αμφισβητήσω τα λεγόμενα του Άντονυ γιατί αντιλαμβάνομαι πολύ απλά, ότι δεν έχει ο ίδιος κάποιους λόγους να μην αναφέρει ακριβώς αυτά που "συμβαίνουν"

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Σε ευχαριστω γλυκε μου  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
:bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

Ρε δεν πάτε καλά μου φαίνεται σαν λέω είναι αλήθεια αν δεν με πιστεύετε στα αρχίδια μου δεν θα κάθομαι να διαβάζω την μαλακία του καθενός συγνώμη κιόλας .
Αντωνη δεν σε αμφισβητει κανεις! ;)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
ρε συ είχα πάει στην Κωνσταντίνα στο 55 και μου το είπε πήραν τηλ στο μαγαζί και το είπαν στην υπηρεσία για να προσέχουν . Αυτό άλλα δεν ξέρω .

Θεωρώ, ότι είναι αυταπόδεικτα αληθινή η είδηση που μας έδωσε ο Άντονυ,
γιατί δεν συνηθίζεται να διαδίδουν οι επαγγελματίες (Κωνσταντίνα, υπηρεσία) του χώρου για τέτοια γεγονότα (αν δεν είναι αλήθεια),
τα οποία σε κάθε περίπτωση είναι επιζήμια για το ίδιο το επάγγελμα τους.

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
Σαφώς, δεν είναι σωστό, ούτε και χρήσιμο να αμφισβητούνται πληροφορίες (ή και να διαδίδονται) πληροφορίες με "συνοπτική διαδικασία" ή "εκ του προχείρου"

Χρήσιμο και ορθό, είναι να επανεξετάζονται και να επαληθεύονται... 
κανενας δεν αμφισβιτη κανεναν, ας περιμενουμε να δουμε το αστυνομικο ρεπορταζ και μετα βλεπουμε......

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
κουλαρε ρε μην χαλιεσαι...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Η αστυνομία "κάνει" την δουλειά της...

ή μάλλον "δεν κάνει" την δουλειά της...

ή μάλλον "κάνει δεν κάνει" την δουλειά της, ενδέχεται να ανακοινώνει εντελώς διαφορετικά στοιχεία.

επειδή, μάλλον συννενοούναστε,

εκτιμώ, ότι είναι αληθές αυτό που είπε ο Άντονυ και (με όλο τον σεβασμό για πιθανές διαφωνίες), δεν θα περιμένω (ουσιαστικά/καθοριστικά) το αστυνομικό ρεπορτάζ...

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
κουλαρε ρε μην χαλιεσαι...
ναι ρε παιδια δεν χριαζετε να διαφονυμε ο ανθρωπος ειχε μια πληροφορια θα περιμενουμε της εξελιξης εγω προσωπικα δεν εχω απολυτος κανενα λογο να μην αποδεκτο την πληροφοριση του απο οπου και αν προερχετε!!!!!

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
ναι ρε παιδια δεν χριαζετε να διαφονυμε ο ανθρωπος ειχε μια πληροφορια θα περιμενουμε της εξελιξης εγω προσωπικα δεν εχω απολυτος κανενα λογο να μην αποδεκτο την πληροφοριση του απο οπου και αν προερχετε!!!!!
ποιος ο λογος να πει ψεματα?

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
εδώ ρε σεις κάθε μέρα γίνονται τόσα και τόσα νομίζετε όμως ότι τα μαθαίνουμε όλα . έλεος 

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.918
Πόντοι
12.056
Σορρυ που θα πω τα αντιθετα με τον συνφορουμιτη Αντωνη αλλα το γεγονος δεν επιβεβαιωνετε ουτε απο την Αμεσο Δραση ουτε απο φιλο μου δημοσιογραφο στο Μεγαλο καναλι...
Ελπιζω να βγω εγω σωστος και να μην εχει γινει το εγκλημα  :- :- :-

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρε παιδια αλλο αν λεει ψεματα και αλλο αν του ειπαν ψεματα
η κυρια αυτο του ειπε τωρα αν της ειπαν ψεματα η δεν καταλαβε καλα τι να κανει ο ανθρωπος
παντως παιδια μακαρι να του ειπε ψεματα η κυρια
εγω αυτο ευχομαι
μακαρι να μην εχει συμβει κατι κακο

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.918
Πόντοι
12.056
η κυρια αυτο του ειπε τωρα αν της ειπαν ψεματα η δεν καταλαβε καλα τι να κανει ο ανθρωπος
εγω αυτο ευχομαι

Δεν θιγει κανενας τον Αντωνη..μακαρι να του ειπαν ψεμματα... :thumbsup: :thumbsup:

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
εγω αυτο ευχομαι
παιδια ας κλεισουμε το θεμα ο Αντωνης ειχε την ευγενικη καλοσινη να μας εκμιστιρευτη κατι που ακουσε που του το ειπαν εως εδω οκ? αντονακη να εισαι καλα βρε!!

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Σηκώνω τα χέρια ψηλά παίδες . Τι να πω έχω χάσει τα λόγια μου με αυτά που ακούω άμα είναι ψέματα τι να πω . :- :- :-

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
Σηκώνω τα χέρια ψηλά παίδες . Τι να πω έχω χάσει τα λόγια μου με αυτά που ακούω άμα είναι ψέματα τι να πω . :- :- :-
δεν χριαζετε τιποτα να κανεισ με τα χερια σου φιλε αντωνη αλλες να της σικονησ ψηλα ...... καταλαβες τι ενοω

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom