Μπορει η μανα του να ηταν ιεροδουλη και να του φεροταν ασχημα μπορει να ειναι τρελος μπορει μπορει μπορει....Ενας δολοφονος ειναι τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο!
Κι αν ειναι δυνατον επειδη δεν το εγραψε το zougla.gr η το arxidiamoukouniountai.com να αμφισβητησουμε καποια πληροφορια που μας εδωσε ενα απο τα αξιολογοτερα μελη του site!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Άγρια δολοφονία ιερόδουλης (Λιοσίων 67)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα miros
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 246
- Εμφανίσεις 16K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Σαφώς, δεν είναι σωστό, ούτε και χρήσιμο να αμφισβητούνται πληροφορίες (ή και να διαδίδονται) πληροφορίες με "συνοπτική διαδικασία" ή "εκ του προχείρου"
Χρήσιμο και ορθό, είναι να επανεξετάζονται και να επαληθεύονται...
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
Ρε δεν πάτε καλά μου φαίνεται σαν λέω είναι αλήθεια αν δεν με πιστεύετε στα αρχίδια μου δεν θα κάθομαι να διαβάζω την μαλακία του καθενός συγνώμη κιόλας .
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Σε ευχαριστω γλυκε μου
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Σε ευχαριστω γλυκε μου
Αντωνη δεν σε αμφισβητει κανεις! ;)Ρε δεν πάτε καλά μου φαίνεται σαν λέω είναι αλήθεια αν δεν με πιστεύετε στα αρχίδια μου δεν θα κάθομαι να διαβάζω την μαλακία του καθενός συγνώμη κιόλας .
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
ρε συ είχα πάει στην Κωνσταντίνα στο 55 και μου το είπε πήραν τηλ στο μαγαζί και το είπαν στην υπηρεσία για να προσέχουν . Αυτό άλλα δεν ξέρω .
Θεωρώ, ότι είναι αυταπόδεικτα αληθινή η είδηση που μας έδωσε ο Άντονυ,
γιατί δεν συνηθίζεται να διαδίδουν οι επαγγελματίες (Κωνσταντίνα, υπηρεσία) του χώρου για τέτοια γεγονότα (αν δεν είναι αλήθεια),
τα οποία σε κάθε περίπτωση είναι επιζήμια για το ίδιο το επάγγελμα τους.
DIMITRIS41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1.997
κανενας δεν αμφισβιτη κανεναν, ας περιμενουμε να δουμε το αστυνομικο ρεπορταζ και μετα βλεπουμε......Σαφώς, δεν είναι σωστό, ούτε και χρήσιμο να αμφισβητούνται πληροφορίες (ή και να διαδίδονται) πληροφορίες με "συνοπτική διαδικασία" ή "εκ του προχείρου"
dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
κουλαρε ρε μην χαλιεσαι...Ρε δεν πάτε καλά μου φαίνεται σαν λέω είναι αλήθεια αν δεν με πιστεύετε στα αρχίδια μου δεν θα κάθομαι να διαβάζω την μαλακία του καθενός συγνώμη κιόλας .
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Η αστυνομία "κάνει" την δουλειά της...
ή μάλλον "δεν κάνει" την δουλειά της...
ή μάλλον "κάνει δεν κάνει" την δουλειά της, ενδέχεται να ανακοινώνει εντελώς διαφορετικά στοιχεία.
επειδή, μάλλον συννενοούναστε,
εκτιμώ, ότι είναι αληθές αυτό που είπε ο Άντονυ και (με όλο τον σεβασμό για πιθανές διαφωνίες), δεν θα περιμένω (ουσιαστικά/καθοριστικά) το αστυνομικό ρεπορτάζ...
ή μάλλον "δεν κάνει" την δουλειά της...
ή μάλλον "κάνει δεν κάνει" την δουλειά της, ενδέχεται να ανακοινώνει εντελώς διαφορετικά στοιχεία.
επειδή, μάλλον συννενοούναστε,
εκτιμώ, ότι είναι αληθές αυτό που είπε ο Άντονυ και (με όλο τον σεβασμό για πιθανές διαφωνίες), δεν θα περιμένω (ουσιαστικά/καθοριστικά) το αστυνομικό ρεπορτάζ...
DIMITRIS41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1.997
ναι ρε παιδια δεν χριαζετε να διαφονυμε ο ανθρωπος ειχε μια πληροφορια θα περιμενουμε της εξελιξης εγω προσωπικα δεν εχω απολυτος κανενα λογο να μην αποδεκτο την πληροφοριση του απο οπου και αν προερχετε!!!!!κουλαρε ρε μην χαλιεσαι...
dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
ποιος ο λογος να πει ψεματα?ναι ρε παιδια δεν χριαζετε να διαφονυμε ο ανθρωπος ειχε μια πληροφορια θα περιμενουμε της εξελιξης εγω προσωπικα δεν εχω απολυτος κανενα λογο να μην αποδεκτο την πληροφοριση του απο οπου και αν προερχετε!!!!!
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
εδώ ρε σεις κάθε μέρα γίνονται τόσα και τόσα νομίζετε όμως ότι τα μαθαίνουμε όλα . έλεος
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 69.918
- Πόντοι
- 12.056
Σορρυ που θα πω τα αντιθετα με τον συνφορουμιτη Αντωνη αλλα το γεγονος δεν επιβεβαιωνετε ουτε απο την Αμεσο Δραση ουτε απο φιλο μου δημοσιογραφο στο Μεγαλο καναλι...
Ελπιζω να βγω εγω σωστος και να μην εχει γινει το εγκλημα :- :- :-
Ελπιζω να βγω εγω σωστος και να μην εχει γινει το εγκλημα :- :- :-
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ρε παιδια αλλο αν λεει ψεματα και αλλο αν του ειπαν ψεματα
η κυρια αυτο του ειπε τωρα αν της ειπαν ψεματα η δεν καταλαβε καλα τι να κανει ο ανθρωπος
παντως παιδια μακαρι να του ειπε ψεματα η κυρια
εγω αυτο ευχομαι
μακαρι να μην εχει συμβει κατι κακο
η κυρια αυτο του ειπε τωρα αν της ειπαν ψεματα η δεν καταλαβε καλα τι να κανει ο ανθρωπος
εγω αυτο ευχομαι
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 69.918
- Πόντοι
- 12.056
ρε παιδια αλλο αν λεει ψεματα και αλλο αν του ειπαν ψεματα
εγω αυτο ευχομαι
Δεν θιγει κανενας τον Αντωνη..μακαρι να του ειπαν ψεμματα...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Δεν θιγει κανενας τον Αντωνη..μακαρι να του ειπαν ψεμματα...
DIMITRIS41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1.997
παιδια ας κλεισουμε το θεμα ο Αντωνης ειχε την ευγενικη καλοσινη να μας εκμιστιρευτη κατι που ακουσε που του το ειπαν εως εδω οκ? αντονακη να εισαι καλα βρε!!ρε παιδια αλλο αν λεει ψεματα και αλλο αν του ειπαν ψεματα
εγω αυτο ευχομαι
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
Σηκώνω τα χέρια ψηλά παίδες . Τι να πω έχω χάσει τα λόγια μου με αυτά που ακούω άμα είναι ψέματα τι να πω . :- :- :-
DIMITRIS41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1.997
δεν χριαζετε τιποτα να κανεισ με τα χερια σου φιλε αντωνη αλλες να της σικονησ ψηλα ...... καταλαβες τι ενοωΣηκώνω τα χέρια ψηλά παίδες . Τι να πω έχω χάσει τα λόγια μου με αυτά που ακούω άμα είναι ψέματα τι να πω . :- :- :-