You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Άγρια δολοφονία ιερόδουλης (Λιοσίων 67)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα miros
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 246
- Εμφανίσεις 16K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
DIMITRIS41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1.997
τι λετε ρε παιδια...... σοβαρα?Που το εμαθες Αντωνη?
ιερα οδο ? χμμμμμ πιο? το γνωστο στουδιο?
CIVIL111
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 18
- Πόντοι
- 4.175
Σήμερα δλδ πριν από λίγες ώρες ξανά έγινε δολοφονία στην Ιερά Οδό σκοτώσανε και την τσατσά και την ιερόδουλη, όμως ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα για σπίτι και ιερόδουλη .
ποτε εγινε αυτο
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
ρε συ είχα πάει στην Κωνσταντίνα στο 55 και μου το είπε πήραν τηλ στο μαγαζί και το είπαν στην υπηρεσία για να προσέχουν . Αυτό άλλα δεν ξέρω .Που το εμαθες Αντωνη?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Αν οντως εχει σκοτωσει και τσατσα και ιεροδουλη το πραγμα αρχιζει και σοβαρευει επικινδυνα!Ισως γι αυτο τα περισσοτερα στουντιο και μπουρδελακια ηταν κλειστα σημερα!
δηλαδη ρε παιδια απογευμα στην ιερα οδο και σκοτωσε και τσατσα και κοπελα?
γαμησε τα
πολυ επικινδυνα τα πραγματα εχεις δικιο φιλε
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
Δεν ξέρω άλλα ρε παιδιά άλλα εδώ οι άλλοι καλά καλά δεν ξέρουν ούτε σπίτι ούτε ιερόδουλη εγώ θα ξέρω . Αλλά όταν μου το είπε έπεσα στα σύννεφα μα τον θεό ανατρίχιασα ολόκληρος .
DIMITRIS41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1.997
ρε παιδια τι κακο ειναι αυτο πια? ρε παιδια κατι κριβετε πιο σοβαρο πισο απο αυτη τιν μαλακια ....... δεν πιστεβο οτι ειναι κινιτρο η ληστια πλεονποτε εγινε αυτο
DIMITRIS41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1.997
ρε παιδια για σταθητε...... το μοναδικο που μπορης να πεις οτι ειναι στιν ιερα οδο ειναι αυτο το στουντιο της ιακχουΔεν ξέρω άλλα ρε παιδιά άλλα εδώ οι άλλοι καλά καλά δεν ξέρουν ούτε σπίτι ούτε ιερόδουλη εγώ θα ξέρω . Αλλά όταν μου το είπε έπεσα στα σύννεφα μα τον θεό ανατρίχιασα ολόκληρος .
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
ρε αυτός δεν πάει καλά, κατάλαβες δεν πάει για να κλέψει απλός έχει μίσος με της ιερόδουλες και θέλει να της ξεκάνει τον λόγο αδιευκρίνιστος .ρε παιδια τι κακο ειναι αυτο πια? ρε παιδια κατι κριβετε πιο σοβαρο πισο απο αυτη τιν μαλακια ....... δεν πιστεβο οτι ειναι κινιτρο η ληστια πλεον
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Ιακχου7α,Χαλκιδικης83,Μεγαλου Αλεξανδρου133,Σερβιων26 ειναι κοντα,Σπυρου Πατση 40 αλλα παραειναι κεντρικο για να γινει μαλακια,Κωνσταντινουπολεως94...ειχε πολυ πραγμα να διαλεξει ο καριολης!!Στουντιο με μειωμενη προσελευση κοσμου και σε ησυχες γειτονιες!ρε παιδια για σταθητε...... το μοναδικο που μπορης να πεις οτι ειναι στιν ιερα οδο ειναι αυτο το στουντιο της ιακχου
DIMITRIS41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1.997
παιδια το ξεφτεστε τιν ορα που γαμασ να ορμιση στο δοματιο και να σε σφακση?Ιακχου7α,Χαλκιδικης83,Μεγαλου Αλεξανδρου133,Σερβιων26 ειναι κοντα,Σπυρου Πατση 40 αλλα παραειναι κεντρικο για να γινει μαλακια,Κωνσταντινουπολεως94...ειχε πολυ πραγμα να διαλεξει ο καριολης!!Στουντιο με μειωμενη προσελευση κοσμου και σε ησυχες γειτονιες!
NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Μάλιστα !!!παιδια το ξεφτεστε τιν ορα που γαμασ να ορμιση στο δοματιο και να σε σφακση?
DIMITRIS41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1.997
παντος για καλο και για κακο οταν πηγενο οποτε παο θα ειμαι ντυμενος αααα δεν ξεντινομε μεχρι να εξηχνιαστη αλλα θα κανω και κατι καλιτερο δεν παω και τελιωσε, εδω γλητοσαμε απο αλλα να παμε σαν το σκυλι στο αμπελι? δεν γαμιετε...... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΔΡΟΜΟΣ....Πόσες είναι οι δολοφονικές επιθέσεις σε οίκους ανοχής και πόσα είναι τα θύματα, τελικά έως τώρα ???
DIMITRIS41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1.997
ρε παιδια εως τωρα τιποτα δεν εγραψε το zougla.gr μηπως ειναι παραμυθι στο σημερινο?παντος για καλο και για κακο οταν πηγενο οποτε παο θα ειμαι ντυμενος αααα δεν ξεντινομε μεχρι να εξηχνιαστη αλλα θα κανω και κατι καλιτερο δεν παω και τελιωσε, εδω γλητοσαμε απο αλλα να παμε σαν το σκυλι στο αμπελι? δεν γαμιετε...... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΔΡΟΜΟΣ....
konteros81
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Μπορει ο τυπος να κολησσε καποια αρρωστια απο ιεροδουλη και να πηγαινει τωρα με οσες ειχε πηδηχτει
κατι σαν εκδικηση ποιος ξερει...
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
ρε δεν λέω μαλακίες για κάτι τόσο σημαντικό . χαλάρωσε λίγο .ρε παιδια εως τωρα τιποτα δεν εγραψε το zougla.gr μηπως ειναι παραμυθι στο σημερινο?
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Μπορει η μανα του να ηταν ιεροδουλη και να του φεροταν ασχημα μπορει να ειναι τρελος μπορει μπορει μπορει....Ενας δολοφονος ειναι τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο!Μπορει ο τυπος να κολησσε καποια αρρωστια απο ιεροδουλη και να πηγαινει τωρα με οσες ειχε πηδηχτει
Κι αν ειναι δυνατον επειδη δεν το εγραψε το zougla.gr η το arxidiamoukouniountai.com να αμφισβητησουμε καποια πληροφορια που μας εδωσε ενα απο τα αξιολογοτερα μελη του site!!