Νέα

Άγρια δολοφονία ιερόδουλης (Λιοσίων 67)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα miros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 246
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Ελεος πια με αυτη την ιστορια!
Στο τελος θα ανοιξουμε και θρεντ με ημερησια ενημερωση...........
Και δεν το λεω καθολου ειρωνικα!

anos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Τι θα γίνει ρε παιδιά θα της ξεκληρίσου όλες;  :think: :think:

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
Σήμερα δλδ πριν από λίγες ώρες ξανά έγινε δολοφονία στην Ιερά Οδό σκοτώσανε και την τσατσά και την ιερόδουλη, όμως ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα για σπίτι και ιερόδουλη .

ποτε εγινε αυτο :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Αν οντως εχει σκοτωσει και τσατσα και ιεροδουλη το πραγμα αρχιζει και σοβαρευει επικινδυνα!Ισως γι αυτο τα περισσοτερα στουντιο και μπουρδελακια ηταν κλειστα σημερα!

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Που το εμαθες Αντωνη?
ρε συ είχα πάει στην Κωνσταντίνα στο 55 και μου το είπε πήραν τηλ στο μαγαζί και το είπαν στην υπηρεσία για να προσέχουν . Αυτό άλλα δεν ξέρω .

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αν οντως εχει σκοτωσει και τσατσα και ιεροδουλη το πραγμα αρχιζει και σοβαρευει επικινδυνα!Ισως γι αυτο τα περισσοτερα στουντιο και μπουρδελακια ηταν κλειστα σημερα!

δηλαδη ρε παιδια απογευμα στην ιερα οδο και σκοτωσε και τσατσα και κοπελα?
γαμησε τα
πολυ επικινδυνα τα πραγματα εχεις δικιο φιλε

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Δεν ξέρω άλλα  ρε παιδιά άλλα εδώ οι άλλοι καλά καλά δεν ξέρουν ούτε σπίτι ούτε ιερόδουλη εγώ θα ξέρω  . Αλλά όταν μου το είπε έπεσα στα σύννεφα μα τον θεό ανατρίχιασα ολόκληρος .

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
ρε παιδια τι κακο ειναι αυτο πια? ρε παιδια κατι κριβετε πιο σοβαρο πισο απο αυτη τιν μαλακια ....... δεν πιστεβο οτι ειναι κινιτρο η ληστια πλεον

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
Δεν ξέρω άλλα  ρε παιδιά άλλα εδώ οι άλλοι καλά καλά δεν ξέρουν ούτε σπίτι ούτε ιερόδουλη εγώ θα ξέρω  . Αλλά όταν μου το είπε έπεσα στα σύννεφα μα τον θεό ανατρίχιασα ολόκληρος .
ρε παιδια για σταθητε...... το μοναδικο που μπορης να πεις οτι ειναι στιν ιερα οδο ειναι αυτο το στουντιο της ιακχου

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
ρε παιδια τι κακο ειναι αυτο πια? ρε παιδια κατι κριβετε πιο σοβαρο πισο απο αυτη τιν μαλακια ....... δεν πιστεβο οτι ειναι κινιτρο η ληστια πλεον
ρε αυτός δεν πάει καλά, κατάλαβες δεν πάει για να κλέψει απλός έχει μίσος με της ιερόδουλες και θέλει να της ξεκάνει τον λόγο αδιευκρίνιστος .

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
ρε παιδια για σταθητε...... το μοναδικο που μπορης να πεις οτι ειναι στιν ιερα οδο ειναι αυτο το στουντιο της ιακχου
Ιακχου7α,Χαλκιδικης83,Μεγαλου Αλεξανδρου133,Σερβιων26 ειναι κοντα,Σπυρου Πατση 40 αλλα παραειναι κεντρικο για να γινει μαλακια,Κωνσταντινουπολεως94...ειχε πολυ πραγμα να διαλεξει ο καριολης!!Στουντιο με μειωμενη προσελευση κοσμου και σε ησυχες γειτονιες!

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
Ιακχου7α,Χαλκιδικης83,Μεγαλου Αλεξανδρου133,Σερβιων26 ειναι κοντα,Σπυρου Πατση 40 αλλα παραειναι κεντρικο για να γινει μαλακια,Κωνσταντινουπολεως94...ειχε πολυ πραγμα να διαλεξει ο καριολης!!Στουντιο με μειωμενη προσελευση κοσμου και σε ησυχες γειτονιες!
παιδια το ξεφτεστε τιν ορα που γαμασ να ορμιση στο δοματιο και να σε σφακση?

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Πόσες είναι οι δολοφονικές επιθέσεις σε οίκους ανοχής και πόσα είναι τα θύματα, τελικά έως τώρα ???

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
Πόσες είναι οι δολοφονικές επιθέσεις σε οίκους ανοχής και πόσα είναι τα θύματα, τελικά έως τώρα ???
παντος για καλο και για κακο οταν πηγενο οποτε παο θα ειμαι ντυμενος αααα δεν ξεντινομε μεχρι να εξηχνιαστη αλλα θα κανω και κατι καλιτερο δεν παω και τελιωσε, εδω γλητοσαμε απο αλλα να παμε σαν το σκυλι στο αμπελι? δεν γαμιετε...... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΔΡΟΜΟΣ....

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
παντος για καλο και για κακο οταν πηγενο οποτε παο θα ειμαι ντυμενος αααα δεν ξεντινομε μεχρι να εξηχνιαστη αλλα θα κανω και κατι καλιτερο δεν παω και τελιωσε, εδω γλητοσαμε απο αλλα να παμε σαν το σκυλι στο αμπελι? δεν γαμιετε...... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΔΡΟΜΟΣ....
ρε παιδια εως τωρα τιποτα δεν εγραψε το zougla.gr μηπως ειναι παραμυθι στο σημερινο?

konteros81

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Μπορει ο τυπος να κολησσε καποια αρρωστια απο ιεροδουλη και να πηγαινει τωρα με οσες ειχε πηδηχτει
κατι σαν εκδικηση ποιος ξερει...

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Μπορει ο τυπος να κολησσε καποια αρρωστια απο ιεροδουλη και να πηγαινει τωρα με οσες ειχε πηδηχτει
κατι σαν εκδικηση ποιος ξερει...
Μπορει η μανα του να ηταν ιεροδουλη και να του φεροταν ασχημα μπορει να ειναι τρελος μπορει μπορει μπορει....Ενας δολοφονος ειναι τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο!
Κι αν ειναι δυνατον επειδη δεν το εγραψε το zougla.gr η το arxidiamoukouniountai.com να αμφισβητησουμε καποια πληροφορια που μας εδωσε ενα απο τα αξιολογοτερα μελη του site!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom