Νέα

Άγρια δολοφονία ιερόδουλης (Λιοσίων 67)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα miros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 246
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
απλα αλλος ενας ψυχακιας,με σιγουρια κανεις δεν μπορει να πει για ποιο λογο το εκανε,λογικα ειναι το ιδιο ατομο και στις 2 περιπτωσεις,παντως κακο ψοφο να εχει ο πουστης!!!!

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
το είδα πριν λίγο στον Άλφα...
έλεος ρε ποστη μου.. πολύ κρίμα..

τώρα μπορεί να μειωθεί και η κίνηση στα μαγαζιά αυτά....

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
παντως εγω δεν νιωθω ανετα οταν ειμαι μονος μου για τσαρκα σε μεταξουργειο-λιοσιων μετα τις 8 το βραδυ,βασικα το αποφευγω τελευταια

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
26
Πόντοι
2.057
το είδα πριν λίγο στον Άλφα...
έλεος ρε ποστη μου.. πολύ κρίμα..

τώρα μπορεί να μειωθεί και η κίνηση στα μαγαζιά αυτά....

Η κίνηση σε πείραξε βρε φίλε, η που πήγε χαμένος άδικα ενας άνθρωπος απο έναν ψυχανώμαλο?
Κρέμασμα θέλει ο πούστης!!!

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
αγορίνα μου... εννοείται πως δεν κοιτάω την κίνηση, απλ ατο είπα.. αλοίμονο.... ;)

όχι μόνο κρέμασμα.... σ' ένα κελλί με ισοβίτες βιαστες θέλει...

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
και να το πιασουν το μουνοπανο θα βγει εξω λογω ψυχολογικων προβληματων,γαμησι και στρατιωτικο περιπατο θελει

barozo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
32
Like
0
Πόντοι
601
ΠΟΤΕ ΤΣΑΡΚΑ ΜΟΝΟΣ!!

μονος ομως κανεις τις καλυτερες ανακαλυψεις,
τι θα παθεις δηλ?
κοτζαμ μαντραχαλοι ειμαστε,
το πολυ πολυ να στη πεσουν για τα γνωστα, κινητο λεφτα
πριν 20 χρονια την πεφταν για doc martens και flying μπουφαν
αλλαξε κατι?
να σε σφαξουν παλι δε το νομιζω, πιο πολλες πιθανοτητες εχεις να σε πατησει κανας κινεζος με το leadακι του στη λεωνιδιου ή ακομα να σου πεσει ο σοβας στο κεφαλι στο κολωνου 30 αν γαμας και κανει σεισμο

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
εγω πιστευω οτι θα τον πιασουν,  αστυνομια εχει εκσυγχρονιστει πλεον δεν ειναι οπως παλια, εδω ειχαν πιασει τον Δαγκλη που ειχε φαει 4,5 δεν θυμαμαι..

thanos291

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
12
Like
59
Πόντοι
1.992
Εκτέλεση στα 10 βήματα θέλει ο βρωμιάρης!!! Κάτι τέτοιοι τύποι δεν είναι για να μπαίνουν φυλακή και να τους ταϊζει ο Έλληνας φορολογούμενος αλλά όπως πολύ σωστά είπε και κάποιος πιο κάτω και να τον πιάσουν θα μπει σε ψυχιατρείο θα κάτσει λίγα χρονάκια να τον χαπακώνουν όλη μέρα και θα βγει! Σας το λέω εκ πείρας παιδιά διότι τα βλέπω κάθε μέρα λόγω επαγγέλματος (είμαι ιατρικός επισκέπτης ασχολούμαι με τα ψυχοφάρμακα και βλέπω πολλά τέτοια ειδικά μέσα στο Δρομοκαϊτειο )
Αν ίσχυε όμως η θανατική ΄ποινή για κάτι τέτοιες ακραίες πράξεις θα τόλμαγε κανένα καθίκι να σκοτώσει ή να κάνει οτιδήποτε αποτρόπαιο! ΟΧΙ γιατί στην πραγματικότητα είναι μεγάλες κότες και τσάμπα μάγκες!

arcturus

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Χθες στο δελτίο του ΑΝΤ1 στο σχετικό ρεπορτάζ ειπώθηκε ότι έγινε τηλεφώνημα στο κανάλι από άγνωστο ο οποίος ισχυριζόμενος ότι είναι ο δολοφόνος είπε ότι εκδικείται που μολύνθηκε από τον ιό του aids από ιερόδουλη. Δεν αποκλείεται όμως να πρόκειται και για φάρσα.

arcturus

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Εκτέλεση στα 10 βήματα θέλει ο βρωμιάρης!!! Κάτι τέτοιοι τύποι δεν είναι για να μπαίνουν φυλακή και να τους ταϊζει ο Έλληνας φορολογούμενος αλλά όπως πολύ σωστά είπε και κάποιος πιο κάτω και να τον πιάσουν θα μπει σε ψυχιατρείο θα κάτσει λίγα χρονάκια να τον χαπακώνουν όλη μέρα και θα βγει! Σας το λέω εκ πείρας παιδιά διότι τα βλέπω κάθε μέρα λόγω επαγγέλματος (είμαι ιατρικός επισκέπτης ασχολούμαι με τα ψυχοφάρμακα και βλέπω πολλά τέτοια ειδικά μέσα στο Δρομοκαϊτειο )
Αν ίσχυε όμως η θανατική ΄ποινή για κάτι τέτοιες ακραίες πράξεις θα τόλμαγε κανένα καθίκι να σκοτώσει ή να κάνει οτιδήποτε αποτρόπαιο! ΟΧΙ γιατί στην πραγματικότητα είναι μεγάλες κότες και τσάμπα μάγκες!

Ένα καλάσνικοφ θέλει αυτός να τόνε φέρει στα σένια του.

lionheart74

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2006
Κριτικές
1
Like
34
Πόντοι
0
Τελικα παιδια προκειται για τη Ζανα την κοκκινομαλλα?Ετυχε να την εχω επισκευτει 4-5 φορες στο παρελθον.Ζεστος ανθρωπος,ομιλητικος και περιποιητικη αν δεν εκανες λαλακιες.Anyway ας ειναι ελαφρυ το χωμα που σκεπαζει τοσο αυτην αλλα και την αλλη.Ελπιζω η καινουργια χρονια που ερχεται να φερει αμεσα αποτελεσματα στον εντοπισμο και στη συλληψη του  φονια.Καλη χρονια σε ολους παιδια με υγεια

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
κουφο αλλα και οι 2 ηταν κοκκινομαλλες!!!!

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Χθες στο δελτίο του ΑΝΤ1 στο σχετικό ρεπορτάζ ειπώθηκε ότι έγινε τηλεφώνημα στο κανάλι από άγνωστο ο οποίος ισχυριζόμενος ότι είναι ο δολοφόνος είπε ότι εκδικείται που μολύνθηκε από τον ιό του aids από ιερόδουλη. Δεν αποκλείεται όμως να πρόκειται και για φάρσα.

κριμα να υπαρχει τοσος κακος κοσμος εκει εξω ελευθερος

μονο κριμα

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
μονος ομως κανεις τις καλυτερες ανακαλυψεις,
τι θα παθεις δηλ?
κοτζαμ μαντραχαλοι ειμαστε,
το πολυ πολυ να στη πεσουν για τα γνωστα, κινητο λεφτα
πριν 20 χρονια την πεφταν για doc martens και flying μπουφαν
αλλαξε κατι?
να σε σφαξουν παλι δε το νομιζω, πιο πολλες πιθανοτητες εχεις να σε πατησει κανας κινεζος με το leadακι του στη λεωνιδιου ή ακομα να σου πεσει ο σοβας στο κεφαλι στο κολωνου 30 αν γαμας και κανει σεισμο
αυτο λεμε,γιατι να σου φανε το κινητο και τα λεφτα;τους τα χρωστας;η θα κανεις τον τσαμπουκα σε 2-3 ατομα;

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Δεν θυμίζει λίγο η όλη φάση την παρακάτω ταινία ?

maniac.jpg

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
η αστυνομια εχει εκσυγχρονιστει πλεον δεν ειναι οπως παλια

Καλά μην παιρνεις και όρκο

Ασε που "όπως πληροφορήθηκα" που λέει και ο Κουγιας, το θεμα πηγε να κουκουλωθει λόγω αδιαφορίας των υπαλλήλων. Ευτυχώς υπάρχουν και οι λίγοι που κάνουν τη δουλειά τους - σε αυτους τιμη και δόξα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom