lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
απλα αλλος ενας ψυχακιας,με σιγουρια κανεις δεν μπορει να πει για ποιο λογο το εκανε,λογικα ειναι το ιδιο ατομο και στις 2 περιπτωσεις,παντως κακο ψοφο να εχει ο πουστης!!!!
παντως εγω δεν νιωθω ανετα οταν ειμαι μονος μου για τσαρκα σε μεταξουργειο-λιοσιων μετα τις 8 το βραδυ,βασικα το αποφευγω τελευταια
το είδα πριν λίγο στον Άλφα...
έλεος ρε ποστη μου.. πολύ κρίμα..
τώρα μπορεί να μειωθεί και η κίνηση στα μαγαζιά αυτά....
τις εχω κοψει φιλε σε αυτες τις περιοχες,η φυλης δεν ξερω γιατι αλλα νιωθω τις βραδυνες ωρες εκει πιο ανεταΠΟΤΕ ΤΣΑΡΚΑ ΜΟΝΟΣ!!
ΠΟΤΕ ΤΣΑΡΚΑ ΜΟΝΟΣ!!
εγω παντως μια χαρα παω μονος μου και δεν εχω παθει τιποταΠΟΤΕ ΤΣΑΡΚΑ ΜΟΝΟΣ!!
Εκτέλεση στα 10 βήματα θέλει ο βρωμιάρης!!! Κάτι τέτοιοι τύποι δεν είναι για να μπαίνουν φυλακή και να τους ταϊζει ο Έλληνας φορολογούμενος αλλά όπως πολύ σωστά είπε και κάποιος πιο κάτω και να τον πιάσουν θα μπει σε ψυχιατρείο θα κάτσει λίγα χρονάκια να τον χαπακώνουν όλη μέρα και θα βγει! Σας το λέω εκ πείρας παιδιά διότι τα βλέπω κάθε μέρα λόγω επαγγέλματος (είμαι ιατρικός επισκέπτης ασχολούμαι με τα ψυχοφάρμακα και βλέπω πολλά τέτοια ειδικά μέσα στο Δρομοκαϊτειο )
Αν ίσχυε όμως η θανατική ΄ποινή για κάτι τέτοιες ακραίες πράξεις θα τόλμαγε κανένα καθίκι να σκοτώσει ή να κάνει οτιδήποτε αποτρόπαιο! ΟΧΙ γιατί στην πραγματικότητα είναι μεγάλες κότες και τσάμπα μάγκες!
Χθες στο δελτίο του ΑΝΤ1 στο σχετικό ρεπορτάζ ειπώθηκε ότι έγινε τηλεφώνημα στο κανάλι από άγνωστο ο οποίος ισχυριζόμενος ότι είναι ο δολοφόνος είπε ότι εκδικείται που μολύνθηκε από τον ιό του aids από ιερόδουλη. Δεν αποκλείεται όμως να πρόκειται και για φάρσα.
αυτο λεμε,γιατι να σου φανε το κινητο και τα λεφτα;τους τα χρωστας;η θα κανεις τον τσαμπουκα σε 2-3 ατομα;μονος ομως κανεις τις καλυτερες ανακαλυψεις,
τι θα παθεις δηλ?
κοτζαμ μαντραχαλοι ειμαστε,
το πολυ πολυ να στη πεσουν για τα γνωστα, κινητο λεφτα
πριν 20 χρονια την πεφταν για doc martens και flying μπουφαν
αλλαξε κατι?
να σε σφαξουν παλι δε το νομιζω, πιο πολλες πιθανοτητες εχεις να σε πατησει κανας κινεζος με το leadακι του στη λεωνιδιου ή ακομα να σου πεσει ο σοβας στο κεφαλι στο κολωνου 30 αν γαμας και κανει σεισμο
η αστυνομια εχει εκσυγχρονιστει πλεον δεν ειναι οπως παλια