Νέα

Αγορές ρούχα-παπούτσια από εξωτερικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα klitiras
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 41
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Αγοράζετε απ' έξω.
Μετά μην κλαίτε όμως που η G700€ θα γίνει
G500€ -> G300€ -> G200€ ->G100€ ->G 1 σουβλάκι την ημέρα.

Πλάκα μας κάνεις ρε Lakis?

Εδώ το έχουν ξεφτυλίσει οι καριόληδες!
Όπου βρουν βαράνε!
Άμα είναι έτσι, να ψοφήσουν όλοι τους!

Δικό μου πρόσφατο παράδειγμα:

Ήθελα να αγοράσω κάτι φωτάκια LED για να τα βάλω σε ένα έπιπλο.
Πήγα, τα βρήκα στην αγορά ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών, κατέληξα τι θέλω, κατέληξα πόσα θέλω, φτάσαμε στο πόσο κάνουν.
Ο ένας, 520 ευρώ.
Ο άλλος, 480 ευρώ.
Επέμεινα ότι δεν είναι δυνατόν να πουλιώνται μερικά LEDάκια όσο ένα μηνιάτικο, κατέληξε ο ένας να μου πει "380 τελευταία τιμή".
Ο άλλος μίλαγα με τον υπάλληλο, οπότε στ' αρχίδια του, "Τόσο κάνουν" είπε και τέλος.

Κατέληξα να τα πάρω από το e-bay από κινέζο (Honk-Κong), 75 ευρώ μου κόστισαν όλα μαζί με το ταχυδρομείο του κινέζου.

Να πάνε να γαμηθούνε όλοι τους. Στάχτη και μπούρμπερη να γίνουν κι αυτοί και τα μαγαζιά τους. Κλέφτες.

Όχι ένα σουβλάκι την ημέρα, στα σκουπίδια να ψάχνουν να βρουν να φάνε.

Επισκέπτης
Πλάκα μας κάνεις ρε Lakis?

Εδώ το έχουν ξεφτυλίσει οι καριόληδες!
Όπου βρουν βαράνε!
Άμα είναι έτσι, να ψοφήσουν όλοι τους!

Το ότι είναι ακριβότερα εδώ είναι γεγονός.
Δεν το συζητώ.
Φταίνε όμως οι καργιόληδες επαγγελματίες λες;
Ενώ έξω π.χ. είναι ... καλοί άνθρωποι;

Έχεις ακούσει τους πουτάνας γιούς δημοσιογράφους ,
που λενε συνέχεια ότι γνωστές ξένες αλυσίδες πουλάνε ακριβότερα στην Ελλάδα από έξω;;
Ισχύει, γιατί όμως;

Οι μάνατζερ των ίδιων πολυεθνικών είναι "καλοί" έξω και καργιόληδες εδώ;
Δεν νομίζω.

Τι φταίει;

Το γαμημένο το κράτος.
Για να πάρει άδεια λειτουργείας ένα μαγαζί εδώ, θέλει τον περισσότερο χρόνο και χρήμα από οπουδήποτε αλλού. Έχει τους υψηλότερους φόρους , τις υψηλότερες ασφαλιστικές εισφορές για το προσωπικό , τις μεγαλύτερες αποζημιώσεις και τους περισσότερους νταβάδες του δημοσίου που μαδάνε τις επιχειρήσεις.

Ξεκινάμε από το κτίσιμο του κτιρίου.
Η πολεοδομία;
Γαμιέται και τα παίρνει από όλους.
Οποιαδήποτε καργιόλα μπορεί να καθυστερήσει την ανέγερση ενός νόμιμου κτιρίου
κι ας είναι επένδυση εκατομυρίων €. Κάνει μια προσφυγή στο μπουρδελό-Συμβούλιο της μπουρδελο επικρατείας και ακόμη κι αν δικαιωθεί ο επιχειρηματίας , έχει χάσει 4-5 χρόνια στα δικαστήρια.
Οι Δήμοι; Γαμιούνται.
Τα μεγαλύτερα δημοτικά τέλη στον κόσμο.
Η ΔΕΗ για να δώσει ρεύμα;
Γαμιέται.
Πέρα τα νταβατζίδικα που ζητάνε αν βρουν "παρατυπία" ζητανε λεφτά και όταν είσαι νόμιμος για να επιταχύνουν τη διαδικασία που είναι γάμησέ τα.
Φόρους για το ακίνητο πληρώνεις σε κάθε λογαριασμό ΔΕΗ.
Όπως και επιπλέον δημοτικά τέλη όταν είναι επιχείρηση.
ΙΚΑ ;
Γάμησέ τα.
Οι επιθεωρητές εργασίας;
Το ίδιο πουλημένοι με την πολεοδομία.ΦΠΑ;;;
Τα ξέρεις ...
Φόρους ;;;
Τους μεγαλύτερους στον κόσμο.
Καμία χώρα δεν έχει 45% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτό το κόστος , μεταβιβάζεται στον τελικό αγοραστή.

Αν κλείσουν όλοι,
σε αφορά κι εσένα.
Ο ιδιωτικός τομέας με τους φόρους που πληρωνει συντηρεί τους δημοσίους υπαλλήλους.
Αν μείνουν άνεργοι οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού θα πάνε στην ανεργία και οι δημόσιοι υπάληλοι.Με τόσους ανέργους και όσοι είναι στην παροχή υπηρεσιών , ποιούς θα έχουν  πελάτες; Θα γαμηθεί το σύμπαν.

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Το ότι είναι ακριβότερα εδώ είναι γεγονός.
............
Θα γαμηθεί το σύμπαν.

Συμφωνώ με όλα όσα γράφεις, και θεωρώ ότι έχεις πιάσει τις αιτίες της ακρίβειας κατά το μεγαλύτερο ποσοστό.  Έτσι είναι, έχεις δίκιο.

Λοιπόν?

Εγώ τι θα έπρεπε να κάνω για να πάρω τα LEDάκια μου?
Να τα χώνω σε όλο αυτό το κύκλωμα?

Θέλω να πω, ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ με αυτό που έκανα?

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
εχω ψωνισει απο:

αγγλικο site με πολλες επωνυμες μαρκες και πολλες προσφορες.
επισης αγγλικο αλλα πιο street και urban wear.

ιταλικο site με επωνυμα αλλα με ρουχα περσινης σεζον η εξαμηνου. θα τυχει ομως να βρεις και καποια καινουργια ρουχα. επισης πολυ καλες τιμες και με αντικαταβολη.

επισης με αντικαταβολη και αν ειναι μαρκα που φορας.

εχω ψωνισει και απο αμερικη αλλα σε χρεωνουν στο τελωνειο. οποτε ψαξου σε αγγλικα sites.

OP
OP
K

klitiras

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
απο το ebay το αγγλικο εχει ψωνισει κανεις??  πληρωνουμε τελωνεια κ τετοια ?στην τιμε τον μεταφορικων -ειναι μεσα κ το courier?μας τα φερνουν σπιτι δηλαδη...?

ydroxoos^

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
17
Πόντοι
1
καποιο αξιπιστο σαιτ για αγορες σε νικε μηπως ξερει κανεις?εχω φαει ολο το ιντερνετ και γενικα διαβαζω οτι κυκλοφορουν πολλες μαιμουδες!!!αιρ μαξ θελω..αφθονια βεβαια στο διαδικτυο αλλα πολυ μαιμουδια

θάνατος

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
5
Πόντοι
6
Εσείς που ξέρετε πολλά κι ο νους σας κατεβάζει, για πείτε μια γνώμη: αυτα εδώ τα site είναι με μαϊμούδες; Γιατί έχουν καλές τιμές και μεγάλη ποικιλία.

www.pickshoesonline.com/]http://www.pickshoesonline.com/[/url]

[URL unfurl="true"]http://freeshippingnike.com/[/url]

Τα κοίταξα (κυρίως το πρώτο) και σκέφτομαι να κάνω καμιά αγορά αλλά δε ξέρω τη γνησιότητα τους. Αν κάποιος συνάδελφος γνωρίζει ας μου δώσει τα φώτα του πριν φάω καμία φόλα.

ευχαριστώ

Captain America

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6

tsizkeik

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
απολυτα σωστος ο captain america

μεχρι 100 usd δεν πληρωνεις τελωνειο παρα μονο 3 ευρω στο ταχυδρομειο αν σταλει με USPS, βεβαιως ολα τα μαγαζια μπορουν αν το ζητησεις να το ταχυδρομησουν και να μην χρησιμοποιησουν courier

Captain America

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
απολυτα σωστος ο captain america

μεχρι 100 usd δεν πληρωνεις τελωνειο παρα μονο 3 ευρω στο ταχυδρομειο αν σταλει με USPS, βεβαιως ολα τα μαγαζια μπορουν αν το ζητησεις να το ταχυδρομησουν και να μην χρησιμοποιησουν courier
Ασε την εχω πατησει με ρολοι και κατι xenon

ydroxoos^

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
17
Πόντοι
1
to θεμα ειναι ,αυτα τα νικε ειναι αυθεντικα η μαιμουδιες?γιατι πλαναται πολυ η ιδια απορια στο ιντερνετ και σε διαφορα σαιτ συζητησεων που εχω δει

icedog

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Like
7
Πόντοι
1
Για ενδυση υποδυση ποτε δεν παιρνω απο εξω , να ξεκαθαρισω οτι παιρνω κυριως αθλητικα ( nike adidas ) και δεν ξερω τι γινεται σε αλλες κατηγοριες . Μονο απο Ελλαδα και μονο αν μπορω να το αλλαξω σε καποιο φυσικο καταστημα ( αντε να θες 1 νουμερο μεγαλυτερο - τα κλαις τα λεφτα κατευθειαν). τα περισσοτερα ειναι στην ιδια τιμη ( αν ειναι γνησια ολα στην ευρωπη εχουν την ιδια τιμη) με εξαιρεση τις προσφορες αλλα δεν ψαχνω προσφορες . απλα εχω βρει καποιο που τα στελνει δωρεαν σε ολη την Ελλαδα και μου ερχονται αμεσα , δεν το λεω για να μην θεωρηθει διαφημιση ( το plus4u δεν ειναι παντως. μια φορα εκανα το λαθος και δεν την ξαναπαταω , σκατα εξυπηρετηση και δεν εχουν πουθενα να τα δοκιμασεις)
απο εξω παιρνω βιβλια , υπολογιστες , φωτογραφικες κτλ. ποτε κατι που μπορει να θελει αλλαγη. παντα απο επιβεβαιωμενα καταστηματα ( οχι απλα ενα email ) και μεσω paypal .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom