Νέα

Αγοραζω iphone 5 με σπασμενη lcd

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Dynamics
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
τυποι καλημερα!αγοραζω iphone 5  με σπασμενη οθονη πληροφοριες με π.μ ευχαριστω

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Τυπε εχω αυτο,σου κανει?Νομιζω επισκευαζεται...

Συνημμένα

• Plasma-Cutting-iPhone.jpg
    Plasma-Cutting-iPhone.jpg
    56,6 KB · Εμφανίσεις: 68

infernus

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
Μπορω να ρωτησω γιατι;

Τι γιατι ? ρωτας ? για να το παρει απο καποιον με 20 ευρω και να του βαλει αλλη οθονη που κοστιζει www.ebay.com/itm/Black-LCD-Display-Touch-Screen-Digitizer-Assembly-Replacement-for-iPhone-5S-New-/171382624676?hash=item27e73351a4:g:K6gAAOSwFMZWrGgu]http://www.ebay.com/itm/Black-LCD-Display-Touch-Screen-Digitizer-Assembly-Replacement-for-iPhone-5S-New-/171382624676?hash=item27e73351a4:g:K6gAAOSwFMZWrGgu [/URL] = 34.30 ευρω, και να το πουλησει 200+

OP
OP
Dynamics

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
Τι γιατι ? ρωτας ? για να το παρει απο καποιον με 20 ευρω και να του βαλει αλλη οθονη που κοστιζει www.ebay.com/itm/Black-LCD-Display-Touch-Screen-Digitizer-Assembly-Replacement-for-iPhone-5S-New-/171382624676?hash=item27e73351a4:g:K6gAAOSwFMZWrGgu]http://www.ebay.com/itm/Black-LCD-Display-Touch-Screen-Digitizer-Assembly-Replacement-for-iPhone-5S-New-/171382624676?hash=item27e73351a4:g:K6gAAOSwFMZWrGgu [/URL] = 34.30 ευρω, και να το πουλησει 200+
αρχικα δεν παιζει να παρει καποιος αιφον 5 με 20 ευρω ακομα και με κλειδωμενο icloud στην δικια μ περιπτωση το θελω γιατι ξερω να το φτιαξω και μου βγει ποιο οικονομικα απ οτι θα το παρω ετοιμο μιας και ουτε μ περισσευουν ουτε εχω σμαρτφον αυτη την στιγμη!

slk 55

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουν 2010
Κριτικές
32
Like
196
Πόντοι
2.007

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Ασε ρε συ. Αμα ρε μαστορα το ηθελες για σένα, ήθελες ενα 150αρι. Θες με σπασμενη οθονη, που θα ειχε παρει και digitizer. Να δωσεις δηλαδη 40ρι στα ανταλλακτικά, κανα 100αρι στο τηλέφωνο (και το πυροβολημένο που εβαλε ο φιλος παραπάνω, με 50ευρω ΔΕ το παιρνεις-ξυπνησαν αυτοι που τα χαριζαν). Βάλε λοιπον αλλα 20-30 και παρε xaiomi υπερτουμπανο.

OP
OP
Dynamics

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
γιατι σε καθε αγγελια τα γαματε ολα?Αναφορα θα δωσω στον καθενα τι το θελω και τι οχι?Εγω γνωση πανω στο θεμα και απο την στιγμη που ξερω να το φτιαξω το θελω σπασμενο για να μου βγει ποιο οικονομικο.. :jerking: :jerking:

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
528
Πόντοι
36
Ποσο το αγοράζεις μαν;

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Σορρυ κιόλας, αλλά:
1. Αν διάβασες τι σου γράφω παραπάνω και εξακολουθείς να διαφωνείς, σκατα γνώση έχεις. Στην καλύτερη, θα έχεις δει κανένα βίντεο στο youtube και δεν έχεις ιδέα για το συνολικο κόστος.
2. Δε γαμαμε καμία αγγελία, σχολιάζουμε κάτι κουτοπονηρους σαν και τη παρτη σου και ενημερώνουμε άλλα παιδιά που μπορεί να μη γνωρίζουν.

Αντε μπράβο γιατί πολλοί "έξυπνοι" μαζεύτηκαν.

OP
OP
Dynamics

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
Σορρυ κιόλας, αλλά:
1. Αν διάβασες τι σου γράφω παραπάνω και εξακολουθείς να διαφωνείς, σκατα γνώση έχεις. Στην καλύτερη, θα έχεις δει κανένα βίντεο στο youtube και δεν έχεις ιδέα για το συνολικο κόστος.
2. Δε γαμαμε καμία αγγελία, σχολιάζουμε κάτι κουτοπονηρους σαν και τη παρτη σου και ενημερώνουμε άλλα παιδιά που μπορεί να μη γνωρίζουν.

Αντε μπράβο γιατί πολλοί "έξυπνοι" μαζεύτηκαν.
αυτο λεω και εγω πολλοι εξυπνοι μαζευτηκαν...τι ενημερωση ακριβως κανεις?δεν ζηταω να μου το δωσουν τζαμπα...ουτε εβαλα καμια τιμη για να ξερεις ποσα δινω!Ουτε μαγαζι εχω ουτε ειμαι εμπορος...το τι γνωμη εχω πανω στα iphone η οχι ασε το ξερω εγω!Αντε κανε μας την χαρη τωρα... :vomit: :vomit:

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Ενημερωνουμε παιδια που εχουν σπασμενη οθονη πως μπορουν να την αντικαταστησουν πολυ οικονομικά. Κατανοητό; Δυσκολο;

Τις κουτοπονηριες εκει που σε παιρνει τυπε. Και αμα εχεις κακαλα, τη συζητηση για τιμες καντε την ανοιχτα. Να σε δω τοτε.

OP
OP
Dynamics

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
Ενημερωνουμε παιδια που εχουν σπασμενη οθονη πως μπορουν να την αντικαταστησουν πολυ οικονομικά. Κατανοητό; Δυσκολο;

Τις κουτοπονηριες εκει που σε παιρνει τυπε. Και αμα εχεις κακαλα, τη συζητηση για τιμες καντε την ανοιχτα. Να σε δω τοτε.
ε ωραια αφου εισαι ξερολας και τα ξερεις ολα...κανε ενα τοπικ που να βοηθας να αλλαξουν οθονες τυπε και μην πρηζεις μπαλες...τιμη θα δωσω σε οποιον εχει κινητο που ψαχνω εσυ τι σε νοιαζει αφου εχεις xiomi η οπως το λενε :gay: :gay:

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Εχασες ηδη τη ψυχραιμια σου. Λογικό ειναι. Δε χρειαζεται να ανοιχτει νεο νημα, αρκει καποιος να δει πως ειναι απλή επισκευη (αν τηρουνται καποιες προυποθεσεις) και τα περαιτερω υπάρχουν σε αφθονια στο ιντερνετ. Δεν εχω Xiaomi, εσυ κλαιγοσουν πως δεν ειχες smartphone και πως δεν εχεις χρηματα. Σαν.. γνωστης, μου κανει εντυπωση που δε την ξερεις την "xiomi η οπως το λενε".

Τυπακο, αν ηθελες κατι τοσο συγκεκριμένο πας στην πηγη, όχι στο bou. Αντι να κανεις μοκοκό, το συνεχιζεις κιολας..

OP
OP
Dynamics

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
Εχασες ηδη τη ψυχραιμια σου. Λογικό ειναι. Δε χρειαζεται να ανοιχτει νεο νημα, αρκει καποιος να δει πως ειναι απλή επισκευη (αν τηρουνται καποιες προυποθεσεις) και τα περαιτερω υπάρχουν σε αφθονια στο ιντερνετ. Δεν εχω Xiaomi, εσυ κλαιγοσουν πως δεν ειχες smartphone και πως δεν εχεις χρηματα. Σαν.. γνωστης, μου κανει εντυπωση που δε την ξερεις την "xiomi η οπως το λενε".

Τυπακο, αν ηθελες κατι τοσο συγκεκριμένο πας στην πηγη, όχι στο bou. Αντι να κανεις μοκοκό, το συνεχιζεις κιολας..
τυπε αγγελια εχω βαλει και σε ινσομνια κτλ ποια ψυχραιμια ανθρωπε μου?κινητο ψαχνω δεν ψαχνω τανα για να γαμησω!Δεν κλαιγομαι ρε κουβαρντα ειπα οτι ξεμεινα απο σμαρτφον και μιας και πιανουν τα χερια μου ψαχνω με σπασμενη οθονη για να μου βγει ποιο οικονομικα...τωρα αν εσυ δεν καταλαβενεις δεν μπορω να κανω κατι γιαυτο..μοκο γιατι ακριβως να κανω?να μην σου κανει εντυπωση για το xiomi γνωστη τησ τεχνολογιας..
αρκετα ασχοληθηκα μαζι σου τυπε..καλο σου βραδυ

giogiogr

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα,

Προσπαθησα να σου στειλω π.μ αλλα μου εμφανιζει σφαλμα. Γιατι παιδια δεν μπορω να στειλω π.μ... ?

Εχω ενα Ιphone 5s 32GB ασπρο(μπροστα)-χρυσο(πισω) σε καλη κατασταση. Σπασμενη οθονη δεν εχει αλλα την σπας εσυ αν θες.

Επειδη το ειχα βρει κατω στο δρομο πριν 1,5 χρονο δεν το χρησιμοποιησα τελικα γιατι ειναι κλειδωμενο στο cloud και θελει καποιος ειδικος να το ξεκλειδωσει(εγω δεν ηξερα).

Οποτε μου εχει μεινει στο συρταρι αχρησιμοποιειτο. Εχω αγορασει και τον αυθεντικο φορτιστη.

Εχω και φωτογραφιες να δεις αν θες.

Αν σε ενδιαφερει στειλε μου π.μ με ποσα χρηματα το θες

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Και κουβαρντας και ξερόλας! Εκανα high score σημερα! Το insomnia εσωσε την παρτιδα, lol! Παλικαρακο μου σε πηραν πρεφα, τα υπολοιπα ειναι αλλα λογια να αγαπιόμαστε.
Καλο βραδυ και σε σενα και καλά κερδη!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom