Νέα

Αγοραζω iphone 5 με σπασμενη lcd

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Dynamics
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ksekolofotias

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα,

Εχω ενα iphone 5s 32GB ασπρο(μπροστα)-χρυσο(πισω) σε καλη κατασταση. Σπασμενη οθονη δεν εχει αλλα την σπας εσυ αν θες.

Επειδη το ειχα βρει κατω στο δρομο πριν 1,5 χρονο δεν το χρησιμοποιησα τελικα γιατι ειναι κλειδωμενο στο icloud και θελει καποιος ειδικος να το ξεκλειδωσει(εγω δεν ηξερα).

Οποτε μου εχει μεινει στο συρταρι αχρησιμοποιειτο. Εχω αγορασει και τον αυθεντικο φορτιστη.

Αν σε ενδιαφερει στειλε μου ποσα χρηματα το θες.

ksekolofotias

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα,

Εχω ενα iphone 5s 32GB ασπρο(μπροστα)-χρυσο(πισω) σε καλη κατασταση. Σπασμενη οθονη δεν εχει αλλα την σπας εσυ αν θες.

Επειδη το ειχα βρει κατω στο δρομο πριν 1,5 χρονο δεν το χρησιμοποιησα τελικα γιατι ειναι κλειδωμενο στο icloud και θελει καποιος ειδικος να το ξεκλειδωσει(εγω δεν ηξερα).

Οποτε μου εχει μεινει στο συρταρι αχρησιμοποιειτο. Εχω αγορασει και τον αυθεντικο φορτιστη.

Συγνωμη παιδια για το διπλο μηνυμα, νομιζα οτι μου ειχε μπλοκαρει ο λογαριασμος και δεν μπορουσα να στειλω μηνυμα και εφτιαξα καινουργιο.. :jerking:

Ξερετε γιατι δεν μπορω να στειλω PM ?

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Σπασμενη οθονη δεν εχει αλλα την σπας εσυ αν θες.

king-033.gif

lakis mamoulakis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.059
Πόντοι
1.796
Παικτες που ειναι το προβλημα ακριβως;

Ο,τι και να θελει να κανει το κινητο, καλο θα ειναι και ο πωλητης να κανει μια ερευνα αγορας πριν του το πουλησει.

Τι νοημα εχουν οι θεωριες συνωμοσιας;

Ειναι του καθενος ευθυνη να μην πιανεται κοροιδο.

OP
OP
Dynamics

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
Παικτες που ειναι το προβλημα ακριβως;

Ο,τι και να θελει να κανει το κινητο, καλο θα ειναι και ο πωλητης να κανει μια ερευνα αγορας πριν του το πουλησει.

Τι νοημα εχουν οι θεωριες συνωμοσιας;

Ειναι του καθενος ευθυνη να μην πιανεται κοροιδο.
τυπε δεν ασχολουμε αλλο με το παληκαρι σιγουρα εχει καποιο θεμα δεν ξερω ομως τι...εδω γραφει οτι με πηραν πρεφα αλλα δεν εχω καταλαβει σε τι με πηραν πρεφα? :uglystupid: :uglystupid:

OP
OP
Dynamics

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
Καλησπερα,

φιλε μου στειλε μνμ στον gate σιγουρα θα ξερει να ξεκλειδωνει icloud τοσο γνωστης που ειναι...Επισης ενημερωσε τον τι συνδεση να κανει για ιντερνετ ξερει αυτος :orchestra: :wanker:  :gay:

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
... Εγω γνωση πανω στο θεμα...
και πιανουν τα χερια μου
Κατά τα λεγόμενά σου, ο γνώστης είσαι εσύ αγαπητέ. Επίσης..

αρκετα ασχοληθηκα μαζι σου τυπε..

Ασχολείσαι ακόμη όμως. Μέχρι και τις αναρτήσεις μου, ακόμη και παλιές, διάβασες. Χαίρομαι. Θα έμαθες τουλάχιστον και κάτι από τον χρόνο που ξοδεψες.

OP
OP
Dynamics

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
Κατά τα λεγόμενά σου, ο γνώστης είσαι εσύ αγαπητέ. Επίσης..

Ασχολείσαι ακόμη όμως. Μέχρι και τις αναρτήσεις μου, ακόμη και παλιές, διάβασες. Χαίρομαι. Θα έμαθες τουλάχιστον και κάτι από τον χρόνο που ξοδεψες.
γνωστης περι αιφον ειμαι κ πιανουν τα χερια μου..εσυ ξερεις τα παντα τυπε τι το θελω το κιν τι θα το κανω ειμαι απατεωνας κτλ..δεν ασχολουμε τυπακο μαζι σ απλα φροντισα  να ξερω με τι ατομο εχω να κανω..βλεπεις εγω ειμαι ο ασχετος π εβαλα εδω αγγελια και οχι εσυ που εβαλες για το τι ιντερνετ πρεπει να βαλεις στο χωριο σου "τυπακο" οσο για τον μυστη τον βοηθησα μηπως και του το ξεκλ το τηλ με της γνωσεις που εχεις :rockon: :rockon: καλα να περνας τυπε :dancing:

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Δηλαδη γραφεις πως δε σπαταλας αλλο χρόνο, μετα μπαινεις για να μαθεις για εμενα (επειδη δε θελεις να σπαταλησεις αλλο χρόνο) και μου απαντας λέγοντας πως θελεις να ξερεις σε ποιον απαντας (και φυσικά απαντας επειδη δε θελεις να σπαταλας το χρονο σου). Λογικο.

Όπως λέει ο τίτλος, ψάχνω την καλύτερη επιλογη για mobile internet σε υπολογιστή. Το θέλω για το χωριό. Δεν βολευει το tethering απο το κινητό. Εχω δει πως το πιο οικονομικό ειναι της wind 15ευρω τα 5GB. Ξερει κανεις κατι καλύτερο; Παιζουν προσφορες σε αυτά;

Ειναι πολυ απαιτητικο τεχνολογικά να γνωριζω όλες τις τρεχουσες προσφορές που εχουν παρει συνδρομητές. Πώς να τα βγάλω πέρα ρε συ;; Τεσπά, πουθενα δεν εγραψα πως ειμαι γνωστης. Οπως ειπα παραπάνω, φροντιζες να το διαλαλεις μόνον εσυ. Και απο διαβασμα καλα τα πας λοιπον... Διαβασε και καμια αλλη αναρτηση μπας και σου μεινει τιποτα απο αυτη την ιστορια. Απατεωνα δεν ειπα κανένα, ουτε ασχετο, κουτοπόνηρο ναι, κατι που φυσικά αληθευει, όσο και αν προσπαθεις να το καλύψεις με ανουσιες επιθεσεις. Αναμενόμενο ειναι να επιτιθεσαι επι προσωπικου πλεον. Τα ιδια σου τα γραφομενα σε δινουν.
Τωρα πραγματικα γραψε ό,τι θελεις για να σωσεις ό,τι σωζεται. Δε σου δινω αλλο χρονο.

OP
OP
Dynamics

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
Δηλαδη γραφεις πως δε σπαταλας αλλο χρόνο, μετα μπαινεις για να μαθεις για εμενα (επειδη δε θελεις να σπαταλησεις αλλο χρόνο) και μου απαντας λέγοντας πως θελεις να ξερεις σε ποιον απαντας (και φυσικά απαντας επειδη δε θελεις να σπαταλας το χρονο σου). Λογικο.

Ειναι πολυ απαιτητικο τεχνολογικά να γνωριζω όλες τις τρεχουσες προσφορές που εχουν παρει συνδρομητές. Πώς να τα βγάλω πέρα ρε συ;; Τεσπά, πουθενα δεν εγραψα πως ειμαι γνωστης. Οπως ειπα παραπάνω, φροντιζες να το διαλαλεις μόνον εσυ. Και απο διαβασμα καλα τα πας λοιπον... Διαβασε και καμια αλλη αναρτηση μπας και σου μεινει τιποτα απο αυτη την ιστορια. Απατεωνα δεν ειπα κανένα, ουτε ασχετο, κουτοπόνηρο ναι, κατι που φυσικά αληθευει, όσο και αν προσπαθεις να το καλύψεις με ανουσιες επιθεσεις. Αναμενόμενο ειναι να επιτιθεσαι επι προσωπικου πλεον. Τα ιδια σου τα γραφομενα σε δινουν.
Τωρα πραγματικα γραψε ό,τι θελεις για να σωσεις ό,τι σωζεται. Δε σου δινω αλλο χρονο.
τι επιθεση επι προσωπικου?μαν εισαι καλα η τα εχεις χαμενα?ουτε που σε ξερω ουτε που θα σε μαθω..τι ακριβως να σωσω?και απο τι?τα χωνεις τοση ωρα - μερες σε εμενα ποθ ψαχνω κινητο με σπασμενη οθονη για να το κανω οτι γουσταρω στην τελικη και στον αλλον που πουλαει icloud lock και οπως λεει το βρηκε στο δρομο αν δεν κανω λαθος και μου το πουλαει κιολας εκανες μοκο...Επισης μου ειπες οτι και καλα ψαχνω κινητο στο μπου ενω θα επρεπε να παω εκει που τα πουλανε αν καταλαβα καλα οπως το ειπες...ενω εσυ και πουλαγες κινητο εδω και εψαχνες για ιντερνετ στικ στο χωριο σου..δλδ εγω ειμαι μαλακας που ψαχνω εδω ενω εσυ δεν εισαι?με τον τροπο σου με ειπες απατεωνα φιλε...και οτι θα βγαλω λεφτα και θα τα πουλησω 200 και κατι τετοια εσυ δεν τα εγραφες?Τεσπα μια αγγελια εβαλα και δεν ξερω γιατι τα γαμας στο ειπε και ο αλλος μυστης..Εκτος αν εχεις μαγαζι και σου κοβω την δουλεια..Τεσπα απαντησε οτι θες αυτη την φορα τελος η συζ αγγελια ειναι εδω οχι τσατ αν εχεις καποιο αλλο προβλημα στειλε μου σε π.μ γιατι το καταντησαμε σιριαλ αλαν πουλιδο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom