You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αγοραζω iphone 5 με σπασμενη lcd
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Dynamics
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 29
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
lakis mamoulakis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.059
- Πόντοι
- 1.796
τυποι καλημερα!αγοραζω iphone 5 με σπασμενη οθονη πληροφοριες με π.μ ευχαριστω
Μπορω να ρωτησω γιατι;
Μπορω να ρωτησω γιατι;
Τι γιατι ? ρωτας ? για να το παρει απο καποιον με 20 ευρω και να του βαλει αλλη οθονη που κοστιζει www.ebay.com/itm/Black-LCD-Display-Touch-Screen-Digitizer-Assembly-Replacement-for-iPhone-5S-New-/171382624676?hash=item27e73351a4:g:K6gAAOSwFMZWrGgu]http://www.ebay.com/itm/Black-LCD-Display-Touch-Screen-Digitizer-Assembly-Replacement-for-iPhone-5S-New-/171382624676?hash=item27e73351a4:g:K6gAAOSwFMZWrGgu [/URL] = 34.30 ευρω, και να το πουλησει 200+
Dynamics
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 141
- Πόντοι
- 16
τυπε ειναι πενα μου κανειΤυπε εχω αυτο,σου κανει?Νομιζω επισκευαζεται...
Dynamics
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 141
- Πόντοι
- 16
αρχικα δεν παιζει να παρει καποιος αιφον 5 με 20 ευρω ακομα και με κλειδωμενο icloud στην δικια μ περιπτωση το θελω γιατι ξερω να το φτιαξω και μου βγει ποιο οικονομικα απ οτι θα το παρω ετοιμο μιας και ουτε μ περισσευουν ουτε εχω σμαρτφον αυτη την στιγμη!Τι γιατι ? ρωτας ? για να το παρει απο καποιον με 20 ευρω και να του βαλει αλλη οθονη που κοστιζει www.ebay.com/itm/Black-LCD-Display-Touch-Screen-Digitizer-Assembly-Replacement-for-iPhone-5S-New-/171382624676?hash=item27e73351a4:g:K6gAAOSwFMZWrGgu]http://www.ebay.com/itm/Black-LCD-Display-Touch-Screen-Digitizer-Assembly-Replacement-for-iPhone-5S-New-/171382624676?hash=item27e73351a4:g:K6gAAOSwFMZWrGgu [/URL] = 34.30 ευρω, και να το πουλησει 200+
slk 55
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 196
- Πόντοι
- 2.007
ετσι ακριβωςΤι γιατι ? ρωτας ? για να το παρει απο καποιον με 20 ευρω και να του βαλει αλλη οθονη που κοστιζει www.ebay.com/itm/Black-LCD-Display-Touch-Screen-Digitizer-Assembly-Replacement-for-iPhone-5S-New-/171382624676?hash=item27e73351a4:g:K6gAAOSwFMZWrGgu]http://www.ebay.com/itm/Black-LCD-Display-Touch-Screen-Digitizer-Assembly-Replacement-for-iPhone-5S-New-/171382624676?hash=item27e73351a4:g:K6gAAOSwFMZWrGgu [/URL] = 34.30 ευρω, και να το πουλησει 200+
Gatekeeper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2015
- Like
- 1.780
- Πόντοι
- 216
Ασε ρε συ. Αμα ρε μαστορα το ηθελες για σένα, ήθελες ενα 150αρι. Θες με σπασμενη οθονη, που θα ειχε παρει και digitizer. Να δωσεις δηλαδη 40ρι στα ανταλλακτικά, κανα 100αρι στο τηλέφωνο (και το πυροβολημένο που εβαλε ο φιλος παραπάνω, με 50ευρω ΔΕ το παιρνεις-ξυπνησαν αυτοι που τα χαριζαν). Βάλε λοιπον αλλα 20-30 και παρε xaiomi υπερτουμπανο.
kokobikos30
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 528
- Πόντοι
- 36
Ποσο το αγοράζεις μαν;
Gatekeeper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2015
- Like
- 1.780
- Πόντοι
- 216
Σορρυ κιόλας, αλλά:
1. Αν διάβασες τι σου γράφω παραπάνω και εξακολουθείς να διαφωνείς, σκατα γνώση έχεις. Στην καλύτερη, θα έχεις δει κανένα βίντεο στο youtube και δεν έχεις ιδέα για το συνολικο κόστος.
2. Δε γαμαμε καμία αγγελία, σχολιάζουμε κάτι κουτοπονηρους σαν και τη παρτη σου και ενημερώνουμε άλλα παιδιά που μπορεί να μη γνωρίζουν.
Αντε μπράβο γιατί πολλοί "έξυπνοι" μαζεύτηκαν.
1. Αν διάβασες τι σου γράφω παραπάνω και εξακολουθείς να διαφωνείς, σκατα γνώση έχεις. Στην καλύτερη, θα έχεις δει κανένα βίντεο στο youtube και δεν έχεις ιδέα για το συνολικο κόστος.
2. Δε γαμαμε καμία αγγελία, σχολιάζουμε κάτι κουτοπονηρους σαν και τη παρτη σου και ενημερώνουμε άλλα παιδιά που μπορεί να μη γνωρίζουν.
Dynamics
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 141
- Πόντοι
- 16
αυτο λεω και εγω πολλοι εξυπνοι μαζευτηκαν...τι ενημερωση ακριβως κανεις?δεν ζηταω να μου το δωσουν τζαμπα...ουτε εβαλα καμια τιμη για να ξερεις ποσα δινω!Ουτε μαγαζι εχω ουτε ειμαι εμπορος...το τι γνωμη εχω πανω στα iphone η οχι ασε το ξερω εγω!Αντε κανε μας την χαρη τωρα...Σορρυ κιόλας, αλλά:
Dynamics
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 141
- Πόντοι
- 16
αν εχεις στειλε μ μνμ ευχαριστωΠοσο το αγοράζεις μαν;
Gatekeeper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2015
- Like
- 1.780
- Πόντοι
- 216
Ενημερωνουμε παιδια που εχουν σπασμενη οθονη πως μπορουν να την αντικαταστησουν πολυ οικονομικά. Κατανοητό; Δυσκολο;
Τις κουτοπονηριες εκει που σε παιρνει τυπε. Και αμα εχεις κακαλα, τη συζητηση για τιμες καντε την ανοιχτα. Να σε δω τοτε.
Τις κουτοπονηριες εκει που σε παιρνει τυπε. Και αμα εχεις κακαλα, τη συζητηση για τιμες καντε την ανοιχτα. Να σε δω τοτε.
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.703
- Πόντοι
- 3.656
Τυπε εχω αυτο,σου κανει?Νομιζω επισκευαζεται...
τυπε με ενα πανακι αμα το καθαρισεις θα γινει καινουριο
Dynamics
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 141
- Πόντοι
- 16
ε ωραια αφου εισαι ξερολας και τα ξερεις ολα...κανε ενα τοπικ που να βοηθας να αλλαξουν οθονες τυπε και μην πρηζεις μπαλες...τιμη θα δωσω σε οποιον εχει κινητο που ψαχνω εσυ τι σε νοιαζει αφου εχεις xiomi η οπως το λενεΕνημερωνουμε παιδια που εχουν σπασμενη οθονη πως μπορουν να την αντικαταστησουν πολυ οικονομικά. Κατανοητό; Δυσκολο;
Gatekeeper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2015
- Like
- 1.780
- Πόντοι
- 216
Εχασες ηδη τη ψυχραιμια σου. Λογικό ειναι. Δε χρειαζεται να ανοιχτει νεο νημα, αρκει καποιος να δει πως ειναι απλή επισκευη (αν τηρουνται καποιες προυποθεσεις) και τα περαιτερω υπάρχουν σε αφθονια στο ιντερνετ. Δεν εχω Xiaomi, εσυ κλαιγοσουν πως δεν ειχες smartphone και πως δεν εχεις χρηματα. Σαν.. γνωστης, μου κανει εντυπωση που δε την ξερεις την "xiomi η οπως το λενε".
Τυπακο, αν ηθελες κατι τοσο συγκεκριμένο πας στην πηγη, όχι στο bou. Αντι να κανεις μοκοκό, το συνεχιζεις κιολας..
Τυπακο, αν ηθελες κατι τοσο συγκεκριμένο πας στην πηγη, όχι στο bou. Αντι να κανεις μοκοκό, το συνεχιζεις κιολας..
Dynamics
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 141
- Πόντοι
- 16
τυπε αγγελια εχω βαλει και σε ινσομνια κτλ ποια ψυχραιμια ανθρωπε μου?κινητο ψαχνω δεν ψαχνω τανα για να γαμησω!Δεν κλαιγομαι ρε κουβαρντα ειπα οτι ξεμεινα απο σμαρτφον και μιας και πιανουν τα χερια μου ψαχνω με σπασμενη οθονη για να μου βγει ποιο οικονομικα...τωρα αν εσυ δεν καταλαβενεις δεν μπορω να κανω κατι γιαυτο..μοκο γιατι ακριβως να κανω?να μην σου κανει εντυπωση για το xiomi γνωστη τησ τεχνολογιας..Εχασες ηδη τη ψυχραιμια σου. Λογικό ειναι. Δε χρειαζεται να ανοιχτει νεο νημα, αρκει καποιος να δει πως ειναι απλή επισκευη (αν τηρουνται καποιες προυποθεσεις) και τα περαιτερω υπάρχουν σε αφθονια στο ιντερνετ. Δεν εχω Xiaomi, εσυ κλαιγοσουν πως δεν ειχες smartphone και πως δεν εχεις χρηματα. Σαν.. γνωστης, μου κανει εντυπωση που δε την ξερεις την "xiomi η οπως το λενε".
αρκετα ασχοληθηκα μαζι σου τυπε..καλο σου βραδυ
Καλησπερα,
Προσπαθησα να σου στειλω π.μ αλλα μου εμφανιζει σφαλμα. Γιατι παιδια δεν μπορω να στειλω π.μ... ?
Εχω ενα Ιphone 5s 32GB ασπρο(μπροστα)-χρυσο(πισω) σε καλη κατασταση. Σπασμενη οθονη δεν εχει αλλα την σπας εσυ αν θες.
Επειδη το ειχα βρει κατω στο δρομο πριν 1,5 χρονο δεν το χρησιμοποιησα τελικα γιατι ειναι κλειδωμενο στο cloud και θελει καποιος ειδικος να το ξεκλειδωσει(εγω δεν ηξερα).
Οποτε μου εχει μεινει στο συρταρι αχρησιμοποιειτο. Εχω αγορασει και τον αυθεντικο φορτιστη.
Εχω και φωτογραφιες να δεις αν θες.
Αν σε ενδιαφερει στειλε μου π.μ με ποσα χρηματα το θες
Προσπαθησα να σου στειλω π.μ αλλα μου εμφανιζει σφαλμα. Γιατι παιδια δεν μπορω να στειλω π.μ... ?
Εχω ενα Ιphone 5s 32GB ασπρο(μπροστα)-χρυσο(πισω) σε καλη κατασταση. Σπασμενη οθονη δεν εχει αλλα την σπας εσυ αν θες.
Επειδη το ειχα βρει κατω στο δρομο πριν 1,5 χρονο δεν το χρησιμοποιησα τελικα γιατι ειναι κλειδωμενο στο cloud και θελει καποιος ειδικος να το ξεκλειδωσει(εγω δεν ηξερα).
Οποτε μου εχει μεινει στο συρταρι αχρησιμοποιειτο. Εχω αγορασει και τον αυθεντικο φορτιστη.
Εχω και φωτογραφιες να δεις αν θες.
Αν σε ενδιαφερει στειλε μου π.μ με ποσα χρηματα το θες
Gatekeeper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2015
- Like
- 1.780
- Πόντοι
- 216
Και κουβαρντας και ξερόλας! Εκανα high score σημερα! Το insomnia εσωσε την παρτιδα, lol! Παλικαρακο μου σε πηραν πρεφα, τα υπολοιπα ειναι αλλα λογια να αγαπιόμαστε.
Καλο βραδυ και σε σενα και καλά κερδη!
Καλο βραδυ και σε σενα και καλά κερδη!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 10K