lastpontian
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 11
για τη συμπληρωση του αφορολογητου οτι προαιρήστε. Μένω φραπεδονίκη
εχω οτι δαπανες θες ετοιμες σε πακετα των 2.500€ των 3.500€ και των 5.000€ μετρημενες σε φακελο και με το χαρτακι του απεξω!!!!
Αντι να αγοράσεις αποδείξεις μπορείς να κρατήσεις τα λεφτά σου και να πάς σε ενα καλο λογιστή οπου θα σου τις δώσει απο κάποιο αλλο που του περισσευουν. Εκτός αν έχεις κάνει χοντρή μπάζα οπότε σε βλέπω ...... η εφορία
Για την περίπτωση που υποβάλεις την δήλωση σου ηλεκτρονικά μέσο του taxisnet αυτό ισχύει, εάν στέλνεις την δήλωση σου παραδοσιακά με τον προπληρωμένο φάκελο του ταχυδρομείου πρέπει να αποστείλεις και τις αποδείξεις μαζί.
Οι περισσοτεροι λογιστες αυτο κανουν, της κρατανε απο αυτους που περισσευουν και της βαζουν σε αυτους που τους λειπουνε
Σωστα ναιΓια την περίπτωση που υποβάλεις την δήλωση σου ηλεκτρονικά μέσο του taxisnet αυτό ισχύει, εάν στέλνεις την δήλωση σου παραδοσιακά με τον προπληρωμένο φάκελο του ταχυδρομείου πρέπει να αποστείλεις και τις αποδείξεις μαζί.
Σύνολο αποδείξεων για τον άγαμο στον κωδικό 049 του εντύπου Ε1 max είναι 15.000€Σωστα ναι
οι λογιστες κανουν και το αλλο ομως απο αυτους που περισσευουν της κρατανε και της βαζουνε σε αυτον που του λειπουνε
Το 10% του εισοδήματος βαζουμε στις αποδείξεις μέχρι 30.000 απο κει και πάνω θέλει το 30%Σύνολο αποδείξεων για τον άγαμο στον κωδικό 049 του εντύπου Ε1 max είναι 15.000€
Για το έγγαμο max 30.000€
Δεν νομίζω να περισσεύουνε πολλές αποδείξεις για να κάνουν με αυτές αλλαξωκωλιές
Oλοι θέλουνε το μέγιστο της φοροαπαλλαγής
Ειναι και κατηγοριες που θελουνε πολυ λιγοτερες αποδειξης, π.χ ο πατερας μου ειναι αγροτης συνταξιουχος αυτος θελη καπου στις 2500-3000 τις υπολοιπες την παιρνω εγωΣύνολο αποδείξεων για τον άγαμο στον κωδικό 049 του εντύπου Ε1 max είναι 15.000€
Για το έγγαμο max 30.000€
Δεν νομίζω να περισσεύουνε πολλές αποδείξεις για να κάνουν με αυτές αλλαξωκωλιές
Oλοι θέλουνε το μέγιστο της φοροαπαλλαγής