Νέα

Aγορά ποδηλάτου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pefotismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pefotismenos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Χαιρετε,σκεφτομαι να αγορασω ποδηλατο το οποιο θα το χρησιμοποιω για μικρες αποστασεις εντος του δημου που μενω.Προσανατολιζομαι σε κατι καλο αλλα οχι ακριβο,αλλα επειδη δεν εχω ιδεα απο τιμες,μαρκες κ.τ.λ ρωταεω μηπως μπορει να βοηθησει κανεις.Επισης σκεφτομαι να το αφηνω κλειδωμενο σε χωρο του μετρο πιστευετε ειναι πολυ επιφοβο να το κλεψουνε?

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Χαιρετε,σκεφτομαι να αγορασω ποδηλατο το οποιο θα το χρησιμοποιω για μικρες αποστασεις εντος του δημου που μενω.Προσανατολιζομαι σε κατι καλο αλλα οχι ακριβο,αλλα επειδη δεν εχω ιδεα απο τιμες,μαρκες κ.τ.λ ρωταεω μηπως μπορει να βοηθησει κανεις.Επισης σκεφτομαι να το αφηνω κλειδωμενο σε χωρο του μετρο πιστευετε ειναι πολυ επιφοβο να το κλεψουνε?
τι χρήση θα κάνεις ακριβώς? σε τι δρόμους θα κινήσε? πόσα έχεις να διαθέσεις περίπου?

PEOKLHS

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
0
Χα χα,αυτη ειναι η δουλεια μου,αν μπορεις να διαθεσεις ενα ποσο περιπου στα 250-300 Euro,παιρνεις κατι αξιοπιστο(μακρια βεβαια απο Praktiker-Makro,κ.α).Προτιμησε κατι σε ποδηλατο πολης(city-bike),και παρε κατι αναλογα με το υψος σου.Οσο για το κλειδωμα,θα παρεις κλειδαρια-πεταλο(κατι αντιστοιχο με της μηχανης,αλλα με βαση για να μπαινει σε ποδηλατο).Οτιδηποτεαλλες πληροφοριες(και service)στη διαθεση σου...

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Χα χα,αυτη ειναι η δουλεια μου,αν μπορεις να διαθεσεις ενα ποσο περιπου στα 250-300 Euro,παιρνεις κατι αξιοπιστο(μακρια βεβαια απο Praktiker-Makro,κ.α).Προτιμησε κατι σε ποδηλατο πολης(city-bike),και παρε κατι αναλογα με το υψος σου.Οσο για το κλειδωμα,θα παρεις κλειδαρια-πεταλο(κατι αντιστοιχο με της μηχανης,αλλα με βαση για να μπαινει σε ποδηλατο).Οτιδηποτεαλλες πληροφοριες(και service)στη διαθεση σου...
τι εταιρείες φέρνεις?

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Γιατι ο καθενας γραφει μαλακιες οτι του κατεβει. τραβα παρε ενα και χεσε μας. :jerking: :jerking:

PEOKLHS

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
0
IDEAL-CROSS-FIDUSA(Ελληνικης κατασκευης,χειροποιητα).

PEOKLHS

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
0
Παιρνεις και"IDEAL"με 550-600 Euro,αλλα δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο.Αν διαθεσεις ενα ποσο γυρο στα 800 Εuro,παιρνεις κατι αρκετα καλο.

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Παιρνεις και"IDEAL"με 550-600 Euro,αλλα δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο.Αν διαθεσεις ενα ποσο γυρο στα 800 Εuro,παιρνεις κατι αρκετα καλο.
to ideal το ξέρω δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά από πολλούς χαρακτηρίζεται ως "ζώο". είχα τσεκάρει ένα specialized στα 750 αλλά εκείνη την εποχή δεν τα είχα δυστυχώς...

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Συγνώμη αλλά μιλάτε για 700-800€ για ένα ποδήλατο ?

Να πληρώσεις για να κάνεις πετάλι ?
να σου βγαίνει η γλώσσα στις ανηφόρες ?
να παρακαλάς να πιάσουν τα φρένα στις κατηφόρες ?
να μην μπορείς να πας τη γκόμενα βόλτα ?
να είσαι στο έλεος του κάθε τετράτροχου ζώου ?

εγώ πούλησα το XR 125 με 25000χλμ  μόνο 1000€ ...

χέσε το ποδήλατο ρε φίλε ...

μπορεί να φύγει και η σέλα και να πάθεις κανά ατύχημα ...

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Συγνώμη αλλά μιλάτε για 700-800€ για ένα ποδήλατο ?

Να πληρώσεις για να κάνεις πετάλι ?
να σου βγαίνει η γλώσσα στις ανηφόρες ?
να παρακαλάς να πιάσουν τα φρένα στις κατηφόρες ?
να μην μπορείς να πας τη γκόμενα βόλτα ?
να είσαι στο έλεος του κάθε τετράτροχου ζώου ?

εγώ πούλησα το XR 125 με 25000χλμ  μόνο 1000€ ...

χέσε το ποδήλατο ρε φίλε ...

μπορεί να φύγει και η σέλα και να πάθεις κανά ατύχημα ...
ποδήλατο κάνεις για σένα, για γυμναστική, βόλτα κτλ. δεν το κάνεις για την "γκόμενα" ή μάλλον αυτή θα επωφεληθεί από το γυμνασμένο σώμα σου...

PEOKLHS

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
0
Οσο αφορα το τελευταιο κομματι(που αφορα την οδηγικη συμπεριφορα)εχεις δικιο.Επειδη ανηκω σε ποδηλατικο συλλογο και καθε μερα η προπονηση μας γινεται σε δημοσιο δρομο,συχνα βλεπουμε τι μαλακια δερνει τον νεοελληνα(και κυριως την ελλεεινιδα)στο τιμονι.Κατα τα αλλα,ειναι φοβερη ασκηση,με εναλλαγες στα τοπια,και χωρις να καταπονεις το σωμα οπως στο τρεξιμο...

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Οσο αφορα το τελευταιο κομματι(που αφορα την οδηγικη συμπεριφορα)εχεις δικιο.Επειδη ανηκω σε ποδηλατικο συλλογο και καθε μερα η προπονηση μας γινεται σε δημοσιο δρομο,συχνα βλεπουμε τι μαλακια δερνει τον νεοελληνα(και κυριως την ελλεεινιδα)στο τιμονι.Κατα τα αλλα,ειναι φοβερη ασκηση,με εναλλαγες στα τοπια,και χωρις να καταπονεις το σωμα οπως στο τρεξιμο...
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

OP
OP
P

pefotismenos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Για δρομους πολης το θελω.Αλλα δε θελω να ειναι κατι που να χτυπαει να μη μουτο βουτηξουνε

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
ξέρω για 200 ευρώ. αλλά είναι βαρύ, σιδερένιος σκελετος, μάρκα δεν θυμάμαι.έχει τέτοια στην αγορά (λίγα μεν) κι όταν λέω αγορά εννοώ σε ποδηλατάδικα όχι σε σουπερ μαρκετ.

OP
OP
P

pefotismenos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
3
Πόντοι
1
ξέρω για 200 ευρώ. αλλά είναι βαρύ, σιδερένιος σκελετος, μάρκα δεν θυμάμαι.έχει τέτοια στην αγορά (λίγα μεν) κι όταν λέω αγορά εννοώ σε ποδηλατάδικα όχι σε σουπερ μαρκετ.

Δε με νοιαζει η μοστρα ουτε το brand name,αρκει ναι ειναι αξιοπιστο και κανονικο στην εμφανιση.Επισης οχι αυτο που τα χερουλια ειναι σαν κριαρι και εχει πολυ λεπτες ροδες. :)

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Δε με νοιαζει η μοστρα ουτε το brand name,αρκει ναι ειναι αξιοπιστο και κανονικο στην εμφανιση.Επισης οχι αυτο που τα χερουλια ειναι σαν κριαρι και εχει πολυ λεπτες ροδες. :)
με τέτοια χρήματα δεν παίρνεις κάτι τέτοιο. αθήνα μένεις? για να σου πω ποδηλατάδες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom