Νέα

Aγορά ποδηλάτου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pefotismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.945
Πόντοι
606
Επισης οχι αυτο που τα χερουλια ειναι σαν κριαρι και εχει πολυ λεπτες ροδες. :)
ρε φιλε,γιατι το κουραζεις?Αφου δεν εχεις σχεση με το ποδηλατο...Παρε ενα ποδηλατακι mountain να κανεις τη δουλεια σου και δεν θα'χεις προβλημα...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Χαιρετε,σκεφτομαι να αγορασω ποδηλατο το οποιο θα το χρησιμοποιω για μικρες αποστασεις εντος του δημου που μενω.Προσανατολιζομαι σε κατι καλο αλλα οχι ακριβο,αλλα επειδη δεν εχω ιδεα απο τιμες,μαρκες κ.τ.λ ρωταεω μηπως μπορει να βοηθησει κανεις.Επισης σκεφτομαι να το αφηνω κλειδωμενο σε χωρο του μετρο πιστευετε ειναι πολυ επιφοβο να το κλεψουνε?

Kυριε Παπανδρεου,κι εσεις στο bourdela; :grin:

OP
OP
P

pefotismenos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
3
Πόντοι
1
ρε φιλε,γιατι το κουραζεις?Αφου δεν εχεις σχεση με το ποδηλατο...Παρε ενα ποδηλατακι mountain να κανεις τη δουλεια σου και δεν θα'χεις προβλημα...

Το παραδεχομαι οτι δεν εχω σχεση με ποδηλατο.Αθηνα μενω Β.Π και θα με βολευε γιατι μπορει καποιος να κινηθει ψιλοανετα εδω.

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Οσο αφορα το τελευταιο κομματι(που αφορα την οδηγικη συμπεριφορα)εχεις δικιο.Επειδη ανηκω σε ποδηλατικο συλλογο και καθε μερα η προπονηση μας γινεται σε δημοσιο δρομο,συχνα βλεπουμε τι μαλακια δερνει τον νεοελληνα(και κυριως την ελλεεινιδα)στο τιμονι.Κατα τα αλλα,ειναι φοβερη ασκηση,με εναλλαγες στα τοπια,και χωρις να καταπονεις το σωμα οπως στο τρεξιμο...

ποδήλατο κάνεις για σένα, για γυμναστική, βόλτα κτλ. δεν το κάνεις για την "γκόμενα" ή μάλλον αυτή θα επωφεληθεί από το γυμνασμένο σώμα σου...

Δεν διαφωνώ με τα παραπάνω ... αλλά αν σου κάτσει ? που θα ην βάλεις στο καλαθάκι ???

Επίσης από μία έρευνα που είχε γίνει επί πρωθυπουργίας Εβερτ αν δε κάνω λάθος, με σκοπό την δημιουργία διαδρόμων για τα ποδήλατα στην Αθήνα (στυλ λεωφορειόδρομων) η έρευνα έδειξε ότι το λεκανοπέδειο Αττικής είναι η πλέον ακατάλληλη πόλη για κάτι τέτοιο, λόγω μικρών δρόμων, πολλές ανηφόρες/κατηφόρες και μαλακία των οδηγών.
Για αυτό και δεν προχώρησε και ποτέ παραπάνω από θεωρητική μελέτη.

Δεδομένου ο φίλος είπε ότι μένει βόρεια προάστια πρέπει να επισημάνουμε τον κάκιστο φωτισμό των δρόμων (πλην των κεντρικών/εμπορικών), την ΓτΠ σηματοδότηση, το κακό οδόστρωμα και τις λακούβες (χαντάκια...) και τέλος τα 18χρονα που τους πήρε ο μπαμπάς το κάρο με τα 200 άλογα και κάνουν ότι μπορούν για να αναδείξουν τη μαλακία/ανωριμότητα που κρύβουν μέσα τους ...

Εγλω προσωπικά θα σου πρότεινα να αφήσεις το ποδήλατο και να ασχοληθείς με την κολύμβηση, εξίσου εποικοδομητικό και πολύ πιο ασφαλές ...!!!

alexandros11

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
επειδη ενδιαφερομαι κ γω για αγορα ποδηλατου μεχρι 500 ευρω καλο ελαφρυ για αποστασεις με σκοπο την σωστη εκγυμναση οποιος ασχολειται κ πουλαει επαγγελματιας ασ μου στειλει μηνυμα..thanks

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
επειδη ενδιαφερομαι κ γω για αγορα ποδηλατου μεχρι 500 ευρω καλο ελαφρυ για αποστασεις με σκοπο την σωστη εκγυμναση οποιος ασχολειται κ πουλαει επαγγελματιας ασ μου στειλει μηνυμα..thanks

με σελα η χωρις?
:2funny: :2funny:

Juan Carlos

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Σπαστό ποδήλατο Brompton είναι η λύση....μπαίνει και σε μετρό και λεωφορεία....

Επισκέπτης
Χαιρετε,σκεφτομαι να αγορασω ποδηλατο το οποιο θα το χρησιμοποιω για μικρες αποστασεις εντος του δημου που μενω.Προσανατολιζομαι σε κατι καλο αλλα οχι ακριβο,αλλα επειδη δεν εχω ιδεα απο τιμες,μαρκες κ.τ.λ ρωταεω μηπως μπορει να βοηθησει κανεις.Επισης σκεφτομαι να το αφηνω κλειδωμενο σε χωρο του μετρο πιστευετε ειναι πολυ επιφοβο να το κλεψουνε?

Ασχολιομουνα επαγγελματικα με ποδηλατα οπου ετρεχα και σε αγωνες και εχω αρκετη εμπειρια με ποδηλατα.
Βασικα για ποδηλατα πολης θα σου προτεινα  το Orbea Ernadio το οποιο ειναι οτι καλυτερο τελευταια..
Ριξε και μια ματια www.cyclist.gr/product.php?codenum=ORB09ERANDIO]εδω[/url]

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
ωπ! συναγωνιστη και εγω εχω ασχοληθει πριν 10 χρονια επαγγελματικα
και θελεις το πιστευεις θελεις οχι, εχω συμμετασχει και στον ποδηλατικο γυρο της γαλλιας!!
τρομερη εμπειρια πραγματικα!

Επισκέπτης
ωπ! συναγωνιστη και εγω εχω ασχοληθει πριν 10 χρονια επαγγελματικα
και θελεις το πιστευεις θελεις οχι, εχω συμμετασχει και στον ποδηλατικο γυρο της γαλλιας!!
τρομερη εμπειρια πραγματικα!

Αληθεια ρε ?
Και γω !

Εχεις πμ...

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
οκ ευχαριστω, οτι θελεις μπορουμε να μοιραστουμε τις εμπειριες μας πανω στα του ποδηλατου...

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Συγνώμη αλλά μιλάτε για 700-800€ για ένα ποδήλατο ?

Να πληρώσεις για να κάνεις πετάλι ?
να σου βγαίνει η γλώσσα στις ανηφόρες ?
να παρακαλάς να πιάσουν τα φρένα στις κατηφόρες ?
να μην μπορείς να πας τη γκόμενα βόλτα ?
να είσαι στο έλεος του κάθε τετράτροχου ζώου ?

εγώ πούλησα το XR 125 με 25000χλμ  μόνο 1000€ ...

χέσε το ποδήλατο ρε φίλε ...

μπορεί να φύγει και η σέλα και να πάθεις κανά ατύχημα ...

Μπραβο νεε μου (ειρωνικα)!

Μην τολμισεις και πας ποτε στην Ολλανδια (αλλα και σε αλλες πολεις της βορειας Ευρωπης)!

Θα τις μησισεις!

Vienezos1_

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2022
Like
291
Πόντοι
21
όλο και περισσότεροι αγοράζουμε ή ψάχνουμε να αγοράσουμε ποδηλατάκι...για πολλούς και διάφορους λόγους...δεν ξέρω αν πλειοψηφία εδω θα εκτιμήσει αυτό που στο εξωτερικό το θεωρούν δείγμα πολιτισμού: το να έχεις ποδηλατάκι στη ζωή σου !

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
όλο και περισσότεροι αγοράζουμε ή ψάχνουμε να αγοράσουμε ποδηλατάκι...για πολλούς και διάφορους λόγους...δεν ξέρω αν πλειοψηφία εδω θα εκτιμήσει αυτό που στο εξωτερικό το θεωρούν δείγμα πολιτισμού: το να έχεις ποδηλατάκι στη ζωή σου !
Η αγαπημένη μου ασχολία!!! Όταν τα προβλήματα μαζεύονται, όταν το άγχος με πνίγει, μια βόλτα με το ποδήλατο με κάνει να νιώσω πάλι έφηβος!!!

Vangelis73

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2020
Like
348
Πόντοι
21
IDEAL-CROSS-FIDUSA(Ελληνικης κατασκευης,χειροποιητα).
Είχα ένα Ideal Intempo και πραγματικά κλαίω που το έδωσα !!!! μου λείπει πολύ !!

Το είχα πάρει 400€ μεταχειρισμένο σε άριστη κατάσταση (σαν ναινούριο ήταν) και επειδή το πρόσεχα πολύ, μετά από τρια χρόνια το πούλησα στην ίδια ακριβως τιμή !!

σε αυτή την τιμή , βρίσκουμε κανένα καλό κουρσάκι (Ideal θα ήθελα πάλι να πω την αλήθεια) έστω και ελαφρώς μεταχειρισμένο ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom