violetta24
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2012
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Λες η Βιολέττα να είναι πιο έξυπνη απ την Μόνικα Μπελούτσι τύπε;
γιατι οχι δηλαδή?
Λες η Βιολέττα να είναι πιο έξυπνη απ την Μόνικα Μπελούτσι τύπε;
τυπε δεν ξερω για πιο εξυπνηΛες η Βιολέττα να είναι πιο έξυπνη απ την Μόνικα Μπελούτσι τύπε;
λες να υπαρχουν πλαστογραφοι στο σαιτ τυπε?
Δεν πάμε καθόλου καλά!
Ο άλλος άνοιξε θέμα για συμβουλές πώς να βρει πλαστό πτυχίο!!!!
άντε το επόμενο θέμα: Θέλω να διαρρήξω τον χρυσοχόο-τράπεζα-σ/μ της γειτονιάς μου.Ζητούνται συναιτεράκια!!!
Ο τύπος ή πολύ αφελής είναι ή τρολάρει τρελά για να σπάσει πλάκα....ή ψαρεύει....
τυπε δεν ξερω για πιο εξυπνη
αλλα πιο ομορφη σιγουρα δεν ειναι
αν περνα σε ομορφια τον μπενινι καλα θα ειναι
έτσι πήρες πτυχίο τύπε?εγω ηξερα ενα καθηγητη που επαιρνε 50 ευρω για να σε περασει στο μαθημα του,σε ενα τει στην ελλαδα,εβγαλε λεφτα ο πουστης
μ@λάκες πάντως πολλοί!λες να υπαρχουν πλαστογραφοι στο σαιτ τυπε?
εγω να σου πω την αληθεια το παρατησα γιατι ηταν για τον πουτσο ,ουτε καθηγητες ειχε ουτε τιποταέτσι πήρες πτυχίο τύπε?
καλα εκανες τυπεεγω να σου πω την αληθεια το παρατησα γιατι ηταν για τον πουτσο ,ουτε καθηγητες ειχε ουτε τιποτα
γιατι οχι δηλαδή?
ξέρω γώ;
πχ η Τζούλια δεν είναι πιο έξυπνη απ την Τσιτσιολίνα
καλα εκανες τυπε
η πραγματικη μορφωση γινεται με τις δυσκολιες της ζωης
να παρει το αλλο πτυχιο απτο ματσατσουτσες τυπεθέλει να γίνει μιτσιγκάνος ο τύπος να παρει το michigan
φιλε εδωσα 4 φορες πανελληνιες για μπατσος και την τεταρτη ηταν φετος εχασα την αστυφυλακων εξαιτιας ενος επιτηρητη τον ρωτησα κατι και μου το ειπε λαθος ενω εγω το ειχα βαλει σωστα την εχασα για λιγο φετοςκαλα εκανες τυπε
η πραγματικη μορφωση γινεται με τις δυσκολιες της ζωης
τοσο πολυ θες να γινεις μπατσος τυπε?φιλε εδωσα 4 φορες πανελληνιες για μπατσος και την τεταρτη ηταν φετος εχασα την αστυφυλακων εξαιτιας ενος επιτηρητη τον ρωτησα κατι και μου το ειπε λαθος ενω εγω το ειχα βαλει σωστα την εχασα για λιγο φετος
τύπε άμα ήταν ο επιτηρητής θεολογος περιμενες να ξέρει μαθηματικά;φιλε εδωσα 4 φορες πανελληνιες για μπατσος και την τεταρτη ηταν φετος εχασα την αστυφυλακων εξαιτιας ενος επιτηρητη τον ρωτησα κατι και μου το ειπε λαθος ενω εγω το ειχα βαλει σωστα την εχασα για λιγο φετος
οι στρατιωτικες ειναι μεχρι 21 χρονων φετος δεν γινοταν λογο ηλικιαςτοσο πολυ θες να γινεις μπατσος τυπε?
γιατι δεν πας πουθενα στον στρατό?
ρε το χειροτερο ειναι οτι ηταν καθηγητης στο σχολειο μου και μου εκανε μαθημα στο ιδιο μαθημα των πανελληνιωντύπε άμα ήταν ο επιτηρητής θεολογος περιμενες να ξέρει μαθηματικά;
τυπε δεν σου ξηγηθηκε καλαρε το χειροτερο ειναι οτι ηταν καθηγητης στο σχολειο μου και μου εκανε μαθημα στο ιδιο μαθημα των πανελληνιων