BIASTIS.XXX
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
σιγα η μιση ελλαδα τρωει λεφτα απο οπου βρει τι εγινε αμα το παλικαρι παρει ενα πτυχιο με λαμογια
σιγα η μιση ελλαδα τρωει λεφτα απο οπου βρει τι εγινε αμα το παλικαρι παρει ενα πτυχιο με λαμογια
10?τζαμπα θα την βγαλει τυπεπρόσεχε τι ζητάς εδώ μέσα. υποννοείς πλαστογραφία με σφραγίδα του ελληνικού κράτους...μεγάλε , καμμιά δεκαριά χρόνια μέσα σε βλέπω...με το συμπάθειο.
10?τζαμπα θα την βγαλει τυπε
εδω κοτα κλεβεις και πας αποσπασμα
τι του λες τετοια του παιδιου και χεστει πανω του ,ενας γνησιος ελληνας θα πηγαινε με 50αρα στο χερι και θα τα κουνουσε σαν βενταλια και θα ελεγε δασκαλε μηπως μπορει να γινει κατι να περασω το μαθημα,την επομενη μερα το εχει παρει το πτυχιο για ελλαδα για ιταλια δεν ξερω10?τζαμπα θα την βγαλει τυπε
εδω κοτα κλεβεις και πας αποσπασμα
τι του λες τετοια του παιδιου και χεστει πανω του ,ενας γνησιος ελληνας θα πηγαινε με 50αρα στο χερι και θα τα κουνουσε σαν βενταλια και θα ελεγε δασκαλε μηπως μπορει να γινει κατι να περασω το μαθημα,την επομενη μερα το εχει παρει το πτυχιο για ελλαδα για ιταλια δεν ξερω
τύπε τι πιστεύεις για την προσπάθεια του νεαρού;
έγκειται εντός ηθικού πλαισίου;
αν ήταν στο χέρι σου θα τον βοηθούσες;
ειναι και της μοδας αυτες τις μερες τυπετύπε εγώ στη θέση του θα φοβόμουνα
μπορεί να διάβασε το θρεντ κανένας εισαγγελέας, και να χει δώσει ήδη εντολή να του τη στήσουν και σε συνεργασία με τους καραμπινέρηδες να συλληφθεί για προτροπή σε πλαστογραφία και απόπειρα σύστασης εγληματικής οργάνωσης...
γιατι αυτοι ειναι ιταλοι και αυτος ελληναςτι σε κανει να πιστευεις οτι πως δεν θα καταλαβουν οι Ιταλοι οτι το πιστοποιητικό ειναι πλαστο?
χμμμμμ...μας βάζεις γρίφους τύπε
γιατι αυτοι ειναι ιταλοι και αυτος ελληνας
ο ελληνας ειναι πιο εξυπνος απτον ιταλο
εγω ηξερα ενα καθηγητη που επαιρνε 50 ευρω για να σε περασει στο μαθημα του,σε ενα τει στην ελλαδα,εβγαλε λεφτα ο πουστης
μονο 50 τυπε?εγω ηξερα ενα καθηγητη που επαιρνε 50 ευρω για να σε περασει στο μαθημα του,σε ενα τει στην ελλαδα,εβγαλε λεφτα ο πουστης
ο ελληνας ειναι πιο εξυπνος απτον ιταλο
ο ελληνας ειναι πιο λαμογιο απ τον ιταλο