Νέα

Αγορα Πλαστού Πτυχίου Αγγλικών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα graziano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 104
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
Καλημερα παιχτες,οντας φοιτητης και βρισκομαι προ πτυχιου,δν ειχα παρει ποτε σοβαρα τα αγγλικα ασχετα αν τα εκανα απο πιτσιρικας!τωρα που βρισκομαι στα ιταλιας για σπουδες και δουλεια,αγγλικα εδω ειναι αγνωστα για τους ιταλους και τα φροντιστηρια ζητανε ενα σκασμο λεφτα που δεν τα εχω, σκεφτηκα μηπως γνωριζει κανεις καποιον που μπορει να με βοη8ησει.ειστε τσακαλια εσεις εδω ολο και καποιος 8α βοη8ησει..
χρειαζομαι ενα πτυχιο να δειξω οτι κατεχω τα αγγλικα απο lower,ielts, first certificate,pet τετοιου επιπέδου

Έχε υπόψιν σου πάντως ότι είναι ζήτημα λίγων δευτερολέπτων να σε τσιμπήσουν σε περίπτωση που το ψάξουν ... πχ

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.046
Πόντοι
5.006
πλαστο πτυχιο θελει ο τυπος....και μετα βρισκονται στη φυλακα και φωναζουν γιατι???αφου και ο τσοχατζοπουλος εκλεψε!!!!!
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
ασε τις μαλακιες τυπε,γιατι θα μπλεξεις.....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
πλαστο πτυχιο θελει ο τυπος....και μετα βρισκονται στη φυλακα και φωναζουν γιατι???αφου και ο τσοχατζοπουλος εκλεψε!!!!!
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
ασε τις μαλακιες τυπε,γιατι θα μπλεξεις.....
του αρεσει να ζει στην κοψη του ξυραφιου τυπε
παρανομια :S

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.233
Πόντοι
506
δεν νομιζω ρε φιλε εδω ο Χ. προεδρος της ΕΑΒ διοικουσε με πλαστο μαστερ εμενα το φοιτητη 8α πιασουν.18000 δημοσιοι υπαληλλοι με κρατικο διπλωμα αγγλικων μαιμου και συνεχιζουν και δουλευουν κανονικα.εγω ενα πτυχιο απλο ζηταω πιο κατω και απο lower για να απαλαχτω οσο πιο γρηγορα γινεται απο τα διδακτρα της σχολης μου μιας και ειναι τελευταιο μα8ημα και ο κωλος μου εχει το ιδιο σχημα με την καρεκλα για να φτασω να χρωσταω μονο τα αγγλικα...σκεψου το λιγο καλυτερα,φοιτητης εργαζομενος ειμαι και σε ξενη χωρα!!

Πλαστογραφία μετά χρήσεως κατ΄ εξακολούθηση/Ψευδής υπεύθυνη δήλωση   :boff: :boff: :boff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom