Νέα

Αγορά νήσου Οξειά από εμίρη Κατάρ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 315
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

C4mper

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
16
ΣΗΜΕΡΑ 4 μύρια δεν πιάνει ΚΑΝΕΝΑ(!!) σπίτι στα Χουλάκια (ρώτα και το Λάκη Γαβαλά που πουλάει το σπίτι της Μυκόνου για να βγει από την στενή, αλλά ΔΕΝ βρίσκει αγοραστη!) και επίσης ΚΑΝΕΝΑ οικόπεδο στο Ψυχικό! (Εκτός αν είναι 4-5 στρέμματα, που τέτοια δεν υπάρχουν!)

Δε πιανει γιατι κατι κανεις εκτος απο Ελληνες δε θα ενδιαφεροταν να δωσει τα λεφτα για Μυκονο.

πουλιονται, κοντα στα 7 δωσανε το καλοκαιρι για ενα 2 στενα απο το σπιτι μου πανω απ τη Ρωσικη

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.048
Πόντοι
2.606
Αχχχ... και να ξερατε πόσα χρήματα έχω ξοδέψει σε κολλύρια....  :(
...ΚΑΙ τωρα μαλιστα σε αυτες τις εποχες που η ζητηση και οι τιμες εχουν ανεβει κατακορυφα λογο δωνη....

C4mper

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
16
....ΠΩΣ σου ηρθε τωρα αυτο?.........μονο σαι αιλιναις θα πουλαγα!
...τι αμα παμε,ολη μερα εκει ειμαι...παζαρευω ενα που μου αρεσει,μολις το κλεισω θα προβω σε ανακοινωσεις και θα σας καλεσω ολη την μπουρδελοπαρεα στον αγιασμο!

Ρε παλλικαρι μου καταλαβαινεις οτι τα νησια ηταν ιδιωτικα οικοπεδα? Αυτο σου λεω. Δεν εχει σχεση με κρατος, περιουσια του λαου ξεπουλημα και μπλα μπλα. Ειναι σαν να πουλας εσυ οικοπεδο και το κανατε ανατολικο ζητημα (και καποιοι απο την αλλη πλευρα το κανανε μεγαλη επενδυση). Τιποτα απο τα δυο δεν ειναι. Ιδιωτικη γη ηταν οτι θελουν τα κανουν. Τωρα αμα ο τυπος χτισει και 5 βιλιτσες και τις νοικιαζει χεστικε η φοραδα στ' αλωνι απο την επενδυση, το κοστα ναβαρινο ειναι ταξεις μεγαλυτερη επενδυση.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206

Γιατί πετάγεσαι από το ένα θέμα στο άλλο;
Να σου πω την αλήθεια βαρέθηκα να διαβάσω κι ολόκληρο το κείμενο. Μου έμεινε μόνον πως υπάρχει μια δικαστική διαμάχη.
Το αρμόδιο δικαστήριο λοιπόν θα την λύσει.

Αν υπάρχει και για την Οξειά, ας κάνει προσφυγή ο όποιος θεωρεί πως θίγεται κάποιο νόμιμο συμφέρον του...

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
54
Like
1.292
Πόντοι
8.225
Επειδή ΕΣΥ ΤΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ,μην νομίζεις ότι το κάνουν και άλλοι,ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΕΡΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,βρέθηκα πρόπερσι εκεί ΜΑΓΕΙΑ,ΟΜΟΡΦΙΑ,ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΠΩΛΗΘΟΥΝ ΝΑΤΣΟ,και άν άλλοι ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ,άστους.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.529
Πόντοι
566
Η αρχή εγινε...μακάρι να πουληθούν και άλλες νησίδες.

Θα επενδυθούν μεγάλα ποσά, κάποιοι θα βρουν εργασία, θα γίνει διαφημιση στη χώρα μας.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ρε παλλικαρι μου καταλαβαινεις οτι τα νησια ηταν ιδιωτικα οικοπεδα? Αυτο σου λεω. Δεν εχει σχεση με κρατος, περιουσια του λαου ξεπουλημα και μπλα μπλα. Ειναι σαν να πουλας εσυ οικοπεδο και το κανατε ανατολικο ζητημα (και καποιοι απο την αλλη πλευρα το κανανε μεγαλη επενδυση). Τιποτα απο τα δυο δεν ειναι. Ιδιωτικη γη ηταν οτι θελουν τα κανουν. Τωρα αμα ο τυπος χτισει και 5 βιλιτσες και τις νοικιαζει χεστικε η φοραδα στ' αλωνι απο την επενδυση, το κοστα ναβαρινο ειναι ταξεις μεγαλυτερη επενδυση.

ελα ντε. γιατι συζητατε για ιδιωτικα πραγματα? ρε τι κουσουρι και τουτο

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.048
Πόντοι
2.606
...Aπορω πως καταλαβαινεις οτι δεν καταλαβαινω?....αυτο δεν ποσταρα?..."-ΣΩΣΤΟΣ.....ΕΔΩ ο προεδρας εδωσε 2,5εκ για τον μασαντο...μιση οξεια να ουμε....ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ..."....τι δεν καταλαβαινεις -οτι καταλαβαινω?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.048
Πόντοι
2.606
Τον εμιρη που τον βρισκει καποιος ? Πως μπορω να επικοινωνισω μαζι του ?
-Εχει το τηλεφωνο του ο τσακας!ΑΛΛΑ θα στο δωσει μονο αν εμφανισεις -M.O.U- απο τραπεζα της αλλοδαπης -κατα προτιμηση ελβετικη- για να φανει αν εισαι σοβαρος επενδυτης και θελεις να κανεις μπιζνες......η αν κερασεις 2 απο ολα με γυρο -εξτρα τζατζικι και μια πρασινη!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
Η αρχή εγινε...  

Θα επενδυθούν μεγάλα ποσά, κάποιοι θα βρουν εργασία, θα γίνει διαφημιση στη χώρα μας.
:thumbsup: :thumbsup:

Ρε σύ, εδώ οι ίδιοι οι Εμίρηδες δεν έχουν νησιά στη χώρα τους και φιάχνουν ψεύτικα τα οποία τα χρυσοπουλούσαν μέχρι πρότεινος στο διεθνές τζετ-σετ! Πού τώρα; Στον Περσικό που το καλοκαίρι έχει 50 βαθμούς υπό σκιάν και από το air contition, δεν γίνεται να βγεις!

Κι εμείς τα έχουμε και κάθονται αναξιοποίητα. Πουλήθηκαν κάποια από ΙΔΙΩΤΗ (όχι κρατικά!) και ο άλλος φωνάζει για ξεπούλημα(!!) (Και τί μας ενδιαφέρει δηλαδή πόσο πούλησε ο άλλος το "χωράφι" του)
Σκέψου δηλαδή να πουλούσαμε και κανένα κρατικό!

Και ενώ είναι προφανές πως το ΜΟΝΟ που έχουμε να πουλήσουμε ΑΥΤΟ είναι!! Ήλιο και θάλασσα.
Και ΔΕΝ εννοώ να το πουλήσουμε με τη μία, να το "ξεπουλήσουμε"! Εννοώ να το "πουλάμε" συνεχώς και ΚΥΡΙΩΣ σε "καλούς αγοραστές", σε πλούσιους!

Βέβαια αν τα καταφέρουμε και γίνουμε Μοντεγάσκοι ίσως και να αναβληθεί η επανάσταση!
Οπότε προ τοιούτου κινδύνου, ασφαλώς και "ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ"! :jerking: :jerking:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
Γιατί το άλλο θεωρώ ξεπούλημα.
Η Οξεία, τη στιγμή που ήταν ιδιωτική προσφέρεται μόνο για εθνικιστικές κορώνες κι εγώ δεν είμαι θιασώτης..

Ωραία, φιάξε λοιπόν ένα θέμα για αυτό που λες να το αναπτύξουμε εκεί!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.048
Πόντοι
2.606
:thumbsup: :thumbsup:

Ρε σύ, εδώ οι ίδιοι οι Εμίρηδες δεν έχουν νησιά στη χώρα τους και φιάχνουν ψεύτικα τα οποία τα χρυσοπουλούσαν μέχρι πρότεινος στο διεθνές τζετ-σετ! Πού τώρα; Στον Περσικό που το καλοκαίρι έχει 50 βαθμούς υπό σκιάν και από το air contition, δεν γίνεται να βγεις!

Κι εμείς τα έχουμε και κάθονται αναξιοποίητα. Πουλήθηκαν κάποια από ΙΔΙΩΤΗ (όχι κρατικά!) και ο άλλος φωνάζει για ξεπούλημα(!!) (Και τί μας ενδιαφέρει δηλαδή πόσο πούλησε ο άλλος το "χωράφι" του)
Σκέψου δηλαδή να πουλούσαμε και κανένα κρατικό!

Και ενώ είναι προφανές πως το ΜΟΝΟ που έχουμε να πουλήσουμε ΑΥΤΟ είναι!! Ήλιο και θάλασσα.
Και ΔΕΝ εννοώ να το πουλήσουμε με τη μία, να το "ξεπουλήσουμε"! Εννοώ να το "πουλάμε" συνεχώς και ΚΥΡΙΩΣ σε "καλούς αγοραστές", σε πλούσιους!

Βέβαια αν τα καταφέρουμε και γίνουμε Μοντεγάσκοι ίσως και να αναβληθεί η επανάσταση!
Οπότε προ τοιούτου κινδύνου, ασφαλώς και "ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ"! :jerking: :jerking:
-ΑΣΥΓΚΡΙΤΑ ΓΕΛΟΙΟ ΠΟΣΤ δοκτωρ...λυπαμαι....ΟΙ ΜΟΝΕΓΑΣΚΟΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΙΛΕΙΝΑΙΣ ,που οταν εμεις φτιαχναμε παρθενωνες αυτοι ζουσαν στις σπηλιες του ανθρωπου "του κρο μανιον"...και ουτε κιλιμι δεν ειχαν!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
Σε κάποιον έχω πει πως τον θεωρώ απίστευτα βλάκα και δεν του απαντώ, αλλά ο ίδιος συνεχίζει να ασχολείται με εμένα και τα γραφόμενά μου.
Ας είναι! Για να διασκεδάσουμε είμαστε εξ άλλου εδώ! :grin: :grin:

Υ.Γ. Οι κάτοικοι του Μόντε Κάρλο λέγονται ΜΟΝΤΕΓΑΣΚΟΙ, όχι ΜΟΝΕΓΑΣΚΟΙ. Και στην αντιγραφή δυσκολία;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Eχμμμμμμ.... ραγιάς είμαι.
Ωστε αυτός ήταν ο τρόπος για επενδύσεις;
Σήμερα έξι νησάκια,
αυριο 36,
και μεθαύριο, Ζάκυνθος, Ρόδος......
Σου ζητάω χίλια συγγνώμη κ.Σαμάρα που δεν κατάλαβα το ιδιοφυές σχέδιο σου.
Με ρούμπωσες.

συγνώμη... δεν κατάλαβα... πουλησε η κυβέρνηση κάτι ???

γιατί από ότι γνωρίζω κάποιος ιδιώτης πούλησε κάτι κτήματα που είχε σε κάτι νησιά...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Το ποίος έχει λογοδιάροια έιναι πασιφανές.

Εσείς έχετε 7.000 μηνύματα σε 6 χρόνια και ο κ. Τραβαμούνιος 25.000 σε 2 χρόνια.

το θέμα δεν είναι πόσα λες... το θέμα είναι τι λές και πως τα λές.. ειδικά αν σκούζεις όπως ο περί ου ο λόγος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom