διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.415
- Πόντοι
- 5.006
Tην ζαχαρένια σου την έχεις κοιτάξει τώρα τελευταία;[size=30pt]ΨΟΦΑ ΜΕ ΣΠΑΣΜΟΥΣ ΡΕ ΑΝΑΡΧΙΔΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ[/size]
Tην ζαχαρένια σου την έχεις κοιτάξει τώρα τελευταία;[size=30pt]ΨΟΦΑ ΜΕ ΣΠΑΣΜΟΥΣ ΡΕ ΑΝΑΡΧΙΔΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ[/size]
Μονο με αυτο μπορεις να τον απομακρυνεις τζονι
nacho πώς τον κόβεις; θα παει αν βγαλει τα μάρμαρα που ειναι καλυτερα της θάσου;
Σου βρήκα και αγοραστή για το ρολόι...Kανα ρολόι θα μου δώκει και μένα o πολυχρονεμένος;
Να πάω να το πουλήσω να αγοράσω την ΑΕΚ;
Μονο με αυτο μπορεις να τον απομακρυνεις τζονι
[size=30pt]ΨΟΦΑ ΜΕ ΣΠΑΣΜΟΥΣ ΡΕ ΑΝΑΡΧΙΔΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ[/size]
Βρήκα και άλλους, δεν θα το δώσω κοψοχρονιά στον δικό σουΣου βρήκα και αγοραστή για το ρολόι...
αν δεν βάλεις και τέτοιο δεν φεύγει η μάκα από τους αναρχοάπλυτους
Καλά, ο συγκεκριμένος για να τον πλύνεις χρειάζεται και,
Πατριωτες....ελληναρες....μπορειτε επισης να πουλησετε στους εμιρηδες,τις κορες σας,τις γυναικες σας,ακομα και τους μικρους σας γιους.....ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
τα παραλές... ο νάτσος σε πρόσφατη φωτό
Ειναι τα παιδικά τραυματα... δε φευγουν με τιποτα τα γαμημένα
ρε σύ.... τώρα που παρατηρώ την φωτό καλά...
σαν να χαιρετάει αρχαιοελληνικά μου φαίνεται ....
........Μπορειτε ρε μαγκες επιτελους να κανετε ΤΟΥΜΠΕΚΙ.......????? Κλειστε το ρημαδι το στομα σας επιτελους μια φορα....ΕΔΩ θα γινουμε σεντ μπαρτς και σεις ολο μιρλα και γκρινια......ΝΙΣΑΦΙ ρεεεεεε!....ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! υποαναπτυκτοι.
δεν είναι άσχημη ιδέα... δεν κάνεις εσύ την αρχή να ησυχάσουμε και λίγο ??
Eχμμμμμμ.... ραγιάς είμαι.........Μπορειτε ρε μαγκες επιτελους να κανετε ΤΟΥΜΠΕΚΙ.......????? Κλειστε το ρημαδι το στομα σας επιτελους μια φορα....ΕΔΩ θα γινουμε σεντ μπαρτς και σεις ολο μιρλα και γκρινια......ΝΙΣΑΦΙ ρεεεεεε!....ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! υποαναπτυκτοι.