Νέα

Αγορά νήσου Οξειά από εμίρη Κατάρ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 315
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ösoi έχουν πάει νυδρί ξέρουν για τί κύκλο εργασιών ..μιλάμε λόγω σκορπιού . Mόνο τα τούρς που κάνουν οι ντόπιοι φτάνει  ;)
ρε λουτσε.πηγες στο νυδρι και ειδες να κανουν τουρ τα καικια στο σκορπιο...και τωρα πλουτισανε..ωραια και στην ζακυνθο πανε τουρ στο ναυαγιο και στην κεφαλονια πανε τουρ στην ιθακη πατριδα του οδυσσεα.. τι θες να πεις δηλαδη?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αν είχες πάει στον Πάτρoκλο θα ήξερες οτι αυτά είναι από λίγο εως πολύ ...μακακίες ,για τον απλό λόγο ότι τα νούμερα πού αναφέρεις είναι παπαριές λόγω εμβαδού του νησιόυ , ....κανά κοτέτσι θα μπορούσε  :rolleyes: :2funny: :2funny: :2funny:

τα νουμερα οντως δε βγαινουν παροτι εκανε και λαθος δεν ειναι 1000 ειναι 3 χιλιαδες στρεμματα ο πατροκλος

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μαλακακο οι νησιωτες ειναι οι τελευταιοι που θα πεινασουν...

οι κατοικοι μπορει να μη πεινασουν, οι μαγαζατορες και θα πεινασουν και θα κρυβονται σε τριτοκοσμικες χωρες το χειμωνα για να μη τους ψαχνουνε για τα χρεη οπως περυσι. κλαψε. 

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
ρε λουτσε.πηγες στο νυδρι και ειδες να κανουν τουρ τα καικια στο σκορπιο...και τωρα πλουτισανε..ωραια και στην ζακυνθο πανε τουρ στο ναυαγιο και στην κεφαλονια πανε τουρ στην ιθακη πατριδα του οδυσσεα.. τι θες να πεις δηλαδη?

Epeiδή  μιλάω και έρχομαι σε επaφή με τον κόσμο όπου και να πηγαίνω  σε διαβεβαιώ ότι ο κύκλος εργασιών του σκορπιού μετριέτε σε κάποια εκατομμύρια
κατ έτος σύν μισθούς επί τόσες ειδηκότητες + τουριστικό αξιοθέατο + προσελευση θαλαμηγών χ επιβάτες ep΄i τόσα χρόνια μιλάς για ανυπολόγιστα έσοδα
Mακάρι να είχαμε καμμιά 10αριά ακόμα Ωνάσηδες ή Kαταριανούς  ;)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.048
Πόντοι
25.467
Εγώ πάντως προτείνω να πουλήσουμε την Σκιάθο. Κομπλέ όμως. Μαζί με τους κατοίκους.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εγώ πάντως προτείνω να πουλήσουμε την Σκιάθο. Κομπλέ όμως. Μαζί με τους κατοίκους.

τυπε να δωσουμε και λιγο απο βολο εχει κατι μαλακες και κει και βρεχεται και απο θαλασσα  :grin:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Epeiδή  μιλάω και έρχομαι σε επaφή με τον κόσμο όπου και να πηγαίνω  σε διαβεβαιώ ότι ο κύκλος εργασιών του σκορπιού μετριέτε σε κάποια εκατομμύρια
κατ έτος σύν μισθούς επί τόσες ειδηκότητες + τουριστικό αξιοθέατο + προσελευση θαλαμηγών χ επιβάτες ep΄i τόσα χρόνια μιλάς για ανυπολόγιστα έσοδα
Mακάρι να είχαμε καμμιά 10αριά ακόμα Ωνάσηδες ή Kαταριανούς  ;)
καλα ρε λουτσε.ακουγε τι σου λενε για τα εκατομυρια και τις θαλαμηγους...επιδει εγω τα ζω και τα βλεπω καθε καλοκαιρι θα μου επιτρεψεις να σου πω οτι δεν ειναι ετσι τα πραγματα..δεν λεω οτι ο σκορπιος δεν προσφερει εσοδα στην λευκαδα,οπως αλλα αξιοθεατα σε αλλα νησια...λεω οτι η ελλαδα εχει ετσι και αλλιως πολλα αξιοθεατα και δεν χρειαζεται να πουλαμε νησια για να φτιαχνουμε καινουργιους προορισμους για τα καικια..

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
οι κατοικοι μπορει να μη πεινασουν, οι μαγαζατορες και θα πεινασουν και θα κρυβονται σε τριτοκοσμικες χωρες το χειμωνα για να μη τους ψαχνουνε για τα χρεη οπως περυσι. κλαψε. 
εγω δεν εχω ακουσει για κανενα νησιωτη μαγαζατορα η επιχειριματια να εχει παει φυλακη για χρεη αντιθετως ολα τα λαμογια που ειναι φυλακη και χρωστανε ειναι απο στερεα ελλαδα...δηλαδοι τουρκοσποροι κουτοπονηροι...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εγω δεν εχω ακουσει για κανενα νησιωτη μαγαζατορα η επιχειριματια να εχει παει φυλακη για χρεη αντιθετως ολα τα λαμογια που ειναι φυλακη και χρωστανε ειναι απο στερεα ελλαδα...δηλαδοι τουρκοσποροι κουτοπονηροι...

α στην κεφαλλονια ειναι ολοι καλοπληρωτες δηλαδη  :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
ναι τυπε σιγα την επιχειρηση σιγα την επενδυση..ετσι ειναι...τοτε να τα πουλησουμε ολα τα νησια για να βρουνε δουλεια 500 ανθρωποι...

500 : 14 = 35 νησιά; Μόνο;

μας υποτιμάς φίλε.

Η Ελλάδα έχει πάνω από 6.000 νησάκια και νησίδες ακατοίκητες.

Παρόλα αυτά κι ετσι να ναι... 500 άνθρωποι είναι κακό να βρούνε δουλειά;

Από το να κάθονται εκεί ανεκμετάλλευτα τα νησιά, καλύτερα δεν θα ήταν να υπάρχουν δουλειές;

Είσαι πολύ ισοπεδωτικός.

Αν αντί για βίλλες σκοπεύει κάποιος να αναπτυξει τουριστικά-ξενοδοχειακά ένα νησί, οι 14 θέσεις μπορούν να γίνουν περισσότερες. Πολύ περισσότερες.

Το Ντουμπάι έγινε ταξιδιωτικός προορισμός μόνο και μόνο επειδή ένας εμίρης αποφάσισε να ρίξει του κόσμου τα λεφτά για να φτιάξει νησιά-θερετρα μέσα στον κόλπο.

Η θερμοκρασία τους καλοκαιρινούς μήνες είναι πανω από 50 βαθμούς εκεί κάτω. Ανυποφορη ζέστη.

Στην Ελλάδα έχουμε ευλογημένο κλίμα. Θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει θαύματα με τη φυσική ομορφιά που έχουμε εδώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom