εσυ εισαι ακαταλληλος για αυτη τη κουβεντα σαν χρονιο μπαζοπηδηχταρι που εισαι
I σεε γιόρ ποίντ
εσυ εισαι ακαταλληλος για αυτη τη κουβεντα σαν χρονιο μπαζοπηδηχταρι που εισαι
και εγώ μπορώ να απαντήσω με εμότικον... με νούμερα και στοιχεία μπορείς να απαντήσεις ??
φακ γιου...I σεε γιόρ ποίντ
μαλακακο οι νησιωτες ειναι οι τελευταιοι που θα πεινασουν...συρε σε κανα σκουπιδοτενεκε εκει στην αθηνα να βρεις τιποτα αποφαγια..αλλα τοσα ξερεις τοσα λες....οι πρωτοι που αξιζουν πεινα τυπε. χρονια κοροιδια και κλεψια στους τουριστες
και εγώ μπορώ να απαντήσω με εμότικον... με νούμερα και στοιχεία μπορείς να απαντήσεις ??
μπραβο ρε με τα στοιχεια σου..ωστε 14 ανθρωποι δουλευουν αυτες ειναι επενδυσεις...και εγώ μπορώ να απαντήσω με εμότικον... με νούμερα και στοιχεία μπορείς να απαντήσεις ??
μαλακακο οι νησιωτες ειναι οι τελευταιοι που θα πεινασουν...συρε σε κανα σκουπιδοτενεκε εκει στην αθηνα να βρεις τιποτα αποφαγια..αλλα τοσα ξερεις τοσα λες....
μπραβο ρε με τα στοιχεια σου..ωστε 14 ανθρωποι δουλευουν αυτες ειναι επενδυσεις...
εχεις ενα ελατωμα ρε τραμου ...νομιζεις οτι τα ξερεις ολα..αραξε εκει που γνωριζεις και ασε τα υπολοιπα..ναι βέβαια... όσο υπάρχουν οι αλκοόλες οι εγγλέζοι να τους ποτίζετε νέφτι αντί για ουίσκι κάτι θα κάνετε... μόλις κόψουν θα δούμε τι θα κάνετε και σείς
ασε δε την κλάψα με τις ακτοπλοικές υγκοινωνίες που ρίχνετε κάθε τρείς και λίγο...
φακ γιου...
Ετοιμάζετε φραπεδάκια;
Τον δικό μου ντεκαφεϊνέ με ολίγη, παρακαλώ...
μπραβο ρε με τα στοιχεια σου..ωστε 14 ανθρωποι δουλευουν αυτες ειναι επενδυσεις...
καταρχην δεν ξερεις τι εχω...ξερεις αυτο που εγω θελω να ξερεις ... αν η εννοια της επενδυσης για εσενα ειναι πουληστε νησια για να εχουν δουλεια απο καμια 15αρια υπηρετες σε καθε νησι..τοτε εισαι τζινιους..γιατί ρε παπάρα... στην ταβέρνα σου πόσοι δουλεύουν (με ΙΚΑ και κανονικό μισθό) και για πόσον καιρό ο καθένας??
δηλαδή ...λουγγρέ ελαφρώς !
Αγαπητέ ΣΙΝΕΡΜΑΝ
14 άνθρωποι δουλεύουν σε ένα νησί ενός πλούσιου ιδιοκτήτη ο οποίος έχει να πατήσει στο νησί εδώ και 10 χρόνια.
Ούτε που ασχολείται η Αθηνά και παρόλα αυτά 14 οικογένειες τρώνε ψωμί.
Δεν μου κάνει εντύπωση που απαξιώνεις έτσι κάποιον που δίνει εργασία σε κάποιους ανθρώπους.
Ετσι απαξιώθηκε όλη η επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα.
" Σιγά την επιχείρηση ! ", " Σιγά την επένδυση!", " Σιγά τα αυγά".....
Το έχω ακούσει τόσες πολλές φορές αυτό....
....... λώ........στώ
ναι τυπε σιγα την επιχειρηση σιγα την επενδυση..ετσι ειναι...τοτε να τα πουλησουμε ολα τα νησια για να βρουνε δουλεια 500 ανθρωποι...Αγαπητέ ΣΙΝΕΡΜΑΝ
14 άνθρωποι δουλεύουν σε ένα νησί ενός πλούσιου ιδιοκτήτη ο οποίος έχει να πατήσει στο νησί εδώ και 10 χρόνια.
Ούτε που ασχολείται η Αθηνά και παρόλα αυτά 14 οικογένειες τρώνε ψωμί.
Δεν μου κάνει εντύπωση που απαξιώνεις έτσι κάποιον που δίνει εργασία σε κάποιους ανθρώπους.
Ετσι απαξιώθηκε όλη η επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα.
" Σιγά την επιχείρηση ! ", " Σιγά την επένδυση!", " Σιγά τα αυγά".....
Το έχω ακούσει τόσες πολλές φορές αυτό....