Νέα

Αγορά νήσου Οξειά από εμίρη Κατάρ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 315
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
οι πρωτοι που αξιζουν πεινα τυπε. χρονια κοροιδια και κλεψια στους τουριστες
μαλακακο οι νησιωτες ειναι οι τελευταιοι που θα πεινασουν...συρε σε κανα σκουπιδοτενεκε εκει στην αθηνα να βρεις τιποτα αποφαγια..αλλα τοσα ξερεις τοσα λες.... :2funny:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
και εγώ μπορώ να απαντήσω με εμότικον... με νούμερα και στοιχεία μπορείς να απαντήσεις ??
μπραβο ρε με τα στοιχεια σου..ωστε 14 ανθρωποι δουλευουν :2funny:  αυτες ειναι επενδυσεις... :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
μαλακακο οι νησιωτες ειναι οι τελευταιοι που θα πεινασουν...συρε σε κανα σκουπιδοτενεκε εκει στην αθηνα να βρεις τιποτα αποφαγια..αλλα τοσα ξερεις τοσα λες.... :2funny:

ναι βέβαια... όσο υπάρχουν οι αλκοόλες οι εγγλέζοι να τους ποτίζετε νέφτι αντί για ουίσκι κάτι θα κάνετε... μόλις κόψουν θα δούμε τι θα κάνετε και σείς

ασε δε την κλάψα με τις ακτοπλοικές υγκοινωνίες που ρίχνετε κάθε τρείς και λίγο...

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Τζάμπα σκοτώνεστε.

Δεν εχει γίνει καμμια αγοραπωλησία.

Εμείς κρατάμε τα κουκουνάρια και ο εμίρης τα λεφτάκια του.

Πίπες λένε όλοι. Από τον Δημαρχο, τους μαλάκες δημοσιογράφους, τους πάντες.

Το νησί δεν έχει πουληθεί σε κανέναν.

Ακόμα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
μπραβο ρε με τα στοιχεια σου..ωστε 14 ανθρωποι δουλευουν :2funny:  αυτες ειναι επενδυσεις... :2funny:

γιατί ρε παπάρα... στην ταβέρνα σου πόσοι δουλεύουν (με ΙΚΑ και κανονικό μισθό) και για πόσον καιρό ο καθένας??

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ναι βέβαια... όσο υπάρχουν οι αλκοόλες οι εγγλέζοι να τους ποτίζετε νέφτι αντί για ουίσκι κάτι θα κάνετε... μόλις κόψουν θα δούμε τι θα κάνετε και σείς

ασε δε την κλάψα με τις ακτοπλοικές υγκοινωνίες που ρίχνετε κάθε τρείς και λίγο...
εχεις ενα ελατωμα ρε τραμου ...νομιζεις οτι τα ξερεις ολα..αραξε εκει που γνωριζεις και ασε τα υπολοιπα..

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Αγαπητέ ΣΙΝΕΡΜΑΝ

14 άνθρωποι δουλεύουν σε ένα νησί ενός πλούσιου ιδιοκτήτη ο οποίος έχει να πατήσει στο νησί εδώ και 10 χρόνια.

Ούτε που ασχολείται η Αθηνά και παρόλα αυτά 14 οικογένειες τρώνε ψωμί.

Δεν μου κάνει εντύπωση που απαξιώνεις έτσι κάποιον που δίνει εργασία σε κάποιους ανθρώπους.

Ετσι απαξιώθηκε όλη η επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα.

" Σιγά την επιχείρηση ! ", " Σιγά την επένδυση!", " Σιγά τα αυγά".....

Το έχω ακούσει τόσες πολλές φορές αυτό....

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
γιατί ρε παπάρα... στην ταβέρνα σου πόσοι δουλεύουν (με ΙΚΑ και κανονικό μισθό) και για πόσον καιρό ο καθένας??
καταρχην δεν ξερεις τι εχω...ξερεις αυτο που εγω θελω να ξερεις ... αν η εννοια της επενδυσης για εσενα ειναι πουληστε νησια για να εχουν δουλεια απο καμια 15αρια υπηρετες σε καθε νησι..τοτε εισαι τζινιους.. :2funny:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Αγαπητέ ΣΙΝΕΡΜΑΝ

14 άνθρωποι δουλεύουν σε ένα νησί ενός πλούσιου ιδιοκτήτη ο οποίος έχει να πατήσει στο νησί εδώ και 10 χρόνια.

Δεν μου κάνει εντύπωση που απαξιώνεις έτσι κάποιον που δίνει εργασία σε κάποιους ανθρώπους.

ösoi έχουν πάει νυδρί ξέρουν για τί κύκλο εργασιών ..μιλάμε λόγω σκορπιού . Mόνο τα τούρς που κάνουν οι ντόπιοι φτάνει  ;)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Αγαπητέ ΣΙΝΕΡΜΑΝ

ναι τυπε σιγα την επιχειρηση σιγα την επενδυση..ετσι ειναι...τοτε να τα πουλησουμε ολα τα νησια για να βρουνε δουλεια 500 ανθρωποι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom