You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αγορα LAPTOP
- Μέλος που άνοιξε το νήμα wolfakis7
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 155
- Εμφανίσεις 15K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
επειδη δεν εχω αποψη δεν θα το προτεινα....δεν το ξερω σαν μαρκα...ενα 40αρι ειδα ειναι η διαφορα,οχι και τιποτα τρομερο δλδ....για το innovator έχεις καμιά άποψη?μου κάνει εντύπωση που έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά και αρκετά χαμηλή τιμή...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
ναι ειναι πληρη και τα δυο,καλες μνημες και οικονομικα....βασικά το καλό και στα 2 είναι πως έχουν 2 χρόνια εγγύηση.Για το hp το πλαίσιο δίνει ένα χρόνο αντιπροσωπίας...Πάντως απ'ότι είδα θεωρώ πως είναι καλό για τη τιμή του
Επισκέπτης
Να ρωτησω κατι? ποτε ειναι η καλυτερη περιοδος για αγορα λαπτοπ? πριν τις γιορτες ή μετα ?
μέσα
Για αγορα LAPTOP δειτε εδω.!!
Η δική μου συμβουλή είναι να... περιμένεις! Λίγο, μέχρι τα Χριστούγεννα...
Και μετά, βόλτα στο Mall, στην Στουρνάρη + παζάρι (αν πληρώνεις μετρητά)... ΣΙΓΟΥΡΑ θα πετύχεις κάποια καλή προσφορά ;)
Φιλε Duracell αν ειναι να περιμενω, τα Χριστουγεννα, να το πω στον Αη Βασιλη vα γλιτωσω και τα εξοδα;;
Η δική μου συμβουλή είναι να... περιμένεις! Λίγο, μέχρι τα Χριστούγεννα...
Και μετά, βόλτα στο Mall, στην Στουρνάρη + παζάρι (αν πληρώνεις μετρητά)... ΣΙΓΟΥΡΑ θα πετύχεις κάποια καλή προσφορά ;)
εννοεις μεσα στις γιορτες, ή λιγο πριν?
Παζαρι στο the mall λιγο χλωμο το κοβω
Upogeios
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 827
- Πόντοι
- 96
χαλλοου τυπαδες...
να εκθεσω μια απορια.
εχει κανεις γνωση γυρω απο λαπτοπ που να φοραει i5 ή i7 επεξεργαστη?
και αν εχει ας πει ποιο μοντελο και γιατι και για πως.
εχω μπανισει και μου αρεσει το hp envy, το 15αρι... αλλα δε βλεπω τιποτα αλλο σε αυτο το στυλ (μεγαλες επιδοσεις, μικρο σχημα) ειναι τα περισοοτερα γκουμουτσες που κανουν μονο για παιχνιδι!
να εκθεσω μια απορια.
εχει κανεις γνωση γυρω απο λαπτοπ που να φοραει i5 ή i7 επεξεργαστη?
και αν εχει ας πει ποιο μοντελο και γιατι και για πως.
εχω μπανισει και μου αρεσει το hp envy, το 15αρι... αλλα δε βλεπω τιποτα αλλο σε αυτο το στυλ (μεγαλες επιδοσεις, μικρο σχημα) ειναι τα περισοοτερα γκουμουτσες που κανουν μονο για παιχνιδι!
ή
ΔΙΑΦΟΡΕΣ:
1. το L500-1EK εχει επεξεργαστη 2.10GHz με μοντέλο επεξεργαστη T4300
ενώ
το A300-22W εχει επεξεργαστη 2.0GHz με μοντελο επεξεργαστη T4200...
2. το A300-22W ειναι 100ευρω ακριβοτερο και δινουν δωρο μια βιντεοκαμερα Camileo P10 - Full HD 1080p with HDMI.
ΠΟΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ;;;
ρε μαγκιτες ξερει κανας πιτσιρικας πια εινε ι πιο φτηνη ασιρματη σινδεση ιντερνετ για λαπτοπ χορις οριο unlimited αμαλαχι ναουμε αμα ξερει κανενας ας μου σπικαρει περικαλο για να σας κελαιδαο και απο την αγορα υποχρεομενος εξαρχης μαγκιτες μου αιγκαλεο σπρεχνεν
fragiskos27
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Παιδες καλησπερα..θα ηθελα μια βοηθεια για την αγορα λαπτοπ...Τα χρηματα που μπορω να διαθεσω ειναι εως και 1600 περιπου ευρω..ελεγα να παω σε DELL ....Η χρηση δεν ειναι κυριως για παιχνιδια (φοιτητικη χρηση κυριως) και θα προτιμουσα λειτουργικο windows απο το αντιστοιχο της apple αφου εχω ακουσει οτι το office δεν ανταποκρινεται ακριβως στην apple...Σκεφτομουν για αυτο...Τι λετε?Ευχαριστω...
proktologos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
φιλέ μου για παιχνίδια μου φαίνετε μικρή η 14αρα οθόνη
η κάρτα γραφικών που έχει ούτε αυτή κάνει για παιχνίδια
εγώ θα πήγαινα σε 17"
από την άλλη για μένα αν θέλεις παιχνίδια και με αυτά τα λεφτά μόνο desktop και θα είναι τέρας
η ποιο φτηνό desktop και ένα laptop φτηνό πχ. 400 ευρώ για να το παίρνεις μαζί σου
αλλιώς για παιχνίδια σε laptop να δώσεις πολύ προσοχή στην κάρτα γραφικών επεξεργαστή και ssd σκληρό οπωσδήποτε
εγώ θα πήγαινα σε 17"
από την άλλη για μένα αν θέλεις παιχνίδια και με αυτά τα λεφτά μόνο desktop και θα είναι τέρας
η ποιο φτηνό desktop και ένα laptop φτηνό πχ. 400 ευρώ για να το παίρνεις μαζί σου
αλλιώς για παιχνίδια σε laptop να δώσεις πολύ προσοχή στην κάρτα γραφικών επεξεργαστή και ssd σκληρό οπωσδήποτε
fragiskos27
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
φιλέ μου για παιχνίδια μου φαίνετε μικρή η 14αρα οθόνη
εγώ θα πήγαινα σε 17"
ευχαριστω για την απαντηση...ο σκληρος ειναι ssd σε αυτο που εβαλα..η καρτα γραφικων τι εχει?καποιο αλλο εχεις να προτεινεις με περιπου τα ιδια χρηματα και καλυτερη καρτα γραφικων?(δεν το θελω για παιχνιδια..)
φιλαρακι με 1660 γιουρια παιρνεις λαπτοπ που κανει παπαδες κ εσυ πας σε 14αρα οθονη?Τουλαχιστον 15αρα για να ευχαριστηθεις παιχνιδι.Αν και τα παιχνιδια μονο σε desktop τα ευχαριστιεσαι με μια 22αρα fullhd οθονη να γουσταρεις.Δεν θες σταθερο?
Παιρνεις καλο με τοσα λεφτα και στο μελλον με μια καρτα γραφικων καλυτερη σου βγαζει παραπανω χρονια...
Παιρνεις καλο με τοσα λεφτα και στο μελλον με μια καρτα γραφικων καλυτερη σου βγαζει παραπανω χρονια...