axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Πηγαινε στο E-SHOP και δες αυτο εδω .....
στο 1000αρικο ειναι !!!!!
Βασικά θα πρότεινα το ανάποδο. Αν ο δίσκος έχει 250GB, δώσε 50 στο Ubuntuαυτό το prototype το παιχνίδι όμως δεν θα παίζει στο ubuntu. βάλε βέβαια αν θες ubuntu κανονικά, και άσε και λιγο χώρο στον δίσκο για windows να παίζεις prototype.
ρε gl και Μεγαλεφαντε..στα ubuntu δεν εχουμε προβλημα με τα προγραμματα επειδη οι εταιριες δεν βγαζουν προγραμματα;;;
Πηγαινε στο E-SHOP και δες αυτο εδω .....
συμφωνω....νομιζω οτι τα hp ειναι απο τα καλυτερα που παιζουν
Υ.Γ. το " Πρόσθετα ---> Θέση για Kensington lock " τι ειναι;;;
Υπερ: 1.Μοντέλο Επεξεργαστή ---> P8700
2.Ταχύτητα Επεξεργαστή ---> 2.53 GHz
A Kensington Security Slot (also called a K-Slot or Kensington lock) is part of an anti-theft system designed by Kensington Computer Products Group. It is a small, metal-reinforced hole found on almost all small or portable computers and electronics equipment, particularly on expensive ones, such as laptops, computer monitors, desktop computers, gaming consoles, and video projectors. It is used for attaching a lock-and-cable apparatus, in particular those from Kensington.
Locks are generally secured in place with a key or combination lock attached to a rubberized metal cable. The end of the cable has a small loop that allows the cable to be looped around a permanent object, such as a heavy table or other similar equipment, thus securing it in place.
Σε εσένα προτείνω αυτό αντί για Ubuntu
http://[URL unfurl="true"]www.sudoseth.com/blog/wp-content/uploads/2008/08/clonezilla3.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Τι ειναι το clonezilla? το εχει δοκιμασει κανεις?
Εγω εχω αρκετο καιρο ubuntu αλλα θα προτεινα σε καποιον νεο να βαλει mint το οποιο ειναι κατα 90% ιδιο αλλα εχει πολες ευκολιες οπως το οτι εχει προεγκατεστημενα τα codec και δεν χρειαζεται να ψαχνεσαι..
Το clonezilla είναι εξειδικευμένο εργαλείο μόνο για να παίρνεις backup.Τι ειναι το clonezilla? το εχει δοκιμασει κανεις?
Εγω εχω αρκετο καιρο ubuntu αλλα θα προτεινα σε καποιον νεο να βαλει mint το οποιο ειναι κατα 90% ιδιο αλλα εχει πολες ευκολιες οπως το οτι εχει προεγκατεστημενα τα codec και δεν χρειαζεται να ψαχνεσαι..
Είναι πιο καινούργιο μοντέλο, άρα και πιο γρήγορο.ρε παιδια:
1. το μοντελο επεξεργαστη που ειναι διαφορετικο σημαινει οτι ειναι και καλυτερο;;
2. η ταχυτητα επεξεργαστη που ειναι μεγαλυτερη κατα 0.53 GHz, σημαινει οτι ο υπολογιστης παει πιο γρηγορα;;
[ μπορει σε μερικους να φαινονται εντελως ηλιθιες οι ερωτησεις αλλα δεν εχω ασχοληθει με φορητους και δεν ξερω τιποτα.. ]
εμενα δηλαδη που ειναι pentium dual-core τι διαφορα εχει απο το core 2 duo?Είναι πιο καινούργιο μοντέλο, άρα και πιο γρήγορο.
4 πραγματάκια πρέπει να προσέξεις:
-Να είναι Core 2 Duo. ΟΧΙ Pentium Dual Core, ΟΧΙ σκέτο Core Duo(χωρίς 2άρι ενδιάμεσα) και σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση Celeron.
εμενα δηλαδη που ειναι pentium dual-core τι διαφορα εχει απο το core 2 duo?
Στην διαχειρηση εργασιων φαινονται 2 επεξεργαστες
Ούτε Intel κάρτα γραφικών θες γιατί είναι αδύναμη. Nvidia 8600, 8800, 9600 και 9800 είναι δυνατές. Από ΑΤΙ 4650, 4670, 4850, 4870 (δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχουν όλα αυτά για φορητούς, αλλά αυτά είναι τα δυνατά)
-Μνήμη το ελάχιστο να είναι 2GB.
1GB είναι της κάρτας γραφικών. 4GB είναι η κανονική του μνήμη.σκεφτομαι να παρω αυτο εδω :
που ειχε προτεινει ο φιλος Αχαχουχας ..
αλλα παρατηρω οτι το μονο κακο ειναι, οπως μας τα λες, οτι η μνημη ειναι 1GB. τι να κανω;;;
1GB είναι της κάρτας γραφικών. 4GB είναι η κανονική του μνήμη.
Λέει ότι δεν είναι διαθέσιμο.
Από αυτά που σου πρότεινα, το συγκεκριμένο έχει 1" παραπάνω οθόνη και μεγαλύτερο σκληρό.
Και τον επεξεργαστή P7350, ενώ το 1 από τα άλλα 2 τον T6500.
Αν δεν έχεις πρόβλημα να δώσεις 200ευρώ παραπάνω, μάλλον είναι καλύτερη επιλογή.