You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αγορα LAPTOP
- Μέλος που άνοιξε το νήμα wolfakis7
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 155
- Εμφανίσεις 15K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
εθχαριστω για την απαντηση Tram απλος το εθεσα γιατι πλεον εχουν αρχισει και πεζουν απο ολλα τα Brand laptom με free dos
το ξερω για cosmodata αλλα αν πας σε brand laptop νομιζω οτι ειναι θεμα τυχης...για τα expert Ποθ ειναι τα δικα τους Οπος και για turbo-x και εγς εχω κακη αποψη αντιθετα με quest Που τα desktop τους ειναι μια χαρα....
το ξερω για cosmodata αλλα αν πας σε brand laptop νομιζω οτι ειναι θεμα τυχης...για τα expert Ποθ ειναι τα δικα τους Οπος και για turbo-x και εγς εχω κακη αποψη αντιθετα με quest Που τα desktop τους ειναι μια χαρα....
εγω εχω να αγορασω windows πολλα χρονια...τα βρισκω σπασμενα που μου δουλευουν τελεια.τωρα δουλευω τα 7αρια ultimate,ειτε 32αρια ειτε 64αρια αναλογα με τον υπολογιστη που εχω και ειμαι υπρευχαριστημενος...
εχω και τα σπαστηρια τους και ολα good
εχω και τα σπαστηρια τους και ολα good
proktologos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις...θα το ψαξω ακομα λιγο και θα αποφασισω...
εγώ μα αυτά τα λεφτά θα έπαιρνα mac apple
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
απ οτι ειπες δεν καταλαβα λεξη
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Ενδιαφερομαι να αγορασω λαπτοπ i5 με ξεκουραστη οθονη και καλο πληκτρολογιο. Τιμη 5-6 κατομπαλα μαξ. Βλεπετε κανα καλο εδω;
Επισκέπτης
μην πάρεις ντελΕνδιαφερομαι να αγορασω λαπτοπ i5 με ξεκουραστη οθονη και καλο πληκτρολογιο. Τιμη 5-6 κατομπαλα μαξ. Βλεπετε κανα καλο εδω;
Και το δικο μου και της γκομενας μου μουφα βγηκαν
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Δεκαπενταρα ή δεκαεφτάρα οθονη; Αναλυση HD ή Full HD?
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Για διαβασμα στο νετ περισσοτερο. Αλλα... μηπως δε μεταφερεται ευκολα το 17;
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 244
- Πόντοι
- 86
Δεκαπενταρα ή δεκαεφτάρα οθονη; Αναλυση HD ή Full HD?
17αρα ειναι στανταρ FHD αλλα βαρυ πολυ ρε για λαπτοπ.. 15.6" ειναι το στανταρ για λαπτοπ με αναλυση HD (1366x768).
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
Θελω να παρω laptop για το πανεπιστημιο για τις εργασιες που θελω να κανω εκει, να σηκωνει σχεδιαστικα προγραμματα αλλα κ να ειναι απλο στη χρηση για λιωσιμο στο bou & social media!
Καμια ιδεα κανειςς??
Καμια ιδεα κανειςς??
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.630
- Πόντοι
- 2.606
Θελω να παρω laptop για το πανεπιστημιο για τις εργασιες που θελω να κανω εκει, να σηκωνει σχεδιαστικα προγραμματα αλλα κ να ειναι απλο στη χρηση για λιωσιμο στο bou & social media!
Καμια ιδεα κανειςς??
Dell, Τoshiba, Lenovo (IBM). Αφού είναι για σχεδιαστικά προγράμματα, με Ι7 επεξεργαστή και 8αρα μνήμη τουλάχιστον.
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
Dell, Τoshiba, Lenovo (IBM). Αφού είναι για σχεδιαστικά προγράμματα, με Ι7 επεξεργαστή και 8αρα μνήμη τουλάχιστον.
κοιταω dell μιλησα κ με εναν εκπροσωπο o οποιος μ προτεινε τη σειρα latitude αντι την ispiron για τα σχεδιαστικα.
Παρολα αυτα σε νορμαλ τιμη δε μπορω να βρω καποιο που να συνδυαζει 1 tera storage και να εχει και erthenet.
Eχει καποιος υποψιν καποιο μοντελο? Δε θελω να σπαταλησω πανω απο 600 λιρεςς το be honest..