τυπε εισαι τρεντυ;;;;φραντζουλα ολσταρακι και ετσι;;; Όχι τύπε.. Ακολουθώ Ιταλικά πρότυπα.
Vagos The Pimp Μέλος Εγγρ. 21 Μαρ 2009 Μηνύματα 1.965 Like 1 Πόντοι 16 8 Μαρ 2013 #81 redmanftw έγραψε: τυπε εισαι τρεντυ;;;;φραντζουλα ολσταρακι και ετσι;;; Κλικ για ολόκληρη προβολή... Όχι τύπε.. Ακολουθώ Ιταλικά πρότυπα.
redmanftw έγραψε: τυπε εισαι τρεντυ;;;;φραντζουλα ολσταρακι και ετσι;;; Κλικ για ολόκληρη προβολή... Όχι τύπε.. Ακολουθώ Ιταλικά πρότυπα.
treislalounk2xorevoun Μέλος Εγγρ. 28 Αυγ 2011 Μηνύματα 6.883 Like 4 Πόντοι 66 8 Μαρ 2013 #82 Vagos The Pimp έγραψε: Όχι τύπε.. Ακολουθώ Ιταλικά πρότυπα. Κλικ για ολόκληρη προβολή... εχεις καραφλιτσα σαν τον μπερλουσκονι?
Vagos The Pimp έγραψε: Όχι τύπε.. Ακολουθώ Ιταλικά πρότυπα. Κλικ για ολόκληρη προβολή... εχεις καραφλιτσα σαν τον μπερλουσκονι?
μενιοσ33 Μέλος Εγγρ. 19 Φεβ 2013 Μηνύματα 261 Like 0 Πόντοι 1 8 Μαρ 2013 #83 Vagos The Pimp έγραψε: Τύποι για να έχω γέννι μονίμως σε μέγεθος 5 ημερών πρέπει να πάρω κουρευτική ή ξυριστική μηχανή? Εννοώ για να το διατηρώ συνεχώς σε αυτό το μέγεθος.. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Θα πάρεις αυτό που λέγεται trimmer. Είναι μικρή κουρευτική μηχανή. Κοίτα τις επαγγελματικές μάρκες.
Vagos The Pimp έγραψε: Τύποι για να έχω γέννι μονίμως σε μέγεθος 5 ημερών πρέπει να πάρω κουρευτική ή ξυριστική μηχανή? Εννοώ για να το διατηρώ συνεχώς σε αυτό το μέγεθος.. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Θα πάρεις αυτό που λέγεται trimmer. Είναι μικρή κουρευτική μηχανή. Κοίτα τις επαγγελματικές μάρκες.
Vagos The Pimp Μέλος Εγγρ. 21 Μαρ 2009 Μηνύματα 1.965 Like 1 Πόντοι 16 8 Μαρ 2013 #84 menios33 έγραψε: Θα πάρεις αυτό που λέγεται trimmer. Είναι μικρή κουρευτική μηχανή. Κοίτα τις επαγγελματικές μάρκες. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ωραίος! Ευχαριστώ.
menios33 έγραψε: Θα πάρεις αυτό που λέγεται trimmer. Είναι μικρή κουρευτική μηχανή. Κοίτα τις επαγγελματικές μάρκες. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ωραίος! Ευχαριστώ.
Vagos The Pimp Μέλος Εγγρ. 21 Μαρ 2009 Μηνύματα 1.965 Like 1 Πόντοι 16 8 Μαρ 2013 #85 treislalounk2xorevoun έγραψε: εχεις καραφλιτσα σαν τον μπερλουσκονι? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Όχι δεν έχω καράφλα τύπε.. Αλλά τα έχω αρκετά κοντά τα μαλλιά..
treislalounk2xorevoun έγραψε: εχεις καραφλιτσα σαν τον μπερλουσκονι? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Όχι δεν έχω καράφλα τύπε.. Αλλά τα έχω αρκετά κοντά τα μαλλιά..