τυπε εχω σκοπο να τα περνω καθε 10 μερες..γιατι αμα τα αφησω πχ εναν μηνα σιγουρα θα εχω προβλημα στα σημεια που ανεφερες...!
δεν κατάλαβες.....όσο πιο κοντά τόσο πιο δύσκολα να κοπούν
τυπε εχω σκοπο να τα περνω καθε 10 μερες..γιατι αμα τα αφησω πχ εναν μηνα σιγουρα θα εχω προβλημα στα σημεια που ανεφερες...!
οποτε ας πηγαινω σε κουρεα...δεν κατάλαβες.....όσο πιο κοντά τόσο πιο δύσκολα να κοπούν
Πω πω πω προσεχε μην κοπεις εκει τυπε ..... αντε να το συμμαζεψεις μετα !!!!!!!
ανατολιτης ειμαι φιλε και μαλιας
Έλα τύπε, σου βρήκα και πατέντα
Θα στησεις ολοκληρη φαση για ενα κουρεμα τυπε ?
γιατι οχι τυπε;;;;;Θα στησεις ολοκληρη φαση για ενα κουρεμα τυπε ?
τυπε θελω εκσυχρονισμενα πράγματα!!!απλα βαλε κ εναν καθρεπτη στην πορτα ρε τυπε
Κουραστικος μπελας μου φαινεται ολο αυτο τυπε....γιατι οχι τυπε;;;;;
και πως θα κανεις ζοομ στο σβερκοαπλα βαλε κ εναν καθρεπτη στην πορτα ρε τυπε
και πως θα κανεις ζοομ στο σβερκο
δες το συστημα στην φωτο του λαιον7Τύποι για να έχω γέννι μονίμως σε μέγεθος 5 ημερών πρέπει να πάρω κουρευτική ή ξυριστική μηχανή? Εννοώ για να το διατηρώ συνεχώς σε αυτό το μέγεθος..
Τύποι για να έχω γέννι μονίμως σε μέγεθος 5 ημερών πρέπει να πάρω κουρευτική ή ξυριστική μηχανή? Εννοώ για να το διατηρώ συνεχώς σε αυτό το μέγεθος..
σαν να περιγραφεις εμενα τυπε ξεχασες το καπελο ομως!!!!!το στυλ αξυριστος με φαρδια πουκαμισα πουλ μπερ κ χτυκιο πεθανε
τωρα αναβιωνει το ξυρισμενο κεφαλι κοντρα ξυρισμα προσωπο μπουφαν νταινιζ κ μεσα πιτ μπουλ μπλουζακι
ολα μαυρα προφανως
Ποτέ δεν ακολουθούσα κανένα από τα 2 στυλ τύπε.το στυλ αξυριστος με φαρδια πουκαμισα πουλ μπερ κ χτυκιο πεθανε
τωρα αναβιωνει το ξυρισμενο κεφαλι κοντρα ξυρισμα προσωπο μπουφαν νταινιζ κ μεσα πιτ μπουλ μπλουζακι
ολα μαυρα προφανως
τυπε εισαι τρεντυ;;;;φραντζουλα ολσταρακι και ετσι;;;Ποτέ δεν ακολουθούσα κανένα από τα 2 στυλ τύπε.