Νέα

Aγορά κουρευτικής μηχανής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα redmanftw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 84
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Καλημερα σε όλους.Θελω να παρω μια κουρευτικη μηχανη με την οποια να μπορω να κουρευω τα μαλλια μου στα πλαγια παρα πολυ κοντα,να αφηνει μοναχα ενα χνουδι δηλ. δεν θελω να μπω στο μπλεξιμο του ξυρισματος γιαυτο θελω μια μηχανη που να τα κανει να φαινονται σαν ξυρισμα αλλα να μην ειναι ξυρισμα που λεει ο λογος,εχει να προτεινει κανεις κατι;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Καλημερα σε όλους.Θελω να παρω μια κουρευτικη μηχανη με την οποια να μπορω να κουρευω τα μαλλια μου στα πλαγια παρα πολυ κοντα,να αφηνει μοναχα ενα χνουδι δηλ. δεν θελω να μπω στο μπλεξιμο του ξυρισματος γιαυτο θελω μια μηχανη που να τα κανει να φαινονται σαν ξυρισμα αλλα να μην ειναι ξυρισμα που λεει ο λογος,εχει να προτεινει κανεις κατι;
γιατι δεν πας στο ικα τυπε? :grin:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Θες μια μηχανη που να εχει ρυθμιση κοψιματος δηλαδη.....

Φανταζομαι ολες οι μηχανες του ειδους εχουν ρυθμιστη με βαθμιδες κουρεματος .....

Προκειται για ενα πλαστικο εξαρτημα που μπαινει στην κεφαλη της μηχανης και ρυθμιζει το ποσο κοντα θα κοψεις το μαλλι

Στον Κωτσοβολο εχει πολλες να δεις και εγω σου ξεχωρισα μια καλη με εξαρτηματα για πολλες χρησεις ...

OP
OP
redmanftw

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Φανταζομαι ολες οι μηχανες του ειδους εχουν ρυθμιστη με βαθμιδες κουρεματος .....

Προκειται για ενα πλαστικο εξαρτημα που μπαινει στην κεφαλη της μηχανης και ρυθμιζει το ποσο κοντα θα κοψεις το μαλλι
ναι τυπε ετσι ακριβως αλλα ρωταω μηπως εχει καποιος να προτεινει κατι που να εχει δοκιμασει  ;)

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.516
Πόντοι
456

Στον Κωτσοβολο εχει πολλες να δεις και εγω σου ξεχωρισα μια καλη με εξαρτηματα για πολλες χρησεις ...

Καλη αυτη αλλα οχι απο Κωτσοβολο.Εκτος αν δουλευεις εκει :grin:

Με 27 ευρω λιγοτερα ;)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ναι τυπε ετσι ακριβως αλλα ρωταω μηπως εχει καποιος να προτεινει κατι που να εχει δοκιμασει  ;)
Για να σου πει καποιος που εχει δοκιμασει λιγο χλωμο το βλεπω εδω μεσα.....
Δοκιμασε να ρωτησεις σε καποιο κομμωτηριο.... πανω κατω τα ιδια μηχανηματα εχουν κι εκει...

Δεν ξερω αν ειδες το ποστ μου το συμπληρωσα με αυτο εδω....

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Τυπε εχω δει κατι κουρεια που τα εχουν πακιστανια και χρεωνουν 5 ευρω μονο το κουρεμα να πας εκει.
μονο προσεξε μην σε πλακωσει κανας χρυσαυγιτης.

OP
OP
redmanftw

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
διαβασα σε κατι αλλα φορουμ οτι μερικοι ειχαν αγορασει μη επαγγελματικες και δεν ηταν καλες,τους εγδερνε το κεφαλι και εβγαζε αιμα...δεν ξερω κατα ποσο ισχυει και οτι δεν ειναι το ιδιο το ξυρισμα με το κουρεμα...

OP
OP
redmanftw

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Τυπε εχω δει κατι κουρεια που τα εχουν πακιστανια και χρεωνουν 5 ευρω μονο το κουρεμα να πας εκει.
θα μου πεσουν τα μαλλια τυπε αμα παω εκει  :huh: :huh: :huh:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε ρεντ αυτο το εργαλειο πως σου φαινεται?
http://[URL unfurl="true"]www.alifragis.com.gr/products_img/800px-Manual_hair_clippers.JPG[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.stougiannidis.gr/kypseli/PHOTO_ALBUM/images/barber_hair_clipper.jpg[/img[/URL]]
[img]http://3.bp.blogspot.com/-cDM81udwXIc/UKZy-zL2yAI/AAAAAAAADKY/zRqoJZl6CsQ/s320/DSC07298.JPG

με αυτην την μηχανη τους κουρευαν στο νομος 4000

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.516
Πόντοι
456
διαβασα σε κατι αλλα φορουμ οτι μερικοι ειχαν αγορασει μη επαγγελματικες και δεν ηταν καλες,τους εγδερνε το κεφαλι και εβγαζε αιμα...δεν ξερω κατα ποσο ισχυει και οτι δεν ειναι το ιδιο το ξυρισμα με το κουρεμα...

Δεν νομιζω να πρεπει να ξεπαραδιαστεις και να πρεπει να παρεις επαγγελματικη.Οσους ξερω του εμποριου πηραν οπως αυτη που προαναφερθηκε και ηταν μια χαρα.

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.516
Πόντοι
456
τυπε ρεντ αυτο το εργαλειο πως σου φαινεται?
http://[URL unfurl="true"]www.alifragis.com.gr/products_img/800px-Manual_hair_clippers.JPG[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.stougiannidis.gr/kypseli/PHOTO_ALBUM/images/barber_hair_clipper.jpg[/img[/URL]]
[img]http://3.bp.blogspot.com/-cDM81udwXIc/UKZy-zL2yAI/AAAAAAAADKY/zRqoJZl6CsQ/s320/DSC07298.JPG

με αυτην την μηχανη τους κουρευαν στο νομος 4000

Αργησες :rolleyes:

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.516
Πόντοι
456

Σε κοβω να εχεις μπει κιολας :grin:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
μ αυτη κουρευει ο αχαχουχας τις πουτσοτριχες του

Stories

Νέο!