Νέα

Aγορά Κλιματιστικού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Velvy_2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 706
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Velvy_2

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ρε παιδια δε μπορω να μπω στο μυαλο του καθενος ουτε προσπαθω να σας αλλαξω γνωμη.
Να βοηθησω προσπαθω, γιατι εχω και ακριβο inverter aircondition και φθηνο.Το carrefour που εχω εδω κ ενα μηνα μου κανει την καλυτερη ψυξη απο ολα (πιθανον επειδη ειναι κ το πιο καινουργιο)
Τωρα τι διαφορες, που να μην φαινονται εκ πρωτης οψεως, εχει το ενα με το αλλο δεν το χω ψαξει, το μονο που ξερω ειναι στην καταναλωση οτι ειναι κλαση Α και οτι εσωτερικα κ εξωτερικα κινειται σε ιδια επιπεδα θορυβου.Τωρα για ιονιστες φιλτρα κλπ δεν ξερω.
Εγω παντως με 179 ευρω και δροσιστικα και δεν εβαλα βαθια το χερι στην τσεπη.
Τωρα για το ποσα θα δωσω στο μελλον, εδω θα μαστε, αλλα στο παρρον επειδη δεν ειχα δυνατοτητα να δωσω τα 600 για inverter και προκειμενου να μη γαμηθω απο τη ζεστη ολο το καλοκαιρι μεχρι να τα βρω,εδωσα τα 179 και ειμαι κομπλε.

η τοποθετηση ποσα στοιχισε περιπου?

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
876
Πόντοι
96
Βεβαια θυμαμαι οτι τα carrefour συνεργαζοταν με μια εταιρεια που τα τοποθετουσε, απλα επειδη μου ειπαν σε 5 μερες το πηρα και βρηκα εγω ψυκτικο.

OP
OP
Velvy_2

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Βεβαια θυμαμαι οτι τα carrefour συνεργαζοταν με μια εταιρεια που τα τοποθετουσε, απλα επειδη μου ειπαν σε 5 μερες το πηρα και βρηκα εγω ψυκτικο.

χμμμ ολοενα και πιο ενδιαφεροντα τα ποστς σου :grin:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
αυτο τοχω παρατηρησει και στο πετρελαιο το χειμωνα. μονιμα αναμενο σε Χ βαθμους καιει λιγοτερο απο αναψε/σβησε.

Γενικώς σωστό, αλλά υπεισέρχονται πολλοί παράγοντες όπως πόσοι ακριβώς είναι αυτοί οι Χ βαθμοί, ποιά είναι εξωτερική θερμοκρασία, για πόσες φορές on - off μιλάμε.
Και άλλο ο καυστήρας με τον κυκλοφορητή, άλλο ο κλιματιμός με inverter (παρόλο που υπάρχει κάποια αναλογία).

Γενικά όμως να θυμάσαι ότι το πλέον σημαντικό είναι οι θερμικές απώλειες.
Αν ο χώρος χάνει ή μπάζει από παντού τότε για να διατηρηθεί η σταθερή θερμοκρασία χρειάζεσαι ενέργεια.
Η οποία συγκριτικά είναι πολύ μεγαλύτερη από ταυτήν που σπαταλιέται στα on-off.

OP
OP
Velvy_2

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Γενικώς σωστό, αλλά υπεισέρχονται πολλοί παράγοντες όπως πόσοι ακριβώς είναι αυτοί οι Χ βαθμοί, ποιά είναι εξωτερική θερμοκρασία, για πόσες φορές on - off μιλάμε.
Και άλλο ο καυστήρας με τον κυκλοφορητή, άλλο ο κλιματιμός με inverter (παρόλο που υπάρχει κάποια αναλογία).

Αν ο χώρος χάνει ή μπάζει από παντού τότε για να διατηρηθεί η σταθερή θερμοκρασία χρειάζεσαι ενέργεια.

α απο αυτο ειμαι οκ.
μπαζει απο παντου :sunglasses:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
ειμαι βιγκαν, ειμαι περισσοτερο οικολογος απο τους κρεοφαγους, θα ειναι τσιτα το κλιματιστικο συνεχεια :2funny:
[URL unfurl="true"]http://antispe-gr.blogspot.com/2009/03/blog-post_16.html[/url]

Αχααχχχχαχχαχχαχαχ, σαν πολύ:

P8070301.JPG

δεν έφαγες;;; (είναι και στην εποχή της η άτιμη).

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86

Σωστο. Και οι μεγαλυτερες απωλειες ειναι στην ψυξη. Εστω και αν το σπιτι ειναι καλα μονωμενο αν το βλεπει ο ηλιος συσσωρευει θερμοτητα πιο ευκολα και την αποβαλει πιο δυσκολα.  

Επισκέπτης

Την πρώτη χρονιά στο σπίτι κατάφερα να κάψω 4tn πετρέλαιο. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Δεν είχα βάλει ακόμα τη γκαραζόπορτα στο υπόγειο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom