boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Υπάρχει μωρέ καλλίτερος από τον ίσκιο της συκιάς και ας λένε ότι θένε.
πλάτανος καλέ
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Υπάρχει μωρέ καλλίτερος από τον ίσκιο της συκιάς και ας λένε ότι θένε.
το υπνοδωματιο ειν περιπου 18τμ![]()
Ότι πρέπει για παρτούζα 3-4 ατόμων.
αιρ κοντιστιον για την γατα4 εχω, αλλα αυτο ειναι υπερβολη
λιωνουμΕ.
σωστος ο παιχτης.....γενικα μην ψαρωνετε με τις μαρκες και καλα....carrefour aircondition με 179 euro κλαση Α 12.000 btu
και με 149 euro κλαση Α 9.000btu
Οσοι εχετε αμφιβολια για την ποιοτητα και το θορυβο,εγω ενα μηνα που εχω σπιτι μου κανουν καλυτερη ψυξη και απο Panasonic που εχω σε αλλο δωματιο, και γνωστοι μου που εχουν πολυ περισσοτερο καιρο δεν ειχαν κανα προβλημα.
Τα ιδια μου λεγε και ο ψυκτικος που τα εγκατεστησε.
Δεν ειναι καιροι για εξοδα ;) ;) ;) ;)
περιμενε να κάνει κανα 40-45 βαθμούς έξω και μας λες μετά για την αποδοσή του.carrefour aircondition με 179 euro κλαση Α 12.000 btu
και με 149 euro κλαση Α 9.000btu
Οσοι εχετε αμφιβολια για την ποιοτητα και το θορυβο,εγω ενα μηνα που εχω σπιτι μου κανουν καλυτερη ψυξη και απο Panasonic που εχω σε αλλο δωματιο, και γνωστοι μου που εχουν πολυ περισσοτερο καιρο δεν ειχαν κανα προβλημα.
Τα ιδια μου λεγε και ο ψυκτικος που τα εγκατεστησε.
Δεν ειναι καιροι για εξοδα ;) ;) ;) ;)
Την Τριτη που μας περασε εκανε 40+ βαθμους και μεσα ηταν Αλασκα(το panasonic δε μου κανει τοσο καλη ψυξη σε ιδιο χωρο και ειναι inverter 12.000 3ετιας).Και απο γνωστους μου σου λεω που εχουν περισσοτερο καιρο aircontidion carrefour δεν ειχαν κανα προβλημα .περιμενε να κάνει κανα 40-45 βαθμούς έξω και μας λες μετά για την αποδοσή του.
είναι μαλάκες οσοι αγοράζουν ποιότητα??????
μάλλον βιάζεσε λιγάκι να βγάλεις συμπεράσματα
για δες λιγο την καταναλωση οτυ ρευματος ποσα βαττ καει το καρφουρ και ποσα ενα αλλο ιδιας κλασης,δεν σου λεω να το συγκρινεις με ινβερτερ με αναλογο.Την Τριτη που μας περασε εκανε 40+ βαθμους και μεσα ηταν Αλασκα(το panasonic δε μου κανει τοσο καλη ψυξη σε ιδιο χωρο και ειναι inverter 12.000 3ετιας).Και απο γνωστους μου σου λεω που εχουν περισσοτερο καιρο aircontidion carrefour δεν ειχαν κανα προβλημα .
Δε ειπα εγω οτι ειναι μαλακες.Ειναι οπως ενα μπλουζακι δε σου κανει αμα εχει 50ευρω no name για χιλιους λογους και προτιμας να παρεις D&G με 200ευρω.
Για οσους δε θελουν ή δεν εχουν να δωσουν 600 ευρω για aircondition κλασης Α, εγω προτεινω με 179 δοκιμασμενη λυση κλασης Α.
Κοιτα δεν εχω κοιταξει ποτε τη ΔΕΗ ποσο καταναλωνει αλλα για να ναι κλασης Α, φανταζομαι οτι κινειται στα ορια καταναλωσης ετσι ωστε να μπορει να χαρακτηριστει κλασση Α.για δες λιγο την καταναλωση οτυ ρευματος ποσα βαττ καει το καρφουρ και ποσα ενα αλλο ιδιας κλασης,δεν σου λεω να το συγκρινεις με ινβερτερ με αναλογο.
οσο για τις μαρκες πολλες ανωνυμες εταιριες χρησιμοποιουν κομπρεσερ επωνυμων εταιριων.
ναι αυτο εννοω..εννοεις ενεργειακη κλαση α?
αυτη συμφερει πιο πολυ η μπα?
Την Τριτη που μας περασε εκανε 40+ βαθμους και μεσα ηταν Αλασκα(το panasonic δε μου κανει τοσο καλη ψυξη σε ιδιο χωρο και ειναι inverter 12.000 3ετιας).Και απο γνωστους μου σου λεω που εχουν περισσοτερο καιρο aircontidion carrefour δεν ειχαν κανα προβλημα .
Δε ειπα εγω οτι ειναι μαλακες.Ειναι οπως ενα μπλουζακι δε σου κανει αμα εχει 50ευρω no name για χιλιους λογους και προτιμας να παρεις D&G με 200ευρω.
Για οσους δε θελουν ή δεν εχουν να δωσουν 600 ευρω για aircondition κλασης Α, εγω προτεινω με 179 δοκιμασμενη λυση κλασης Α.
παραφραζω για να γινει κατανοητο..Για οσους δε θελουν ή δεν εχουν να δωσουν 600 ευρω για aircondition κλασης Α, εγω προτεινω με 179 δοκιμασμενη λυση κλασης Α.
ταιλανδη,μαλαισια φτιαχνωνται ολα τα κλιματιστικα μην σας παραμιθιαζουν,πολλες ανωνυμες μαρκες εχουν ιδιο ακριβως μηχανισμο με τις ακριβες απλα το κομπρεσερ αλλαζη εξου και θορυβοι και καταναλωση,καλυφθηκατε?για δες λιγο την καταναλωση οτυ ρευματος ποσα βαττ καει το καρφουρ και ποσα ενα αλλο ιδιας κλασης,δεν σου λεω να το συγκρινεις με ινβερτερ με αναλογο.
οσο για τις μαρκες πολλες ανωνυμες εταιριες χρησιμοποιουν κομπρεσερ επωνυμων εταιριων.
δηλαδη αλλαζει μονο το κομπρεσερ, το οποιο ειναι ο μηχανισμος, σωστα ??ταιλανδη,μαλαισια φτιαχνωνται ολα τα κλιματιστικα μην σας παραμιθιαζουν,πολλες ανωνυμες μαρκες εχουν ιδιο ακριβως μηχανισμο με τις ακριβες απλα το κομπρεσερ αλλαζη εξου και θορυβοι και καταναλωση,καλυφθηκατε?