Νέα

Aγορά Κλιματιστικού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Velvy_2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 706
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
αιρ κοντιστιον για την γατα  :headbang:  4 εχω, αλλα αυτο ειναι υπερβολη

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
876
Πόντοι
96
carrefour aircondition με 179 euro κλαση Α 12.000 btu
και με 149 euro κλαση Α 9.000btu

Οσοι εχετε αμφιβολια για την ποιοτητα και το θορυβο,εγω ενα μηνα που εχω σπιτι μου κανουν καλυτερη ψυξη και απο Panasonic που εχω σε αλλο δωματιο, και γνωστοι μου που εχουν πολυ περισσοτερο καιρο δεν ειχαν κανα προβλημα.
Τα ιδια μου λεγε και ο ψυκτικος που τα εγκατεστησε.
Δεν ειναι καιροι για εξοδα  ;) ;) ;) ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

Οσοι εχετε αμφιβολια για την ποιοτητα και το θορυβο,εγω ενα μηνα που εχω σπιτι μου κανουν καλυτερη ψυξη και απο Panasonic που εχω σε αλλο δωματιο, και γνωστοι μου που εχουν πολυ περισσοτερο καιρο δεν ειχαν κανα προβλημα.

σωστος ο παιχτης.....γενικα μην ψαρωνετε με τις μαρκες και καλα....

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66

περιμενε να κάνει κανα 40-45 βαθμούς έξω και μας λες μετά για την αποδοσή του.
είναι μαλάκες οσοι αγοράζουν ποιότητα??????
μάλλον βιάζεσε λιγάκι να βγάλεις συμπεράσματα

mixalis...ath...

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
συμφωνω απολυτος με τον λουτσο...
ειμαι ψυκτικος μην τα εμπιστευεστε αυτα μηχανηματα παιδια...
ο κυριος και σοβαρος λογος ειναι οτι αμα χαλασει δεν θα μπορεισ να βρεις τα ανταλακτικα του και παει λεγοντασ...
στις υψηλες θερμοκρασιες δεν θα αντεξουν με τπτ...φετος ομως δεν εχει και πολλυ ζαστη....
η γνωμη μου ειναι να τα αποφευγετε...

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
876
Πόντοι
96
περιμενε να κάνει κανα 40-45 βαθμούς έξω και μας λες μετά για την αποδοσή του.
είναι μαλάκες οσοι αγοράζουν ποιότητα??????
μάλλον βιάζεσε λιγάκι να βγάλεις συμπεράσματα
Την Τριτη που μας περασε εκανε 40+ βαθμους και μεσα ηταν Αλασκα(το panasonic δε μου κανει τοσο καλη ψυξη σε ιδιο χωρο και ειναι inverter 12.000 3ετιας).Και απο γνωστους μου σου λεω που εχουν περισσοτερο καιρο aircontidion carrefour δεν ειχαν κανα προβλημα .
Δε ειπα εγω οτι ειναι μαλακες.Ειναι οπως ενα μπλουζακι δε σου κανει αμα εχει 50ευρω no name για χιλιους λογους και προτιμας να παρεις D&G με 200ευρω.
Για οσους δε θελουν ή δεν εχουν να δωσουν 600 ευρω για aircondition κλασης Α, εγω προτεινω με 179 δοκιμασμενη λυση κλασης Α.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.807
Πόντοι
6.035
Την Τριτη που μας περασε εκανε 40+ βαθμους και μεσα ηταν Αλασκα(το panasonic δε μου κανει τοσο καλη ψυξη σε ιδιο χωρο και ειναι inverter 12.000 3ετιας).Και απο γνωστους μου σου λεω που εχουν περισσοτερο καιρο aircontidion carrefour δεν ειχαν κανα προβλημα .
Δε ειπα εγω οτι ειναι μαλακες.Ειναι οπως ενα μπλουζακι δε σου κανει αμα εχει 50ευρω no name για χιλιους λογους και προτιμας να παρεις D&G με 200ευρω.
Για οσους δε θελουν ή δεν εχουν να δωσουν 600 ευρω για aircondition κλασης Α, εγω προτεινω με 179 δοκιμασμενη λυση κλασης Α.
για δες λιγο την καταναλωση οτυ ρευματος ποσα βαττ καει το καρφουρ και ποσα ενα αλλο ιδιας κλασης,δεν σου λεω να το συγκρινεις με ινβερτερ με αναλογο.
οσο για τις μαρκες πολλες ανωνυμες εταιριες χρησιμοποιουν κομπρεσερ επωνυμων εταιριων.

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
876
Πόντοι
96
για δες λιγο την καταναλωση οτυ ρευματος ποσα βαττ καει το καρφουρ και ποσα ενα αλλο ιδιας κλασης,δεν σου λεω να το συγκρινεις με ινβερτερ με αναλογο.
οσο για τις μαρκες πολλες ανωνυμες εταιριες χρησιμοποιουν κομπρεσερ επωνυμων εταιριων.
Κοιτα δεν  εχω κοιταξει ποτε τη ΔΕΗ ποσο καταναλωνει αλλα για να ναι κλασης Α, φανταζομαι οτι κινειται στα ορια καταναλωσης ετσι ωστε να μπορει να χαρακτηριστει κλασση Α.
Ο ψυκτικος μου χε πει οτι ολα τα aircondition πανω κατω χρησιμοποιουν τα ιδια κομπρεσερ, το σασι διαφερει, τωρα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει ή οχι

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.290
Πόντοι
12.056

Mια διαφορα που εχουν τα a/c των 179 ευρω με των 400.Θορυβους στην εξωτερικη μοναδα.Καμιά σχεση το ενα με το αλλο,οτι πληρωνεις παιρνεις.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
παραφραζω για να γινει κατανοητο..

''Για οσους δε θελουν ή δεν εχουν να δωσουν 600 ευρω ΤΩΡΑ για aircondition κλασης Α, εγω προτεινω με 179 δοκιμασμενη λυση κλασης Α ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ 421 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ.''

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
ταιλανδη,μαλαισια φτιαχνωνται ολα τα κλιματιστικα μην σας παραμιθιαζουν,πολλες ανωνυμες μαρκες εχουν ιδιο ακριβως μηχανισμο με τις ακριβες απλα το κομπρεσερ αλλαζη εξου και θορυβοι και καταναλωση,καλυφθηκατε?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
ταιλανδη,μαλαισια φτιαχνωνται ολα τα κλιματιστικα μην σας παραμιθιαζουν,πολλες ανωνυμες μαρκες εχουν ιδιο ακριβως μηχανισμο με τις ακριβες απλα το κομπρεσερ αλλαζη εξου και θορυβοι και καταναλωση,καλυφθηκατε?
δηλαδη αλλαζει μονο το κομπρεσερ, το οποιο ειναι ο μηχανισμος, σωστα ??

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
Και μονο απο την τιμη (179€) ξερεις οτι προκειται για Β' κατηγορια μη πω Γ'..:cheesy: αλλα αν δεν εχει ο αλλος να δωσει 500€+  οτι και να λεμε.. αστα βραστα.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ρε για όνομα ρε - όλα τα πράγματα σ' αυτή την καταραμένη τη ζωή είναι ότι πληρώσεις, παίρνεις. Αν δεν ήταν έτσι, θα οδηγούσαμε όλοι το ίδιο αυτοκίνητο. ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom