Νέα

Aγορά Κλιματιστικού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Velvy_2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 706
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
δεν εχω ασχοληθει με κλιματιστικα, αυτα τα οροφης τα φουρφουρια τι λενε;;

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.790
Πόντοι
6.035
βαλβιδα ελα εβγαλα κλειδια  :cheesy:
τη μουσικη ομως να τη ξεχασεις το βραδυ θελω ησυχια  :birdman:

OP
OP
Velvy_2

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Velvy η ακου τον Φου που ξερει απο αυτα η κανε υπομονη μεχρι να τελειωσουν οι ζεστες.

Ουφ, υπομονή μάλλον. Πάλι χαχαχαχα

Να κυκλοφορει γυμνη μεσα εαν θελει να μ ακουσει

και ανα τακτα διαστηματα ντουζακια

να εχει απλα μια ρομπιτσα/νυχτικακι σε μια ακρη οπως ο λιλας, εαν χτυπησει κανεις απροσκλητος

Ρε αγάπη μου, σου λέω δεν αντέχω το πετσί μου, πώς λες να είμαι στο σπίτι μου?? *P

βαλβιδα ελα εβγαλα κλειδια  :cheesy:
τη μουσικη ομως να τη ξεχασεις το βραδυ θελω ησυχια  :birdman:

Έχω ακουστικά! Το τσίκι τσίκι μόνο από τα πλήκτρα θ'ακούγεται.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Αντε, ξεκολλησαμε.... :cheesy:

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.125
Πόντοι
216
Velvy ειλικρεινα δεν θα ηθελα να ειμαι πωλητης σε σενα και να σε εξυπηρετησω...θα μου επρηζες τα αρχιδια
:2funny: :2funny: :2funny:
Και θα σου ελεγα
ΑΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΜΩΡΗ ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΟΛΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ....
:2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Velvy ειλικρεινα δεν θα ηθελα να ειμαι πωλητης σε σενα και να σε εξυπηρετησω...θα μου επρηζες τα αρχιδια
:2funny: :2funny: :2funny:
Και θα σου ελεγα
ΑΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΜΩΡΗ ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΟΛΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ....
:2funny:
Ναι μωρε.
Εχει τοση κινηση στα μαγαζια αυτον τον καιρο, οπότε πού να βρεις καιρο να απασχοληθεις τοση ωρα με μια πελατισσα?
Την διωχνεις και ασχολεισαι με τους αλλους εκατο που περιμενουν  :2funny: :2funny:

kakasximos30

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
1
Ναι μωρε.
Εχει τοση κινηση στα μαγαζια αυτον τον καιρο, οπότε πού να βρεις καιρο να απασχοληθεις τοση ωρα με μια πελατισσα?
Την διωχνεις και ασχολεισαι με τους αλλους εκατο που περιμενουν  :2funny: :2funny:
Κλασσικός Ελληνάρας μου κάνει όμως λίγο αυτό.Επειδή υπάρχει κρίση και θα μπούμε σε ένα μαγαζί,νομίζουμε ότι μπήκαμε να τους πηδήξουμε κιόλας.500 ερωτήσεις και μετά θα μπούμε στο skroutz να πάρουμε αυτό που βρήκαμε πιο φτηνό και μετά θα κάνουμε παράπονα για την εγγύηση αν ισχύει στην Ελλάδα,στο Ντουμπάι,στην Κίνα κλπκλπ...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ναι μωρε.
Aν είναι η βέλβυ την διώχνεις κ κάθεσαι να βαράς μύγες,πιο εποικοδομητικό και γλιτώνεις κ το τουμπάνιασμα στ'αρχίδια σου. :2funny:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Κλασσικός Ελληνάρας μου κάνει όμως λίγο αυτό.Επειδή υπάρχει κρίση και θα μπούμε σε ένα μαγαζί,νομίζουμε ότι μπήκαμε να τους πηδήξουμε κιόλας.500 ερωτήσεις και μετά θα μπούμε στο skroutz να πάρουμε αυτό που βρήκαμε πιο φτηνό και μετά θα κάνουμε παράπονα για την εγγύηση αν ισχύει στην Ελλάδα,στο Ντουμπάι,στην Κίνα κλπκλπ...
τεράστια αλήθεια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Aν είναι η βέλβυ την διώχνεις κ κάθεσαι να βαράς μύγες,πιο εποικοδομητικό και γλιτώνεις κ το τουμπάνιασμα στ'αρχίδια σου. :2funny:
Δεν ειναι προτιμοτερο να διωχνεις τις μυγες και να βαρας τη Βελβυ?  :2funny: :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Δεν ειναι προτιμοτερο να διωχνεις τις μυγες και να βαρας τη Βελβυ?  :2funny: :2funny:
URL]]

OP
OP
Velvy_2

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Πλέον μπορείς να βρεις όλες τις πληροφορίες γι'αυτό που θέλεις ν'αγοράσεις από το νετ, και στο κατάστημα πας απλά για να το δεις, κι ακολουθεί διάλογος:
-Α κάνει αυτό?
Πωλητής:-Ναι
-Και διάβασα, γίνεται αυτό και το άλλο και το παράλλο, ισχύει?
Πωλητής:-Ναι.
Τα μόνα που δεν ξέρεις είναι τα μεταφορικά κι οι εγγυήσεις, αλλά τα βλέπεις κι από το καρτελάκι.
Κι ο ίδιος ο υπάλληλος αν δεν είναι ο Μίντιας Μαρκτς, θα το ψάξει να το βρει φτηνότερα. Δεν έχω λόγο να δώσω για το ίδιο μηχάνημα 369, ενώ το βρίσκω 310, κι ακόμα κι ο Κωτσόβολος που θεωρείται ακριβός το έχει 340.
Αν εσύ ξοδεύεις χωρίς να κάνεις συγκρίσεις, γαμάτο.
Ας θεωρούμαι εγώ ο Ελληνάρας κι εσύ το ξυπνοπούλι.

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Ρε αγάπη μου, σου λέω δεν αντέχω το πετσί μου, πώς λες να είμαι στο σπίτι μου?? *P

Αγαπητή μου κοπέλα , αν όντως κυκλοφορείς έτσι μπορούν επιλεγμένα μέλη (ένας εγώ λόγω πνευματικών δικαιωμάτων) μπορούν να παρακολουθήσουν την καθημερινότητα σου - εσύ θα κάνεις πως δεν μας βλέπεις- με ένα μικρό αντίτιμο ανά τρίωρο ας πούμε  π.χ 12,5 € (πλέον ΦΠΑ). έτσι θα μαζέψεις τα χρήματα που αναγκαιούν και το 2025 περίπου θα έχεις ένα ολόδικο σου A/C. αλλά μετά τι θα λέμε;

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Πλέον μπορείς να βρεις όλες τις πληροφορίες γι'αυτό που θέλεις ν'αγοράσεις από το νετ, και στο κατάστημα πας απλά για να το δεις, κι ακολουθεί διάλογος:
-Α κάνει αυτό?
Πωλητής:-Ναι
-Και διάβασα, γίνεται αυτό και το άλλο και το παράλλο, ισχύει?
Πωλητής:-Ναι.
Τα μόνα που δεν ξέρεις είναι τα μεταφορικά κι οι εγγυήσεις, αλλά τα βλέπεις κι από το καρτελάκι.
Κι ο ίδιος ο υπάλληλος αν δεν είναι ο Μίντιας Μαρκτς, θα το ψάξει να το βρει φτηνότερα. Δεν έχω λόγο να δώσω για το ίδιο μηχάνημα 369, ενώ το βρίσκω 310, κι ακόμα κι ο Κωτσόβολος που θεωρείται ακριβός το έχει 340.
Αν εσύ ξοδεύεις χωρίς να κάνεις συγκρίσεις, γαμάτο.
Ας θεωρούμαι εγώ ο Ελληνάρας κι εσύ το ξυπνοπούλι.

καλως την βελβουλα μας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom