Νέα

Aγορά Κλιματιστικού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Velvy_2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 706
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ναι κάπως έτσι χαχαχα

Έχετε καμιά ιδέα για τα dyson? Απλοί ανεμιστήρες ή βγάζουν κιόλας κρύο αέρα? Θα πάω μάλλον να δω, αν σχολάσω νορμάλ.

τραβα στη βιλλα αμαλιας στο κοινοβιο με τους αφγανοπακιστανους και αναρχοαπλυτους να σε δροσισουν με τα ψωλοχυματα τους...

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Ρε μαλακα χελιστα και εγω χ.α ψηφισα..

αλλα ενταξει χαλαρωσε λιγο

βρες κοπελα, δουλεια, τελειωσε τις σπουδες σου ή μαθε κατι, κανε οικογενεια και μην σκεφτεσε 24 ωρες την ημερα την χρυση αυγη..

μην γινεστε πιονια του καθε παπαρα

Επισκέπτης

βρες κοπελα, δουλεια, τελειωσε τις σπουδες σου ή μαθε κατι, κανε οικογενεια και μην σκεφτεσε 24 ωρες την ημερα την χρυση αυγη..

φιλαρακο εσυ εχεις τελειωσει σπουδες κτλπ?
γιατι εγω μια χαρα ειμαι απολα που ειπες... ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Μεγάλος Δάσκαλος... σοφός  :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
φιλαρακο εσυ εχεις τελειωσει σπουδες κτλπ?
γιατι εγω μια χαρα ειμαι απολα που ειπες... ;)

Τα παντα εχει κανει αυτος....σαν τον Τσακ Νωρις
και εχει και χρονο να συμβουλευει εμας... φυσικα
επειδη θελει το καλο μας και νοιαζεται για εμας  :grin:

OP
OP
Velvy_2

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Βελβυ αστα. Ρωτησα. Χωρις μπουρι δεν γινεται.

Πήγα στα media markt και το είδα αυτό το φουνάι.
Έχει χοντρό, χοντρότατο μπουρί βασικά, αλλά στην άκρη έχει ένα εξάρτημα που το κάνει πιο πλακουτσωτό, όχι τέρμα πλακέ όμως από το οποίο βγαίνει ο ζεστός αέρας.
Να δες λίγο την εικονίτσα:

large_28486original.JPG.jpeg

Έχει και κείνο το σύστημα για να μην μπάζει πολύ, οπότε δεν ψύχει καθόλου.

Θόρυβο δεν έκανε ιδιαίτερο, τουλάχιστον όχι κάτι που εμένα θα με ενοχλούσε. Καλύτερα 12000btu πάντως. Στα μίντια έχει 449, αλλά στο σκρουτζ το βρίσκεις πολύ φτηνότερα.
Καλά προφανώς εγώ ακόμα δεν ξέρω τι θα κάνω αλλά λέμε.

OP
OP
Velvy_2

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Επειδή έχω δύο air coolers, μπορώ να σου πω ότι η λειτουργία τους είναι παρόμοια με αυτή των μεγάλων ανεμιστήρων που βλέπεις να πετάνε νερό στις καφετέριες. Για το σπίτι, πρέπει να έχεις παράθυρα ορθάνοιχτα για να το λειτουργήσεις, αλλιώς η υγρασία ανεβαίνει γοργά και το περιβάλλον γίνεται άβολο. Το μόνο καλό που έχουν είναι η σχεδόν μηδενική κατανάλωση (65-90 watt στα μοντέλα που κυκλοφορούν εγχώρια). Θα σε δροσίσουν, αλλά θα ρίξουν ελάχιστα την θερμοκρασία. Επίσης δεν είναι να τα χρησιμοποιείς αν η ατμοσφαιρική υγρασία είναι πάνω από 50% γιατί όταν η υγρασία ανεβαίνει, αχρηστεύεται η λειτουργία τους. Το σκυλομετάνιωσα που δεν πήρα air con (φορητό έστω), αν είχα δώσει 60 ευρώ παραπάνω θα είχα πάρει ένα μέτριο φορητο, μην κάνεις το ίδιο λάθος.

Σ'ευχαριστώ πολύ για όσα έγραψες.
Είδα από κοντά ένα, κι εννοείται στο καρτελάκι έγραφε κλιματιστικό.
Δεν έψυχε καθόλου τον αέρα, τίποτα δεν έκανε βασικά.

Eίδα και τα dyson, απλοί ανεμιστήρες είναι, ΥΠΕΡπανάκριβοι, αλλά τόσο ντιζαϊνάτοι!

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
[size=30pt]@[/size] velvy

δες τα btu

πανω απο 30 db ειναι ενοχλητικο

πχ σε υπνοδωματιο θα ειναι σαν να εχεις τον χελιστα διπλα σου, να σου πρηζει τα αρχιδια με τον κασιδιαρη

ή

τον μπουλημορτ να σου ζηταει γονηπετις 15 ευρω για να παει σε βουλγαρα του μεταξουργειου...

μην ξεχνας οτι αυτες οι μοναδες τα εχουν ΟΛΑ σε μια..η εξωτερικη μοναδα δηλαδη του split a/c ειναι μεσα εκει..

OP
OP
Velvy_2

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
[size=30pt]@[/size] velvy

δες τα btu

πανω απο 30 db ειναι ενοχλητικο

πχ σε υπνοδωματιο θα ειναι σαν να εχεις τον χελιστα διπλα σου, να σου πρηζει τα αρχιδια με τον κασιδιαρη

ή

τον μπουλημορτ να σου ζηταει γονηπετις 15 ευρω για να παει σε βουλγαρα του μεταξουργειου...

μην ξεχνας οτι αυτες οι μοναδες τα εχουν ΟΛΑ σε μια..η εξωτερικη μοναδα δηλαδη του split a/c ειναι μεσα εκει..

:2funny: :2funny: με τα παραδείγματα θορύβου χαχαχαχαχαχα

Να σου πω, 2 ανεμιστήρες σε λειτουργία και μουσική στο 11volume στο περίπου, πόσα db είναι? Απλή περιέργεια.
Αλλά πολλά λεφτά γαμώτο γαμώωωωτο.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
έχει κανείς να της χαρίσει ένα φορητό να τελειώνουμε :)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ε άντε, πόσα ποστς πρέπει να κάνω ακόμα. :)
πήγαινε να πάρεις το 9άρι σιγά μη δώσεις τόσα λεφτά για 12άρι φορητό, για ένα μικρό δωμάτιο το 9άρι είναι ταμάμ που λέει κι ο μήτσος :headbang: λακέρδα :ak:

OP
OP
Velvy_2

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
πήγαινε να πάρεις το 9άρι σιγά μη δώσεις τόσα λεφτά για 12άρι φορητό, για ένα μικρό δωμάτιο το 9άρι είναι ταμάμ που λέει κι ο μήτσος :headbang: λακέρδα :ak:

Είναι 40 ευρώ διαφορά στο σκρουντζ μωρέ. Στα 350 βγαίνει.
Απλά σκέφτομαι να ξηλωθώ/να μην πάω διακοπές/να είμαι (μάλλον) ευτυχισμένη ή να κάνω υπομονή 6 μέρες/να πάω κανά 7ήμερο που θέλω/και να το κοιτάξω σοβαρά (:tooth:)από Οκτώβρη στο άλλο σπίτι πλέον?
Είμαι αναποφάσιστη, άσε με, κουβέντα να γίνεται μωρέ. :zfuck:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Απλά σκέφτομαι να ξηλωθώ/να μην πάω διακοπές/να είμαι (μάλλον) ευτυχισμένη ή να κάνω υπομονή 6 μέρες/να πάω κανά 7ήμερο που θέλω/και να το κοιτάξω σοβαρά (:tooth:)από Οκτώβρη στο άλλο σπίτι πλέον?
.να στο κάνω....... δώρο μαρή το γαμημένο ,κάθε χρονο τέτοια εποχή τα ίδια και τα ίδια .  :rockon: τρολλάρεις ?  :rolleyes:

* ...στο τέλος μου φαίνεται θα σου βρούμε κανά γκομενάκο να σου πετάξει τα  :new_shocked: έξω  :2funny: :2funny:

sakhs_go

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Like
4
Πόντοι
1

τρελανε μας  :rockon: :rockon:

OP
OP
Velvy_2

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
.να στο κάνω....... δώρο μαρή το γαμημένο ,κάθε χρονο τέτοια εποχή τα ίδια και τα ίδια .  :rockon: τρολλάρεις ?  :rolleyes:

* ...στο τέλος μου φαίνεται θα σου βρούμε κανά γκομενάκο να σου πετάξει τα  :new_shocked: έξω  :2funny: :2funny:

H μαλακία είναι ότι δεν τρολάρω. http://[URL unfurl="true"]www.precisionnutrition.com/members/images/smilies/msn/blush.gif[/img[/URL]]

Mε τέτοια ζέστη, νομίζω είναι αδύνατον να καυλώσω. :tooth:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
XONTΡΙΚΑ Ο ΜΠΑΚΑΛΙΣΤΙΚΟΣ AΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ BTU ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ (αυτον προτεινω):

:pipa2:    ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΨΥΞΟΥΜΕ                     (ΕΣΤΩ 20 M2)

:pipa2:    ΔΙΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΔΙΑ 2                                                 (20 /2 = 10)

:pipa2:    ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΩΘΕΝ ΜΕ 1000 ΚΑΙ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΤΑ BTU                     (10 * 1000 = 10,000 ΒΤU)

Ενας Αλλος τροπος ειναι για μικρους χωρους:

Για μεσαια ψυκτικά φορτία (1ατομο/5 m2) 430 [Btu/h] x εμβαδό χωρου [m2]
Για υψηλά ψυκτικά φορτία ( 1ατομο/3m2, δυτικός και νοτιος προσανατολισμός) 650[Btu/h] x εμβαδό χωρου [m2]

[size=30pt]*[/size] ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ απαιτειται αναλυτικος τυπολογισμος ψυκτικων φορτιων, λαμβανοντας υποψη προσανατολισμο τοιχων, ανοιγματα, σκιασεις, αριθμο ατομων και εργασια που εκτελουν, φορτια συσκευων/λαμπτηρων κτλ)

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
1) Σε λιγο μπαινουν οι εκπτωσεις..
2) Σε λιγο παραπανω , θα περασει και ο καυσωνας...
3) Αμα  το παρεις και μετα μετακομισεις , θα ανοιξεις θεμα << Ποιος θα με βοηθησει να μεταφερω το κλιμαστικο , τωρα που μετακομιζω.>>

Αστο το γαμημενο για του χρόνου , πηγαινε για μπανιο να δροσιστεις και βγαλε καμια φωτογραφια με μαγιο να <<ανάψουμε>> εμεις που εχουμε a/c  :dancing:

OP
OP
Velvy_2

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Καλά σκάω. Τέλος το θέμα. :(

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
H μαλακία είναι ότι δεν τρολάρω. http://[URL unfurl="true"]www.precisionnutrition.com/members/images/smilies/msn/blush.gif[/img[/URL]]

Mε τέτοια ζέστη, νομίζω είναι αδύνατον να καυλώσω. :tooth:
[/quote]

δηλαδή .ραντεβού το σεμπτέβρη  :rolleyes: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom