pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Ρε φούφουτε παντού χωμένος είσαι ρε;;;πηρες κλιματιστικο ή να σου δωσω links με daikin;;;
θα τα παρεις και με καλη τιμη επειδη με ξερουν, συνεργαζομαι δηλαδη
Ρε φούφουτε παντού χωμένος είσαι ρε;;;πηρες κλιματιστικο ή να σου δωσω links με daikin;;;
πηρες κλιματιστικο ή να σου δωσω links με daikin;;;
4-5 έχω χθες και σήμερα όσα δηλαδή έκανες εσύ σήμερα σε μία ώραεαν κανω ενα προχειρο search σε 2 τυχαιες σελιδες με κλειστα ματια, σιγουρα θα βρω 2-3 posts του..
Κατα τ αλλα ο ελληναρας ειρωνευετε διχως να εχει κοιταξει την παρτυ του πρωτα
Εμένα κ τον Κοσμά που βοηθήσαμε τόσο ούτε ένα ευχαριστώ αχάριστη γυναίκα.Περιληπτικά και σοβαρά: πρόπερσι το έβαλα το θέμα, τελικά έγινε θέμα με τον ιδιοκτήτη και δεν με άφησε να βάλω.
Πέρσι την πάλεψα, δεν έκανε τόση ζέστη. Φέτος απλά πεθαίνω και κοίταζα για φορητό, οπότε δε μου κάνουν μάλλον τα λινκς που θέλεις να μου δώσεις.
Κι όπως είπε κάποιος είναι γτπ τα φορητά.
Αλλά σε υπερευχαριστώ για την προσφορά.
Περιληπτικά και σοβαρά: πρόπερσι το έβαλα το θέμα, τελικά έγινε θέμα με τον ιδιοκτήτη και δεν με άφησε να βάλω.
Πέρσι την πάλεψα, δεν έκανε τόση ζέστη. Φέτος απλά πεθαίνω και κοίταζα για φορητό, οπότε δε μου κάνουν μάλλον τα λινκς που θέλεις να μου δώσεις.
Κι όπως είπε κάποιος είναι γτπ τα φορητά.
Αλλά σε υπερευχαριστώ για την προσφορά.
ενα φορητο των 100-150 ευρω θα σου καλυψει ενα δωματιο 15-20 τ.μ
περα του οτι θα χρειαστει να κανεις μια τρυπα στον τοιχο διαμετρου 10 εκατοστων για να βγαλεις το ευκαμπτο του φορητου τ οποιο πεταει τον ζεστο αερα..
καλα ο μαλακας ειναι δυνατον να μην σ αφηνει να ανοιξεις μια μικρη τρυπα για να περασεις τα καλωδια;;;
να επιμεινεις για το κλιματιστικο..μην το αφησεις ετσι..ιδιως εαν εισαι σωστη στα ενοικια σου
vely Με λιγα λογια....
1)οι dyson που βλεπεις ειναι απλα ανεμιστηρες και ειναι τοσο ακριβοι γιατι ειναι πατεντα της dyson χωρις ελικες κλπ κλπ αρα το ξεχνας.
2)τα φορητα κλιμ. κανουν μια χαρα δουλεια δεν εχουν πολυ θορυβο (εξαλου ειπες οτι δεν εχεις προβλημα με αυτο) δεν εχουν εγκατασταση (80 ευρω) το μονο μειονέκτημα που εχουν ειναι ο σωληνας. προσεξε ομως, ο σωληνας ναι μεν ειναι τοσο μεγαλος οπως αυτος της φωτο που ανεβασες αλλα η συσκευασια του κλιματιστικου εχει μεσα ενα πλαστικο που κουμπωνει στο τελος του πλαστικου σπιραλ και ειναι στο πλατος περιπου 8-10 cm και υψος περιπου 1,5 μετρο το οποιο προσαρμοζεται σε μπαλκονοπορτα η παραθυρο αρα το ανοιγμα τις πορτας θα ειναι περιπου 9-10 cm(αν πουμε οτι δεν θα κανεις τρυπα στον τοιχο αλλα θα το βγλαεις πχ απο ενα παραθυρο) και με αυτο το πλαστικο που σου λεω κλεινει και την χαραμαδα που αφηνει στο παραθυο οποτε δεν θα εχεις φοβερες απωλειες. τα f&u ειναι Α class
3) τα ινβερτερ ειναι σαφως καλυτερα έχουν χαμηλη καταναλωση ΑΛΛΑ μονο οταν το λειτουργεις στην θερμανση το χειμωνα. το καλοκαιρι η καταναλωση ειναι περιπου ιδια με ενα συμβατικο Α class
4) επειδη βλεπω οτι δεν θελεις να ξοδεψεις πολλα χρηματα για κλιμα... εγω ειμαι της γνωμης αν εχεις προβλημα με την εγκατασταση δεν ξερω για ποιο λογο. να παρεις ενα φορητο της F&U αν τελικα ομως μπορεις να κανεις την εγκατασταση για κανονικο κλιμα, μπορεις με 250 ευρω περιπου να παρεις ενα καλουτσικο 9αρακι Α/Α + εγκατασταση 80 και να τελειωνεις.
ελπιζω να βοηθησα...
ενα φορητο των 100-150 ευρω θα σου καλυψει ενα δωματιο 15-20 τ.μ
περα του οτι θα χρειαστει να κανεις μια τρυπα στον τοιχο διαμετρου 10 εκατοστων για να βγαλεις το ευκαμπτο του φορητου τ οποιο πεταει τον ζεστο αερα..
καλα ο μαλακας ειναι δυνατον να μην σ αφηνει να ανοιξεις μια μικρη τρυπα για να περασεις τα καλωδια;;;
να επιμεινεις για το κλιματιστικο..μην το αφησεις ετσι..ιδιως εαν εισαι σωστη στα ενοικια σου
φορητο κλιματιστικο με 100 150 ευρω δεν υπαρχει
Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ που μου απάντησες.
Δλδ μαλακία το θέμα. Όχι ρε γμτ.
Τα air-cooler κάνουν τίποτα που είναι εκεί στα 100 ευρώ?
Πω πώς θα κάνω υπομονή ένα μήνα, δεν έχω ιδέα.
**
Μήτσο, χωρίς να φανώ αχάριστη, λίγο μαλάκω μόνο, μου λες πράγματα άσχετα, το θέμα το αρχικό ήταν 2 χρόνια πριν. Αν δεν ξέρεις για φορητό, δε με νοιάζει η προσωπική σου ιστορία.
Ευχαριστώ.
www.bestprice.gr/item/2151120967/primo-lr-06-forhto]http://www.bestprice.gr/item/2151120967/primo-lr-06-forhto[/url]
και στο praktiker εχει με 150αρι
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΟΥΛ, ειναι οτι σ αυτες τις τιμες θα ειναι ΜΟΝΟ για ΨΥΞΗ
www.bestprice.gr/item/2151120967/primo-lr-06-forhto]http://www.bestprice.gr/item/2151120967/primo-lr-06-forhto[/url]
και στο praktiker εχει με 150αρι
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΟΥΛ, ειναι οτι σ αυτες τις τιμες θα ειναι ΜΟΝΟ για ΨΥΞΗ
Πω πω κοίτα σεντόνι! Σε ευχαριστώ ειλικρινά πολύ!
1)Α οπότε όντως τα ξεχνάω, έχω ήδη 2 ανεμιστήρες να με φυσάνε, τι να τον κάνω τον υπερπανάκριβο τον τρίτο.
2)Δεν μπορώ να πω ακριβώς ότι κατάλαβα πώς κλείνει την χαραμάδρα που οκ δεν την λες και χαραμάδρα τη στιγμή που λέμε για διάμετρο 10 εκατοστών. Αλλά θα το δω από κοντά σε λιγάκι.
Και πάλι ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σου να γράψεις όλο αυτό.
Δεν βρήκα φορητό τόσο φτηνό ρε συ. Από 300 και πάνω λένε.
Είμαι σωστή και συνεπής πάντα στο ενοίκιο αλλά τον Οκτώβρη θα φύγω, δεν μένω άλλο εκεί πέρα, οπότε δεν μπλέκομαι σε φασαρίες.
Φανταστείτε πόσο καιρό έχει να δει πούτσο η Βέλβυ και έχει τόσες κάψες που ψάχνει εναγωνίως εδώ και χρόνια....αιρ κοντίσιον να σβήσει της γκάβλες της!!!!
δεν παίρνεις μια βεντάλια,να κρατάς και κάτι στο χέρι????
Βελβυ αστα. Ρωτησα. Χωρις μπουρι δεν γινεται.Γιατί ως γνωστόν, όσες είναι χορτασμένες από πούτσο, δεν ζεσταίνονται στον καύσωνα.
Α τωρα βλεπω οτι ηδη σου απαντησαν αναλυτικα.