Νέα

Αγορα αυτοκινητου απο εξωτερικο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Καλησπεριζω την ομορφη παρεα  :sunglasses:

Εν συντομια, ψαχνω να αγορασω καινουριο αμαξι απο τη νεα χρονια, μιας και αυτο που ειχα μας αφησε χρονους. Ειχα ακουσει παλιοτερα οτι αν πας Γερμανια (ή γενικα σε καποιες ευρωπαικες χωρες) μπορεις να φερεις απο εκει αμαξι σε πολυ χαμηλοτερες τιμες απο οτι αν το παρεις Ελλαδα. Ισχυει ακομα αυτο; Το εχει κανει κανας συναγωνιστης απο εδω μεσα, ποια ειναι η διαδικασια;

Ευχαριστω!

OP
OP
duskolieggrafi

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
48.985
Πόντοι
26.141
για καινουριο δεν μπορεις για μεταχειρισμενο ασφαλως αλα αρκει να ξερεις ποσο θα πληρωσεις τελωνειο πχ αν θελεις δωσε ενα παραδειγμα τι αμαξ θελεις τι κηνητηρα ποσο ετων τι μοντελο και θα σου πω ποσο μπορεις να το παρεις απο βουλγαρια + τον εκτελονισμο

OP
OP
duskolieggrafi

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
για καινουριο δεν μπορεις για μεταχειρισμενο ασφαλως αλα αρκει να ξερεις ποσο θα πληρωσεις τελωνειο πχ αν θελεις δωσε ενα παραδειγμα τι αμαξ θελεις τι κηνητηρα ποσο ετων τι μοντελο και θα σου πω ποσο μπορεις να το παρεις απο βουλγαρια + τον εκτελονισμο

Δεν εχω κατι συγκεκριμενο στο μυαλο μου. Καμια BMW σειρα 1 δε θα με χαλαγε. Αξιζει να παω εξωτερικο για να την παρω; Εδω τη βρισκω με κανα 10ρικο, ισως και λιγοτερο.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.166
Πόντοι
11.585
Απο γερμανια συμφερει μονο 1-2 χρωνων το πολυ, αν η σειρα 1 που ψαχνεις ειναι πανω απο 5ετιας δεν συμφερει την βρησκεις απο εδω φτηνοτερα, χονδρικα για 1600 βενζινη μπες στο mobile.de, και δες τιμες, να υπολογιζεις πρεπει να ειναι προδιαγραφες ευρο5 για χαμηλο τελωνειο γυρω στο 1500-1900€ αν ειναι ευρο 4 θες τελωνειο απο 2500€ και πανω. Σε αυτα να υπολογιζεις αν πας να το παρεις εσυ + τα αεροπορικα που θα πας, και κανα 4-500€ οδηπορικα αν το φερεις απο γιουγκοσκλαβια οδικως, απο ιταλια θες καραβι και βγενει παραπανω, αν το φερει νταλικα θες κανα 5-700 μεταφορικη, τα οποια μπενουν μεσα στα εξοδα ταξινομισεις, αν το παρεις απο χερι θες συμφωνητικο επικυρωμενο απο ελληνικη πρεζβεια για να μην πληρωσεις φπα ξανα στην ελλδα, αν το παρεις απο μαντρα, θες τιμολογιο το οποιο να φενετε οτι πληρωσες το φπα πανω, αλλιως θα το ξαναπληρωσεις ελλαδα.

Πριν 2 χρονια που ειχα ρωτησει να εκτελωνισω ενα 1600 diesel 2008 μοντελο το οποιο ειχα, εβγενε 2300 τελωνειο και πινακιδες, το πουλησα εδω ελλαδα με γερμανικα νουμερα και το εκτελωνισε αλλος με γνωστο τελωνιακο του βγηκε ποιο κατω.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Δεν εχω κατι συγκεκριμενο στο μυαλο μου. Καμια BMW σειρα 1 δε θα με χαλαγε. Αξιζει να παω εξωτερικο για να την παρω; Εδω τη βρισκω με κανα 10ρικο, ισως και λιγοτερο.
Πλεον πιο πολυ συμφερει να το παρεις απο εδω κωψοχρονια.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Εξαρετική μηχανή αναζήτησης μεταχειρισμένου αυτοκινήτου απόι Γερμανία, απαραίτητη η γνώση γερμανικής.

Λόγω μεγέθους αγοράς η καλύτερη αγορά για μεταχειρισμένα.

Στην διάθεση σου για επεξήγηση αγνώστων λέξεων.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μαν αλλαξανε οι εποχες.. Τα αυτοκινητα στην Ελλαδα εχουν ξεφτυλιστει τελειως . Ειδικοτερα τα μεγαλου κυβισμου..
Κατα 95% εδω θα το βρεις φθηνοτερα.
Αλλα γινε λιγο πιο συγκεκριμενος
Πες μοντελα που σαρεσουν, μπατζετ, κυβισμο, χιλιομετρα, χρονολογια κλπ

ΥΓ Ελεος ρε μλκ οχι Σειρα 1...  :headbang: Αμα θες bmw χτυπα κανα 46αρι μ3 μετατροπη δηλωμενο 1600 που ειναι και πιστολι και μουναρα  :cum:

:cum: :cum: :cum: :cum:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Θα του λεγα να παρει και κανα e30 σαν το δικο μου, αλλα φοβαμαι οτι θα τον μαζευουμε απ τις κολωνες και τα χαντακια  :S
Λιγοι μπορουν να δαμασουν αυτο το κτηνος  :cum:  :grin:

Ρε μαλάκα.....πήγες Βέργας 3.....? Αν όχι....ρώτα ποιες βάρδιες είναι η Γιάννα και αν είναι και στο Μαραθώνος........... :fart-in-bed: :offtopic:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ισως παω σε λιγο γιατι εχω ραντεβου με τη Μαρια   :zfuck:
Αν και το ψηνω πιο πολυ για Ντισνευ 10ρικακι  :cum:
Θα δουμε

ΟΚ....στείλε πμ,αν πας από εκεί....έχω καυλώσει απεριόριστα με Γιάννα .... :d-spam:..... :cool2:

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
573
Πόντοι
306
Δεν αξίζει να πάρεις από έξω παλιό μεταχειρισμένο. Το μόνο που ίσως αξίζει είναι μοντέλα >2010 και euro5 αλλά και πάλι Ελλάδα τώρα πια βρίσκεις φτηνότερα.

Μπορείς να επισκεφτείς το site που σου έχει παραδείγματα κόστους εισαγωγής από εξωτερικό.

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.652
Πόντοι
456
συντομα θα αλλαξει ο τροπος φορολογησης των εισαγωμενων μεταχειρισμενων και θα πεσουν οι τιμες τους αρκετα.Απο την αλλη,οπως σου ειπαν οι φιλοι πιο πανω,μπορεις να βρεις εδω καλα αυτοκινητα σε εξαιρετικες τιμες και αυτο γιατι σημερα πολλοι πουλανε τα αυτοκινητα τους για να ξεχρεωσουν,για να πληρωσουν χαρατσια,ακομα και για να φανε.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
48.985
Πόντοι
26.141
πχ ντιζελ 6ετιας απο βουλγ στοιχιζει κοντα στα 5000 χιλιαδες ευρω

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Απο το εσωτερικο γιατι απο εξω εχει τελωνιο.η γερμανοι ειναι αξιοπιστοι με τα vw και τα opel η κατι αλλο ευρωπαικο citroen,fiat;τα γιαπωνεζικα ειναι ακριβα στις μικρες κατηγοριες και σε λιγα λεφτα.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Απο το εσωτερικο γιατι απο εξω εχει τελωνιο.η γερμανοι ειναι αξιοπιστοι με τα vw και τα opel η κατι αλλο ευρωπαικο citroen,fiat;τα γιαπωνεζικα ειναι ακριβα στις μικρες κατηγοριες και σε λιγα λεφτα.
πιο φτηνα αμαξια ιταλια κ γαλλια
αλλα σχεδον χωρις κανενα σερβις
πιο προσεγμενα απο παντου  με σερβις κλπ ελβετια  και αυστρια ,
μεση  λυση,,
η κωλο-γερμανια  :o

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom