Νέα

Αγορά Ακινήτου Στο Εξωτερικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα redmanftw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• phges skouliki.JPG
    phges skouliki.JPG
    97,3 KB · Εμφανίσεις: 27

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
που τα βρισκουν τα λεφτα ρε πουστη μου

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Διαβάζοντας τα άρθρα και τις απόψεις των μελών για τα φλέγοντα θέματα περί χρεοκοπίας της χώρας , αναδιάρθρωσης του χρέους , καταθέσεις στο Εξωτερικό κλπ. κατάλαβα ότι όλοι εμείς οι απλοί άνθρωποι που δεν έχουμε κονέ για να μάθουμε το τι μέλει γενέσθαι , από το παρασκήνιο ώστε να προκάνουμε να σώσουμε ότι μπορούμε έστω και την τελευταία στιγμή, βράζουμε στο ζουμί μας και στο ίδιο καζάνι.
Οι σκέψεις και οι κινήσεις που κάνουμε όλοι για το πως θα σώσουμε τις καταθέσεις που με κόπο μαζέψαμε είναι μάλλον επισφαλής.
Ενας φίλος μου έριξε την ιδέα για αγορά κατοικίας στο Λονδίνο, το οποίο είναι πράγματι το παγκόσμιο κέντρο λήψης αποφάσεων. ΄Πιστεύω ακράδαντα ότι ο κόσμος να βουλιάξει η¨"αυτοκρατορία με τα ξαδέλφια τους Αμερικάνους θα είναι οι μόνοι που θα σωθούν.
Αγοράζοντας λοιπόν σπίτι στο Λονδίνο και ενοικιάζοντας το στη συνέχεια σύμφωνα με τα λεγόμενα τους τα χρήματα που εισπράττεις ετησίως αντιστοιχούν στο 4,8% - 5,8% της επένδυσης. Επίσης η αξία του σπιτιού αυξάνεται 20% κάθε 3 χρόνια.
Καμιά τράπεζα στην Ελλάδα δεν σου δίνει τόσο επιτόκιο , και από την άλλη η αξία του ακίνητου πολλαπλασιάζεται.
Νομίζω ότι μια τέτοια κίνηση σου δίνει την προοπτική να αποφύγεις ρίσκα όπως φορολογία στον επαναπατρισμό των χρημάτων , τι θα γίνει αν το κράτος που έχω την προθεσμιακή κατάθεση γυρίσει στο νόμισμα του κ. α.
Το μόνο αρνητικό είναι ότι θα πρέπει λογω απόστασης το ακίνητο να δοθεί σε εταιρεία η οποία αναλαμβάνει να το ενοικιάζει και να το συντηρεί. Να κάνει δηλ χρηστή διαχείριση του ακινήτου.
Σε ποιές χώρες στην Ευρώπη συμφέρει να αγοράσει κάποιος την σημερινη εποχή,και να αποτελέσει επενδυση,μεχρι και για Βουλγαρία εχω ακούσει οτι αξίζει σε συγκεκριμενες περιοχες,τι έχετε να πειτε;
Αν καποτε μου ελεγες για Βουλγαρια-Ρουμανια θα γελουσα....(οπως και γελασα) αλλα μου κοπηκε το γελιο!
Λοιπον Ρουμανια-Βουλγαρια καποτε ΝΑΙ ηταν επιφοβο να αγορασεις διοτι ειχαν γινει πολλες πουστιες μεχρι και με πλαστα συμβολαια, ουτε Ε.Ε ηταν ΤΙΠΟΤΑ!!
τεσπα,
Εγω θα μιλησω για Ρουμανια που γνωριζω! το 99-00 αγοραζες σπιτι σε κεντιρκο σημειο απο 12.000 Δολ (γκαρσονιερα) εως 15-20.000 Δολ 2αρι....
Φιλη μου το 2005 (Αθηναια) αγορασε σπιτι 2αρι παρα πολυ καλο σε κεντρικη περιοχη-δρομο-καλο οροφο-κεντρικη εισοδο κλπ κλπ 50.000 Ε.....
Το 2008  (μεχρι το 2008) τα σπιτια (γκαρσονιερες 2αρια) ειχαν ανεβει στα 70.000 Ε !!!
Δλδ ΟΣΟΙ ΑΓΟΡΑΣΑΝ σπιτι (ειδικα οσοι σπουδασαν) το 2002-03-04  και το δωσαν μεχρι και το 2009 (που χαν πεσει οι τιμες λογω κρισης) εβγαλαν τουλαχιστον 35-40.000 Ε !!
Αυτη την στιγμη (φετος δλδ) Αγορασε φιλος μου στην Ρουμανια σπιτι 2αρι με 35-40.000 Ε !!!!!! (οι τιμες γαμηθηκαν κ παλι λογω κρισης)

Τις προαλες ειδα εξω απο το πρωτοδικειο με 110-120.000 Ε να αγοραζεις κατι 3αρακια λουκουμι....τα οποια φυσικα δεν αγοραζει κανεις!! (Ελλαδα)

Το ιδιο που περιεγραψα για Ρουμανια ισχυει και για Βουλγαρια λιγο πολυ! (απ αυτα που χω ακουσει)
Απλα πρεπει να χεις ανθρωπο!!!!!!

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom