evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Μωρε εφαγε παλι μια ντουζινα μπιντεδες
Ναι γλυκια μου λαιντη του
Μην ζηλευετε τα κιλα μου
Τα εχω λιγο στα τα περιτα κιλα
Μωρε εφαγε παλι μια ντουζινα μπιντεδες
Καλησπερα και απο εμενα στις κοριτσαρες του thread στα φιλαρακια.
Καλησπερα και στην μουχριτσα.
Ευακι μου ακομα ζαλισμενος ειμαι ξερεις. :-* :-* :-* :-* :-* ;) ;) ;)
Εγω ειδη υγιεινης????? ΠΟΤΕ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ
Τρωω τα παντα και παραμενω ενα Πουπουλακι
Το Μασελακι σου ποναει η ο Λυκοδοντο που σου εχει μηνει το τελευταιο δοντακι για στιρηζεις το Μασελακι σου ????????????????????
Φαρμακογλωσε
Εχουνε και καλυτερα πιασιματα ;) ;) ;) ;) ;)Μην ζηλευετε τα κιλα μου
Εγω ειδη υγιεινης????? ΠΟΤΕ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ
Τρωω τα παντα και παραμενω ενα Πουπουλακι
Το Μασελακι σου ποναει η ο Λυκοδοντο που σου εχει μηνει το τελευταιο δοντακι για στιρηζεις το Μασελακι σου ????????????????????
Φαρμακογλωσε
Ναι γλυκια μου λαιντη του
Μην ζηλευετε τα κιλα μου
Κοριτσαρα μου μαλλον δεν σε εχει δει μερα μεσημερι και με μαγιο σε πισινα οπως εγω!!!
Σκετη γλυκα ηταν παλιομουχριτσα.Καλησπέρα αρχιΚαρφάρα!!! Γιατί είσαι ζαλισμένος Κομάντο μας;;; Μήπως τα κατσαρολικά που σε τάϊσε η Ευούλα ήταν δηλητηριασμένα;;;;
Εχουνε και καλυτερα πιασιματα ;) ;) ;) ;) ;)
Έμαθες βλέπω να πετάς καρφιά όπως ο φίλος σου ο Καρφάρας. Εμ με όποιον δάσκαλο θα κάτσεις (επάνω που δε λέμε), τέτοια καρφιά θα μάθεις (να πετάς)!!!
Έμαθες βλέπω να πετάς καρφιά όπως ο φίλος σου ο Καρφάρας. Εμ με όποιον δάσκαλο θα κάτσεις (επάνω που δε λέμε), τέτοια καρφιά θα μάθεις (να πετάς)!!!
Καληνυχτα ατερμονε ερωτα μαρουλια . Ναχεις ωραια βραδυα θα σε σκεφτομαι..........
Σκετη γλυκα ηταν παλιομουχριτσα.
Ετσι δεν ειναι γυναικαρα μου? ;) ;) ;)
Αλλα τι περιμενα απο σενα? Μονο κακιες γιατι οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.
Πεστα Χρυσοστομε
Αφρηζει με την κορμαρα σου ο Μαρουλομανουλομανουλος αλλα δεν γυνετε να εχει το κορμι σου αγαπη μου
Και που με ειδαις καλε εσυ με το μαγιο ?????
Και στην πισινα κι ολας ????
χμ?????????????
Εδω στης φωτογραφιες εννοεις ;)
Τι να το κάνω το κορμί του αρχιΚαρφάρα;; Να το χαίρεσαι, αν σου αρέσουν τα ψοφίμια!!! Έχω τη δικιά μου κορμάρα, ύψος 1.82μ!!!!
Να το εχεις και να το χαιρεσε Μαρουλινο μου
Απο φωτογραφιες σε ειδα απο εδω,Αλλα ειχα την χαρα να σε δω κι απο κοντα στην Χαλκιδικη τον Αυγουστο ;)